Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula A intrat indemnizatia |
Fericire mare

La mine nu

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
abe am ras cu lacrimi de optimismul meu!!! dar iti jur, la noi chiar nu a fost furtuna!! Zau! Doar a plouat.. daca ar fi asa de usor, sa te ocolesca problemele, he he......![]()
Fericitelor!! Mie nu mi-a venit indemnizatia!!! :(((((
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui dyanira Si inca o intrebare ati folosit careva Roche Posay SPF 50+?E ok?E sub forma de spray si m-ar tenta ca poate se intinde mai usor.Si aici e la un pret bun cred ca vine undeva pe la 50 ron in banii nostri. Am citit acum cu aparatu de aerosoli eu am pus apa simpla acolo si nu am avut pana acum probleme cu el si eu am Laica e super ok. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
eu am, si abia l-am cumparat, ieri l-am folosit prima oara, nu pot sa bag mana in foc pentru rezultate, dar de ars nu ne-am ars.
Pretul e super bun, eu l-am luat mult mai scump si are si termen de valabiliate mare, 2012...
O singura chestie ciudata, am incercat sa re-aplic cand era Radu inca ud, si se separa crema, nu intra deloc in piele, dar nu stiu daca e normal sau nu, ca pana acum am dat acasa inainte sa ne imbracam, nu pe cupilu ud...
piolica spune:
Si eu am tot Roche Posay 50 pt Elsa, cel special pt copii. Este foarte bun, atit cit l-am folosit in Ro, ca de cind ne-am intors a stat frumusel neatins:( Macar azi am avut 18 grade!
piolica spune:
Elsa, de cind a inceput sa spuna primele cuvinte, a fost intr-o contradictie totala cu noi, insa de ceva timp NU, NU, NU spune mai tot timpul, chiar si cind e vorba de DA. O intreb azi, mergem afara, primesc raspunsul pe care-l stiu deja - NU! Dar la 3 secunde dupa venea cu pantofiorii in mina. O intreb vrei apa, raspuns deja stiut - NU, dupa care insfaca paharul si bea apa. Si tot asa! NU = e la ordinea zilei, si-l stie si pe DA, si pe OUI, dar le spune numai cind le repeta dupa noi, altfel nu. Si ai vostri tot asa fac? Deja de la virsta asta incep sa-si impuna punctul de vedere, sa fie in contradictie cu tot ce le cerem?
Am vazut ca vorbiti de cit vorbesc boboceii, Elsa nu face propozitii in afara de i le u (il est ou = unde e), in rest stie destul de multe cuvinte, si-n ro, si-n fr. Le cam zapaceste pe educatoare cind le cere apa pe ro, cind le spune ca rata face mac-mac si chestii de genul asta. E tare haioasa cind cere apa pe romaneste si dupa aia spune encore in franceza.
cam atit despre noi.
Nocom, m-am tot tinut sa-ti spun, FELICITARI sotului! Musai trebuie sa-l luam si noi acum in romaneste.:)
La multi ani Giulianna si Gargarita 
piolica spune:
babytza hai ca-mi revine memoria si incep sa ma bag in seama... unde plecati? ca vazusi ca scrisei de plecat.
lala77 spune:
Clau, ar fi bine s-o mai lasi cu scutec putin. I s-a parut ei ceva ciudat de nu mai vrea.Eu as amana 2 sapt si apoi as lua-o de la capat.
Of, am vrut sa scriu mai mult dar a sunat sotul meu si m-a tinut 30 min la tel si acum nu mai am timp.
Fug sa culc copiii.
Nerantula spune:
Roche Posay am luat si eu pana la urma, SPF 50 pentru copii, pare ok .. era cam singura tip spray, asta a contat foarte mult, ca sta mai bine la uns, ne dam sincron ![]()
In legatura cu facut la olita, Dolto parca spune ca ei (copiii) percep pipi si kk ca pe parti componente ale lor, nu reziduuri, si pot fi afectati daca se arunca sau le sugeram cumva ca fecalele nu sunt ok, e ca si cum le-am spune lor ca ei nu sunt ok, daca percep cumva acest mesaj sunt tentati sa nu mai faca, cel putin nu la vedere.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
andy.p spune:
Mi-a intrat si mie indemnizatia

Babytza tin pumnii sa fie fff bine acolo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui piolica Elsa, de cind a inceput sa spuna primele cuvinte, a fost intr-o contradictie totala cu noi, insa de ceva timp NU, NU, NU spune mai tot timpul, chiar si cind e vorba de DA. O intreb azi, mergem afara, primesc raspunsul pe care-l stiu deja - NU! Dar la 3 secunde dupa venea cu pantofiorii in mina. O intreb vrei apa, raspuns deja stiut - NU, dupa care insfaca paharul si bea apa. Si tot asa! NU = e la ordinea zilei, si-l stie si pe DA, si pe OUI, dar le spune numai cind le repeta dupa noi, altfel nu. Si ai vostri tot asa fac? Deja de la virsta asta incep sa-si impuna punctul de vedere, sa fie in contradictie cu tot ce le cerem? Am vazut ca vorbiti de cit vorbesc boboceii, Elsa nu face propozitii in afara de i le u (il est ou = unde e), in rest stie destul de multe cuvinte, si-n ro, si-n fr. Le cam zapaceste pe educatoare cind le cere apa pe ro, cind le spune ca rata face mac-mac si chestii de genul asta. E tare haioasa cind cere apa pe romaneste si dupa aia spune encore in franceza. cam atit despre noi. Nocom, m-am tot tinut sa-ti spun, FELICITARI sotului! Musai trebuie sa-l luam si noi acum in romaneste.:) La multi ani Giulianna si Gargarita ![]() Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
imi inchipui cat de dulce poate fi folosind cuvinte din ambele limbi.
Andrei a inceput sa vorbeasca in franceza cu Sofia, dar deocamdata nu s-a prins nimic de ea ... e adevarat ca timpul petrecut impreuna nu-i prea mult ca sa se prinda ceva

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei