Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mady

Felix 5+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pai fetelor,eu iau clexane si tot am facut hematom.in sapt 23 mi l-a descoperit.iar in 20 nu era.....ca ar trebui sa faca gabi clexane,si eu asa zic.dar nu stiu daca hematomul e din cauza asta.sau iar sunt eu exceptia?

mami de , premiata la concursul de dans 25+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Felix acum am vazut mesajul tau.
Eu cum am aflat ca sunt insarcinata imediat am fugit la Fundeni.Mi-a facut un set de analize si mi-a recomandat Clexanne.Apoi m-a chemat dupa echo de 6 sapt.
Fetelor parca am citit pe undeva ca in cazul hematoamelor aparute sub clexanne se creste doza.Daca nu ma insel Terry sau Ana Perineanu ziceau ca li s-a intamplat.Sper ca nu vorbesc prostii!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

multumesc pentru lamuriri, balanta_tm! Mai am o intrebare: problemele acestea ne permit sa donam sange? Eu nu am auzit ca la donatori sa se faca analize atat de detaliate, nu mai zic de cele genetice, dar...? Eu imi doresc f. mult sa intru in registrul acela pentru celulele stem, si am tot asteptat sa ma "intremez" dupa alaptatul prelungit, apoi a venit sarcina... am pierdut-o si am aflat de trombofilie, iar acum nu stiu ce sa mai cred. Daca stiti ceva legat de asta, tare sunt curioasa!De-aemenea mi-as dori sa donez ovule, dar cred ca acolo sunt exclusa, fiindca sunt sanse 50% sa transmit genele mutante, plus ca nici varsta nu ma avantajeaza.

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

buna fetele
felix76 - Nu stiu ce sa iti zic despre vanataile de la Clexane, din cate stiu eu se fac injectiile un pic altfel, adik la Clexane in burta se fac subcutanat, pe cand la fraxiparina eu le fac intramuscular (acul intra perpendicular in tesut)
floaredemac- da mai am tare putin pana nasc, ma cam apuca frica; in principiu as cam vrea sa nasc ormal, asa am vb si cu dr, sa vedem cum or sa imi iasa analizele, daca se pune bebe in pozitia care trebuie... mutatiile inca nu mi le-am facut, am vb si cu uscatescu si cu ginecologul si am zis ca o sa imi fac toate analizele pentru asta dupa ce nasc, avand in vedere ca trombofilia s-a declansat de-abia pe la 26-27saptamani, acum doar il monitorizam foarte bine pe bebe ecografic si analize de sange.

31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Grety de cand ai zis tu ca apesi m-am apucat si eu sa tin apasat pe locul injectiei. Nu a mai aparut nici o vanataie.

Pe tine ce ginecolog te urmareste? Eu ma voi duce la Catalin Haiduc dar nu stiu daca are ceva experienta cu probleme de trombofilie. Voi vedea...

Letzy, deci e ok ca-s pe clexane chit ca nu s-a vazut activitatea cardiaca.

Ieri am fost si noi la echo, avem un firicel de nisip de 1,7 mm cu o vezicula vitelina de 3,5 mm. O minunatie!!! Si eu dar mai ales tati ne-am indragostit iremediabil

Felix 5+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

felix76 - felicitari pentru vestile bune; ma bucur ca iti merge cu apasatul si eu am vre-o 2 vanatai ca de lene nu am tinut prea apasat
Eu ma duc la Alina Craciun de la CMU, si are nasteri si la Spitalul judetean ilfov(fostul titan). Nu stiu cata experienta are in trombofilii dar la mine a fost ok pt ca mi-a dat recomandarile bune si acum bebe creste bine.
pup

31+ cu Eric Nicholas

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

oau, fetelor, imi dau lacrimile cand va "aud" vorbind despre bebeii din burtici... abia astept sa vina si la noi barza! Si oi fi nebuna, dar abia astept sa ma intep si eu, cred ca de prin septembrie voi incepe. Grety, dar cum s-a manifestat trombofilia la tine? Ce a convins-o pe dr sa te trimita la hematolog, sau cum a fost? Scuza-mi curiozitatea, probabil voi muri mai repede din cauza asta, hihihi! Si cum vei face cu fraxiparina, trebuie intrerupta si ea? Parca trebuie intrerupta cu mai putin timp inainte decat clexane, sau ma insel? Of, scuza-ma pt atatea intrebari!

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

floaredemac - lasa ca e buna curiozitatea cateodata. La eco de ~25s(spre rusinea mea nu mai stiu exact) ecografista a vazut ca bebe a ramas in urma cu o saptamana la greutate...nu m-am ingrijorat si la cateva zile m-am dus la ginecolog... cand a vazut rez de la eco(greutate mica si IR marite) m-a trimis direct la uscatescu, nu stia exact ce doza de tratament sa imi dea. Asa ca a doua zi m-am prezentat la fundeni si seara cand mi-am luat rezultatele uscatescu a zis ca e prea mare diferenta (proteinaC globala era de 0,5 - iar cut-off-ul de 0,8) si ca trec direct pe fraxiparina. Cred ca am avut noroc ca am facut eco dese- la 4sapt si astfel s-a vazut repede retardul de crestere. Pe 11.06 cand am facut eco s-a vazut ca bebe a crescut constant de la tratament; a ramas cu diferenta de o sapt insa s-ar putea sa recupereze... Acum Doamne ajuta! si sa vedem pe 2.07 cand ma duc la eco.

aaa si inca nu am vb cu nici una dintre doctorite de nastere + fraxiparina, am zis ca o sa vb cu ele mai aproape de nastere... oricum am inteles de la ele ca fraxi trebuie sa fac inclusiv in cele 6 sapt de lauzie.

31+ cu Eric Nicholas

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Buna fetelor,

Am scris acum putin timp ca am descoperit mutatiile MTHFR ambele heterozigote si am o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt.
Am mers la un hematolog in Iasi de unde sunt, la singura clinica din oras, si asa cum am intrat pe usa asa am si iesit. Dr de acolo mi-a recunoscut ca nu a auzit de mutatiile astea si pe langa toate astea mi-a mai spus ca trebuia sa vin la hematolog dupa ce pierdeam minim 3 sarcini. Am iesit plangand din cabinet. Mi-a zis ca imi da trimitere pt Fundeni, si din cate vad singura mea sansa e D-na Uscatescu.
Vad ca voi toate mergeti la ea, va rog daca puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza ca sa ajung la ea. Sunt tocmai din iasi si nu-mi permit sa vin pana la Buc si sa plec cu coada intre picioare, asa ca niste sfaturi mi-ar prinde bine pt ca drumul asta sa fie cu folos.
Am vazut ca pe prima pagina sunt vreo 2 numere. Ce ar tb sa intreb cand sun ca sa fiu sigura ca ma primeste. Eu intentionez sa merg in per 13-15 iulie pt ca atunci as fi in concediu si as avea posibilitatea.
In afara de trimitere si dosarul cu analize ar mai trebui sa iau si altceva?
La ce ora trebuie sa fiu la spital si cum se procedeaza? Se face internare de-o zi, sau se fac analizele numai pe baza trimiterii.
Ce ar tb sa scrie pe trimitere ca sa fiu sigura ca sunt primita de d-na doctor.
Stiu ca am pus multe intrebari, dar sunt disperata si va rog sa ma ajutati, nu stiu incotro sa o apuc, in oras la mine nu exista un dr bun in care sa am incredere.

Mergi la inceput