Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -
Raspunsuri - Pagina 19
balanta_tm spune:
crisidenii, pt sarcina prin FIV, poti folosi calculatorul asta: http://www.ivf.ca/duedate.php iar acolo introduci data la care ai avut punctia (recoltarea de ovocite).
Ai scris intr-o postare anterioara ca esti in spital? Ce s-a intamplat?
Cu cine ai facut FIVul la Wunschbaby?
18+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
balanta_tm spune:
crisidenii, retrimite-mi emailul pe balantatm@yahoo.com, fiindca nu am primit nimic de la tine.
felix76 spune:
Hello,
Grety, cred ca am ajuns mult dupa tine, nu am apucat sa vorbim.
Crisidenii, am vb cu hematologul, numai daca e doza de clexane prea mare pot aparea sangerari altfel sunteti in siguranta si tu si bebe.
Samira, imi pare rau ca ai ajuns si tu la trombofilice, macar te informezi si stii cum sa abordezi problema. Kovacs nu e pro clexane, cel putin la mine a zis ca se rezolva cu acid folic... Sper ca la tine sa fie mai deschis.
Balanta 

de la tine m-am inspirat si eu muuult ca tratament.
Denisa 
Despre noi... Ne-am intors ieri seara de la Buc. L-am vazut pe bebe, suntem in grafic si am auzit 147 bpm. Ne-am topit, e un sunet minunat pe care nu ma gandeam vreodata ca o sa-l auzim si noi de la bebele nostru!!!
Am fost si la Fundeni la hematologie, d-na Uscatescu si d-na Taru, niste dragute. Le-am pove despre FIV si ca nu-s din Bucuresti, mi-au zis sa nu vin dupa-masa dupa analize si scrisorica medicala ci sa stau pana pe la 11:30 ca mi le dau atunci. Sunt niste cadre medicale carora efectiv le pasa de burtici, era plin de gravidute acolo. Tratamentul mi-au spus ca e ok, sa-l continui si mi-au dat in plus FOLOWISE care este ac folic cu DHA. Se gaseste numai la farmacia de vis-a-vis de iesirea catre troleul 66, pe stanga.
Va pup,
Felix
7+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
Moniland spune:
Donez 10 seringi de fraxiparine 2850 UI Axa/0,3 ml cu valabilitatate pana in 04.2011.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
anna_leah27 spune:
Buna dimineata tuturor !
Sunt noua pe forum , sa recunosc ca va citesc de ceva vreme , dar in sfarsit mi-am adunat curajul si am decis sa va scriu ca sa va povestesc ce mi se intampla...
In luna aprilie , mai exact in 22 mi-a fost indusa nasterea pentru ca bebe nu mai traia ...a fost prima sarcina si eu credeam ca se misca mai mult noaptea , sau ca nu il simt eu prea bine , acum stiu ca nu e asa , dar nu mai conteaza , poate conteaza doar experienta pentru urmatoarea sarcina;sa specific ca problema a aparut in saptamana 23 de sarcina .
Dupa nastere s-au facut analize si s-a vazut ca s-a oprit din evolutie din cauza existentei unui numar mare de tromboze pe placenta si pe cordonul ombilical , asa ca medicul mi-a recomandat sa fac analize amanuntite la synevo...asa am aflat eu ca sunt purtatoare heterozigota a ambelor mutatii de la gena MTHFR respectiv mutatia C677T si mutatia A1298C , am discutat cu medicul ginecolog si am hotarat de comun acord tratamentul (am spus de comun acord pentru ca am facut facultatea de medicina , asa ca am putut sa-mi formez si eu o parere despre cum si ce trebuie sa iau ),acum iau ThrmboAss de 100 mg ,acid folic de 5 mg si Medyn forte , sa recunosc ca de ultimul medicament am aflat de pe forum si am avut norocul sa mi-l poata trimite cineva din germania, dar poate gasesc si o alternativa din romania.
La sfatul medicului de familie am fost si la un hematolog , din cluj, dar mi-a zis ca sunt sanatoasa , ca mutatia e doar un polimorfism si ca el in locul meu nu ar mai lua thrombo ass si nici complexul de b-uri , ci doar acid folic...bineinteles ca nu m-a multumit parerea si iau in continuare tratamentul dat de ginecolog , dar as vrea sa pot lua legatura cu d-na dr Uscatescu , am vazut ca multe dintre voi o recomanda si au incredere in ea , stiu ca ideal ar fi sa merg la Bucuresti la un control la d-na dr Uscatescu , dar momentan nu am cum, asa ca va rog cele care aveti adresa de mail a d-nei dr sa mi-o dati si mie.Sper ca v-am plictisit cu mica mea poveste , o sa mai scriu curand .
balanta_tm spune:
anna, ti-am scris un PM.
felix
18+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

buna si o saptamana buna.