Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
lala
m-ai luminat!! nu stiam de ce tipa maria de fiecare data cand aruncam "trofeul"
dyanira, eu folosesc Roche Posay (dar nu pt soare) si-s foarte multumita, dar zicea cineva pe aici, nu ma stiu cine, ca nu ar fi chiar cea mai ok crema
ange
imi pare rau ca-i bolnavioara Crinuta
nocom cred ca-mi iau si eu toy story sa-l aud pe soldatelul verde!
la noi era sa zboare casa, cum de la voi n-a fost nimic, ca nu inteleg...stiu ca tu esti optimista mereu, dar chiar asa, sa te ocoleasca furtuna?!!?
niko blanca
mami de Maria si
17+
luminita2008 spune:
dya, le dau 10 picaturi pe zi. de regula seara, e antihistaminic si, cica, produce somnolenta. la noi nu se vede
.
eu la dau Tantum verde spray hunilor, cate 1 puf de 3 ori pe zi. cel cu concentratie mai mica.
cat despre Zinnat, poate se da si in functie de greutate? nu mai am prospectul sa verific, dar ma gandesc ca Andrei e mai inalt, are peste 12kg... poate de-asta.
clau_geo, poate nu e pregatita, chiar daca a facut candva. sunt copii si copii, unii trec prin anumite faze, altii nu. eu zic s-o lasi in pace o vreme.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Clau Valentina a facut la olita foarte usor, in cateva zile ramasesem doar cu pampers la nani si accidente nu mai erau, apoi ceva a speriat-o, nu stiu ce anume si aproape o luna nu vroia nici macar sa vada olita, am revenit la pampers....si la fel de brusc cum a apucat-o, asa i-a si trecut
Imi mai aduc aminte si ca se supara foarte tare cand aruncam kk la wc ![]()
Dya Tantum spray cu concentratie mica folosesc si eu pentru David .
Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lumi tie ti se pare tarziu la 2 ani??Banuiesc ca nu. lui Edi prestatorul sef.Sa stii ca in cazul nostru cel mai mic dintre gemeni aka al meu sot era atacatorul si ala mare era incasatorul perfect si acum a ramas tot asa bine nu e cazul de bataie acum dar de executat diverse comenzi e tare ascultator si in scoala cand erau la fel era Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
ca sa inceapa sa vorbeasca? nu. nici mai tarziu. dar sa dea semne ca inteleg ce le spun, ca asculta cat de cat cand le cer ceva... acum e asa si asa, uneori asculta, alteori nu, ce-i drept sunt si f incapatanati.
nu cred ca stiu care e ursul si care e masina, de exemplu, sau poate o sa fiu uimita cate stiu cand vor incepe sa vorbeasca. nu stiu, cert e ca inca nu ma stresez.
da, sigur asa va fi, unul din ei mai ascultator. si da, pare a fi Robi.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Lumi vrem sa plecam pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie.
Babytza si puii
Valentina
David
abe spune:
citat din mesajul lui Nerantula![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleluia!!Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
?
mami de Maria si
17+
babytza spune:
citat din mesajul lui Nerantula![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleluia!! |
Kk/pipi la olita ? A mancat un castron de ciorba ? Nu mai nasti tu, naste prietena in locul tau ?
Edit : ai gasit bona ?
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Multumesc tuturoo pentru ajutorul cu Feli
, am dat mai departe numarul!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara

Aleluia!!