Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Mimihoo, sa stii ca la virsta asta asimileaza f mult, insa o sa vedeti roadele mai tirziu, asa ca spune-i sotului tau sa insiste, chiar daca nu sta prea mult cu ea. Noi inca sintem mirati cind mai scoate cite un cuvint, ce-i drept pocit, in una din cele doua limbi, cu toate astea cred ca bagajul ei de sunete / cuvinte este mult mai mare, insa toate la timpul lor.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Multumim frumos! da, mi-ar placea sa o aud conversandu-se cu el in franceza, recunosc; la gradinita unul din optionale va fi cu siguranta franceza!
Multa sanatate la voi! si seara buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Multumim frumos! da, mi-ar placea sa o aud conversandu-se cu el in franceza, recunosc; la gradinita unul din optionale va fi cu siguranta franceza!
Multa sanatate la voi! si seara buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Ce ati facut dragalaselor...ati reusit sa testati aparatul pina la urma or ba ?

si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Asimileaza, si de la o varsta incolo si reproduc.
Teo a fost doar cate 8 zile in 3 luni diferite la gradinita, dar foloseste frecvent cel putin jumatate din cuvintele invatate in engleza si germana.

De mic urmareste Thomas in engleza, iar azi mi-a cantat aproape tot cantecul (nu mai zic ca nimereste si melodiile, ceea ce mie mi-e imposibil, si, din fericire, asta face si Radu, de acum!).
Mai sare din cuvinte, le mai poceste, dar "de la distanta" suna bine... in engleza!!!
E un dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iar va sting lumina... Noapte buna, mamici si bobocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada in noaptea asta sting eu lumina

piolica ne-am hotarat sa plecam in Suedia, ca aici tare greu ne mai merge Inca mai speram sa dea norocul peste noi si sa nu plecam, dar .....dificil nene aici ....
Te pup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si haideti la si

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi suntem in plina renovare cu baia,asa ca Alexia a refuzat sa faca baitza din motive de pereti goi fara faianta..a plans 3 min pana am spalat-o un pic,s-a linistit doar cand am scos-o din baie..imi tot arata cu degetul peretzii.
Inainte de asta l-a pisulit pe taica-su in timp ce o tinea in brate...daca noi ne-am distrat,ea a plans,again..nu stie inca cum sa reactioneze,cred...

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Laura multam de cafeluta
Spor la treaba , sa va iasa frumos

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata din est. hai ca dau si eu cafea si pepsea muuult ca am avut noapte alba.
elena mi-a facut febra aseara 39,2. bagat novocalmin si la 5 min a facut caca. am intrat in panica. nu stiam ce sa fac. supozitorul se dizolvase dar cu siguranta nu se asimilase. mi-a fost frica sa-i mai dau unul asa ca i-am dat nurofen (oare am procedat bine?). am pazit-o toata noaptea ca pe butelie. a continuat cu febra dar parca nu ardea asa de tare si deci nu am mai trezit-o sa-i pun ceva paracetamol.
dimineata avea 38,2. i-am dat iar nurofen.

chiar nu inteleg nimic. in ultima vreme, ba muci, ba rosu in gat, ba tuse. acu de la ce-o mai fi?

pup si va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput