Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Clau daca vezi ca nu spune poate e mai bine sa nu o lasi fara pampers.Eu nu il prea las pe Deiu dar nu pt ca nu ma tin nervii ca eu sunt o persoana tare calma ci pt ca avem peste tot mocheta din perete in perete si dupa cateva zile ar mirosi infiorator.Si nici nu o pot scoate ca e complicat e prinsa tare bine...Savad cum fac sa il las si pe el la poponeata goala macar de caldura daca altceva nu reusesc.
Si apropo de calm eu chiar ca sunt ardeleanu in persoana chiar se distrau astia pe aici de motto-ul meu ,,m-am nascut obosita si traiesc sa ma relaxez" eu chiar rar ma enervez si e bine asa.
Lumi tie ti se pare tarziu la 2 ani??Banuiesc ca nu.
lui Edi prestatorul sef.Sa stii ca in cazul nostru cel mai mic dintre gemeni aka al meu sot era atacatorul si ala mare era incasatorul perfect si acum a ramas tot asa bine nu e cazul de bataie acum dar de executat diverse comenzi e tare ascultator si in scoala cand erau la fel era
deci eu zic ca Robi asa va fi mereu ascultator si intr-un fel supus lui fratica.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:
lala am citit ceea ce ai scris tu despre olita pe blog, si cred ca am incercat deja cam tot ce zici tu, ins anu stiu ce s-a intamplat de cateva zile ca nu mai tine deloc pe ea, cum ii pun chilotei de bumbac cum face pe ea, desi spune pipi, pipi si cand vreau sa o duc la olita incepe sa planga sau tipa si fuge prin casa.
Scutecul de noaptea il gasesc mereu uscat dimineata, de vreo 2 saptamani incoace, ceea ce m-a facut sa mai incerc sa o ademenesc cu olita. Nu stiu cum sa procedez ca se pare ca se sperie singura de faptul ca face pe ea, desi noi nu am certat-o niciodata. I-am spus doar ca data viitoare sa imi spuna cand face si sa mergem la olita.
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Clau daca vezi ca nu spune poate e mai bine sa nu o lasi fara pampers.Eu nu il prea las pe Deiu dar nu pt ca nu ma tin nervii ca eu sunt o persoana tare calma ci pt ca avem peste tot mocheta din perete in perete si dupa cateva zile ar mirosi infiorator.Si nici nu o pot scoate ca e complicat e prinsa tare bine...Savad cum fac sa il las si pe el la poponeata goala macar de caldura daca altceva nu reusesc. Si apropo de calm eu chiar ca sunt ardeleanu in persoana chiar se distrau astia pe aici de motto-ul meu ,,m-am nascut obosita si traiesc sa ma relaxez" eu chiar rar ma enervez si e bine asa. mamica fericita de ANDREI TUDOR |
nu stiu, poate ca o sa mai mergem o perioada cu scutec pana ii mai trece fobia de olita si apoi incercam iar.Oricum din iulie cand va merge la grdi sper sa mai inecrce si educatoarele sa o ajute cu olita, plus cu noi acasa si sper ca vom reusi cat de curand.

dyanira spune:
Si inca o intrebare ati folosit careva Roche Posay SPF 50+?E ok?E sub forma de spray si m-ar tenta ca poate se intinde mai usor.Si aici e la un pret bun cred ca vine undeva pe la 50 ron in banii nostri.
Am citit acum cu aparatu de aerosoli eu am pus apa simpla acolo si nu am avut pana acum probleme cu el si eu am Laica e super ok.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Am citit discutiile voastre despre copii batausi. Mihai e unul dintre ei. Cand nu ii convine ceva, trosc o palma. Eu le incasez rar, probabil am fost mai ferma sau stiu sa ma feresc mai bine. In parc, oricum ma invart dupa el, asa ca sunt atenta sa nu loveasca alti copii. Nu imi reuseste intotdeauna, dar ma straduiesc. Ma bucur ca nu are tendinte de auto lovire.
Jucariile in general le da, dar cand ii place ceva de la alt copil vrea cu orice pret sa ia acea jucarie sa se joace; nu intotdeauna si primeste pentru ca sunt f multi copii care nu dau ceva chiar daca nu se joaca cu resp obiect; atunci tb sa il iau cu forta din zona; nu mai zic ce palme da.
Ieri ne am pus plasa la geamuri ca nu se mai putea tine niciun geam deschis; copilul meu arunca tot ce prindea pe geam. Tot blocul ne stie. Pt ca nu s a putut juca cu nu stiu ce unealta, s- a pus pe plans. Cand a vazut ca nu i se da s-a oprit si a inceput sa rada. Ne a dat gata cu faza asta.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
dyanira spune:
Eu cand vin acasa o sa ii comand reductorul cu scara si vreau sa incerc direct la wc.Nu sunt inca hotarata daca sa iau reductor simplu cu scara separata sau ala de care am vazut in poze la Claudia si l-a luat si Joy.Cred ca ultima varianta e mai buna ca se poate si tine copilu cat sta si probabil se simte mai in siguranta.
Parca Laura zicea ca Andy a facut direct la wc.Vroiam sa te intreb pe la ce varsta si ce fel de reductor ati avut???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
GATA...Am fugit la imbarcare va pup abia astept sa imi strang puiul in brate sa il pupacesc la greu![]()
Mai intru maine de acasa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Dya nu am prins, esti plecata in strainatate? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Si in fuga da sunt in Franta acum plec de pe aeroportul din Toulouse spre Munchen imi iau copilu, sora si sotul si plecam acasa la TM.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Lumi stiu mami ca nu mai aveti otita si ca nu ati stat pe perfuzii, dar tot intepatura a fost si stiu ca a fost groaznic pentru voinic
Enumeram doar cat de greu v-a fost in ultima vreme si sper sa scapati de toate, sa aveti o vara frumoasa si linistita 

Dya distractie placuta 
Clau si noua ne-a zis dr daca nu vedem ameliorari in urmatoarele zile sa luam Ketof sau Claritin. Dar vad ca deja e putin mai bine. Il dau si cu crema, poate de-aia ![]()
Dididi cred ca asta spunea si Lala de parintii copiilor mai agresivi. Ca daca il stii ca este asa si are tendinta sa loveasca, e musai sa fi cu ochii pe el. Parintii baietelului care il cafteste pe fii-miu in parc sunt disperati , nu isi iau ochii de pe el nicio secunda. Si totusi , chiar si asa , se mai intampla sa nu ajunga la timp si sa nu il poata impiedica sa loveasca un copil. Saracii abia asteapta sa mai creasca , spera sa se mai linisteasca si sa inteleaga de vorba buna ca nu este frumos sa faca asa, ca vor fugi toti copiii de el.....![]()
Babytza si puii
Valentina
David