Bobocei de sept-oct 2008, la soare (293)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Revin si eu cu o intrebare: stiti cum pot da de Felicic?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Nu stiu cum poti da de Felicic, insa firma de bone se cheama bona mia. A spus ea acum ceva timp.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytzaeu am noroc al meu cafteste dar nu la fiecare iesire in parc, ci numai cand nu ii convine ceva. Cand am fost saptamana trecuta la mama s-a jucat si cu un verisor de 4 ani frumos, pana il enerva cu ceva si ii dadea cate una. Iar fraierul ala statea si plangea dupa ajutor. Cred ca si atitutinea celuilalt il provoca/amuza. Ca am senzatia cateodata ca repeta gestul si pt ca il distreaza mimica ceilulalt.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Babytzaeu am noroc al meu cafteste dar nu la fiecare iesire in parc, ci numai cand nu ii convine ceva. Cand am fost saptamana trecuta la mama s-a jucat si cu un verisor de 4 ani frumos, pana il enerva cu ceva si ii dadea cate una. Iar fraierul ala statea si plangea dupa ajutor. Cred ca si atitutinea celuilalt il provoca/amuza. Ca am senzatia cateodata ca repeta gestul si pt ca il distreaza mimica ceilulalt.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Pai si Teo saracu sta cand il bate Radu, ca asa l-am invatat, ca nu-i frumos sa dea in ala micu. Si daca ala micu se urca pe el sau il calca sau in impinge, Teo intai urla dupa mine, apoi urla LASA-MA in PACEEEE, DA-TE JOS DE PE MINEEEEE si peste vreo 3 min il ia la pumni.

Cand il bate Teo pe Radu, vorbim de furie pura. Ala micu face ceva, ii ia ceva din mana cu care se joaca, de regula asta il scoate din minti pe Teo. De fapt, si Radu face la fel daca ii iei ceva din mana, urla, se tavaleste, da din picioare si loveste in jur orbeste.
Il mai bate Teo pe Radu cand "il uraste". Daca e suparat rau dintr-un motiv (deeeci.. eu sunt de vina ca am suparat copilul... sau n-am stiut sa il impac la timp) se razbuna pe Radu, care vine la el sa il impace si arata nesimtit de vesel si fericit. Si atunci sare la el, il urasc pe radu, nu vreau niciun frate, sa plece radu, sa dispara radu si jap cate un picior... palma, ce prinde. Cam astea sunt ostilitatile la noi, in rest iubire mare.
A, si se mai bat pe mine. Daca vine vreunul sa se lipeasca de mine, celalalt sare ca turbat sa se lipeasca el, dar pe aceeasi parte, ca partea cealalta nu e buna domnule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

'Neata,

Babytza, va doresc acomodare usoara in Suedia. Imi place foarte mult Suedia, acum citiva ani mergeam destul de des la Nacka, linga Sockholm. Oamenii sint foarte simpatici si par 'fara griji' plus ca au un nivel de trai care bate la fund cam orice alta tara din Europa. (Imi placeau mai putin zilele scurte din iarna, se intuneca pe la 3, dar te obinuiesti). In ce oras vreti sa mergeti?
Daac-mi permiti, eu as zice ca nu trebuie sa va mai ancorati de Romania si sa incercati sa gasiti motive sa ramineti, nicaieri nu sint cainii cu covrigii in coada, peste tot veti gasi si mici disconforturi, insa nu ca in Ro, ce am vazut acum in Ro, cind am venit, m-a cam lasat masca. Si, crede-ma, sint plecata din Ro de 10 ani, cred ca si daca ar creste nivelul de trai de 10 oti tot nu m-as mai intoarce. (Sper sa nu supar pe nimeni cu remarcile mele)
Imi amintesc eu bine ca sotul tau si soricelul au cetatenie suedeza? Daca e asa, atunci chiar o sa va fie mult mai usor.

O zi buna tuturor. La noi iar e frig. Brrrrr. In weekend o sa avem 11 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laura, hai ca mi-a placut de Alexia. Sa renovati baia mai repede, ca altfel nu mai face fetita baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

iepurila , da-i panadol si nurofen din 4 in 4 ore si urmareste-o. Asa a facut Sofia si ne-am ales cu otita ceea ce nu va doresc si voua.
Daca a avut muci sau daca mai are da-i cu ser fiziologic si aspir-o. Eu n-am facut asta si iete, acu' am bataie de cap. Pana nu se iveste cauza de la care are febra nu prea ai ce sa faci decat sa-i dai antitermice ... parerea mea.

Sofia a devenit foarte cuminte la tratament. Bag ser, aspir, ea rade, bag spray, e ok, bag picaturi in nas ok, cand ajung la ureche nu mai e ok dar trece repede. Apoi am facut pt. prima data aerosoli. Mititica tinea minte ceva de injectii si cand m-a vazut cu seringa cu ac a inceput chitaiala. I-am explicat ca ne ...jucam ca mama nu face injectii. Am pregatit "potiunea", am pus aparatul pe birou, ne-am pus mastile, ne-am alergat prin casa, apoi am deschis youtube si am inceput sa pun melodii pt. copii ... si uite-asa s-a inchis aparatul si am trecut peste prima noastra "aerosolare". Apoi i-am facut si baita ca sa fie proaspata astazi la serbare

Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, ce repede plecati!!
sper sa apucam sa ne mai vedem o data, pana atunci!

iepu, sanatate multa! poate fi orice, o masea, o noua raceala... tine febra sub antitermice cateva zile, vezi daca apar alte simptome... sper sa scapati doar cu atat!

xor, gata munca? esti pe plaja?

si noua ne-au intrat azi banutii.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, sa faci poze la serbare, abia astept sa va vad!
va pup si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

mimihoo, sa faci poze la serbare, abia astept sa va vad!
va pup si sanatate!

Andrei este MC la poze. O sa-mi iau si eu aparatul ca cine stie ... dar el are toate necesare pt. acest important eveniment.
O singura problema ar fi: nu se poate apropia de scena, ca Sofia va sparge sigur randurile.
Oricum, nu vrea sa repete nici acasa, nici la gradi'... o sa stea protzapita acolo si-o sa se uite peste tot cu ochii mari. Vorba lu' tat'su, nu trebuie sa fie desteapta ... e frumoasa :))

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Sofia a devenit foarte cuminte la tratament. Bag ser, aspir, ea rade, bag spray, e ok, bag picaturi in nas ok, cand ajung la ureche nu mai e ok dar trece repede. Apoi am facut pt. prima data aerosoli. Mititica tinea minte ceva de injectii si cand m-a vazut cu seringa cu ac a inceput chitaiala. I-am explicat ca ne ...jucam ca mama nu face injectii. Am pregatit "potiunea", am pus aparatul pe birou, ne-am pus mastile, ne-am alergat prin casa, apoi am deschis youtube si am inceput sa pun melodii pt. copii ... si uite-asa s-a inchis aparatul si am trecut peste prima noastra "aerosolare". Apoi i-am facut si baita ca sa fie proaspata astazi la serbare

Sanatate!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Tinem pumnii sa fie printzesa la inaltime la serbare!..
iar tie mami ..ai grija cu emotiile ca vor fi din plin

P.S. Iti scriu de aici...ca pe FB nu prea pot intra de la job!

Mergi la inceput