Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Salutari!!!
Am intrat putin sa mai citesc ceva ca imi era dor de voi.

LA MULTI ANI GIULI CU INTARZAIERE SCUZE!!! 

LA MULTI ANI GARGARITA!!! 

Giulli ma bucur ca ai mai intrat!!!Da choar tu de ce nu mai scrii?Te-ai suparat pe noi??
Sa sti ca si Deiu meu e cam la acelasi nivel cu vb zice doar vreo 10 cuvinte de toate in rest pricepe tot executa ce i se spune dar nu vrea sa zica mare lucru..Insa cum zice Lumi toate la timpul lor.
Lumi poate ca o fi ceva genetic si sotul meu a inceput sa vb la 2 ani jumate si atunci a spus din prima o propozitie din 4 cuvinte erau cica toti masca.
Babytza felicitari pt Tina.Ai o fata minunata!!!Si multa sanatate sa simta mai bine.
Angy imi pare rau ca are si Crinuta otita.Stii ca si noi am trecut prin una grava am luat antibiotic Zinnat 12 zile dar sa stii ca noi am luat 2x7,5 ml pe zi la inceput si apoi 2x5 ml.Vezi sa nu fie fff putin la ea cat i-a dat si sa ia degeaba ca si pe prospect scrie 2x5ml eu stiu ca dozele prea mici nu au nici un efect sau ma rog efectul scontat asta in cazul antibioticelor.Deiu meu statea mai mereu cu mana la urechea stanga aia il durea mai rau.Ce e naspa ca mi-a zis tati la tel ca Deiu de azi de dimineata iar arata urechea sper sa nu faca iar ceva.
De abia astept sa il vad in 2 ore sunt la ei si apoi peste alte 2 ore suntem toti acasa insa eu ma voi intoarce luni dimineata inapoi pt inca o sapt.Nu m-as fi dus acum acasa dar nu mai pot de dorul lui nu l-am mai vazut de duminica seara e prima data cand nu il vad atatea zile (el s-a adaptat bine dar noah e cu tati lui cel mai greu a zis tata ca a fost la somn seara atunci plangea dupa mami) asa ca da-i incolo de bani de avion asta e..
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
am inlocuit postarea veche cu cea noua, despre olita aici. lala, sa spui daca e ok.
mda, Edi a prestat un kk, pe parchet, la nici 5 min dupa ce il pusesem pe olita. merge biine, nu?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
clau_geo spune:
Tocmai ce va povesteam de olita, ii dadeam acum 5 min sa manance niste brocoli cu iaurt de la mine, si era in funduletul gol, asa ca m-am trezit spunandu-mi "mami apa" si a inceput sa planga din senin ca e uda. A facut un mare pipi pe o comoda din sufragerie, ca se urcase pe ea sa-i dau de mancare. Avea pipi si in papuci si ind rum spre baie sa o spal se auze in urma mea numai "plosc, plosc"
Asa ca eu nu stiu ce vom face daca incepe sa faca si kk tot asa pe unde apuca fara sa zica. Nu inteleg ce s-a schimbat de nu mai zice cand face si de ce nu mai vrea la olita. Nu a fortat-o nimeni cu nimic, ba din contra am aplaudat-o si am laudat-o cand a facut la olita.
angelynna82 spune:
Dya
, sa te intorci cu bine.
Sincer nu stiu ce sa zic de zinnat, pediatra a spus asa, eu o urmaresc la ureche..astept sa se desumfle
, abia de ieri ia antibiotic
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
dya
.
noi cand am luat Zinnat, cand a avut Robi otita, i-a dat dr 3ml de 2 ori pe zi, adica la 12h.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
dyanira spune:
Mai scriu ca ma plicti in aeroport![]()
Cu olita noi nu stam excelent in sensul ca uneori spune ca face kk si il pun la olita pipi nu spune niciodata insa eu zic ca nu e inca tarziu pt a se deprinde cu asta.Mie chiar mi se pare ca varsta potrivita e undeva la 2 ani si cand si stiu sa vb ...
Cu imunitatea eu sunt inflacarata pt neintroducerea lor in colectivitatea pana la 3 ani cel putin sau chiar 4 daca se poate insa sunt si constienta ca sunt cazuri cand nu ai incotro.La noi din fericire nu e cazul si Deiu pana anul viitor in toamna cel mai devreme nu va merge.Va sta cu mine, cu tati, cu bua sau cand nu poate nimeni cu sora mea care va veni de la 60 km pt el.Acum cand sunt eu plecata ea si-a luat concediu si a venit sa stea cu Deiu ca sa il ajute pe tati.Uneori mi se pare ca il iubeste prea mult![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Hello mamici ![]() Am fost la doctor cu copiii si avem asa : Tina e cu angina (rosu in gat) , suntem de aseara pe antibiotic, luam Klacid pastile 1 la 12 ore, avem inca febra, pana maine va ceda . E o tulpina puternica si cedeaza greu bastarda David are alergo nu stiu cum ( are o alergie care se facea tot mai urata mai ales pe spate in zona pampers-ului ) si luam Zyrtec picaturi 2pic de 2 ori pe zi si dam cu crema Nidoflor. |
imi parea rau pt voi, e tare naspa la gust Bioparox dar face bine, iar Zirtecul mie nu mi s-a parut cine stie ce, a aluat si Irina tot pt o asa zisa alergie, insa cred mai repede ca atrecut de la Ketof si Sinupret decat de la Zirtec. Va tin pumnii sa va faceti bine repede

luminita2008 spune:
clau_geo, daca nu te tin nervii, n-o mai lasa fara pampers si gata. cum zicea si dya, asteapta pana la 2 ani sau pana cand va spune clar ce si cum. eu inca ma amuz, ce-i drept e primul kk si a fost pe parchet.
noi am facut inainte de kk si plici-plici pe gresie. tot Edi.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
dyanira spune:
Ange
sa fie bine.La noi doza a fost data de orl-ist urechea lu Deiu arata rau cel putin stanga si ca sa nu ajungem la branula a primit cateva zile o doza mai mare apoi cica doza normala 2x5 ml pe zi.Asa mi-a zis mie acum poate la voi e ceva mai usor.Multumesc insa luni vin inapoi in Franta si mai stau vreo 7-10 zile inca nu stiu exact pana termin.
Lumi eu nu stiam ca Zyrtec usuca mucii.A luat si Deiu o data dar pt o alergie impreuna cu calciu.El ia acum Xyzal pt mucii/rinita alergica tot picaturi.Insa e bine de stiut.Cat ii dai pe zi??
Ah si am o intrebare voi folositi Tantum verde sub forma de spray nu???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:

Gargaritza

, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun
Angy imi pare tare rau pt otita, ti-as da sfaturi ins anu ma pricep ca Irina nu a facut niciodata si sper sa nu faca. Nu pot decta sa va doresc sanatate si va faceti bine cat mai curand. 
Lumi, nu e vorba ca nu ma tin nervii, insa nu inteleg unde am gresit, daca am gresit undeva, de nu mai vrea deloc la olita. Mie mi-e ca s-a sperita cand a facut ultima oara Kk la olita, fiindca a facut unul mare mare si cand s-a ridicat de pe olita era foarte mirata si usor speriata de ce a facut ea in olita.