Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -
Raspunsuri - Pagina 18
balanta_tm spune:
crisidenii, nici pe mine nu m-au pus cei de la Wunschbaby sa imi fac analizele de trombofilie; le-am facut de capul meu inainte de FIV si cand am mers la ei, mi-au scris si Clexane alaturi de tratamentul de stimulare. Oricum stiam si de la hematolog ca va urma sa fac Clexane.
Daca hematologul ti-a zis sa faci Clexane, nu ai de ce sa te temi ca ar face rau sarcinii. Clexane nu afecteaza pe bebe, s-au facut numeroase studii care au confirmat lucrul asta.
Pt a activa mesajele private, trebuie sa mergi la:
Contul meu --> Mesaje private --> apesi iconita din dreapta de “Options” si acolo selectezi “Activeaza mesaje private”
Edit: Pt MTHFR C677T iei ceva vitamine? Acid folic? Femibion?
denisa, si eu stiu ca pt a diminua valoarea anticorpilor antispermatici este necesar sa se foloseasca prezervativ, si, mai ales, inainte de FIV cu vreo 2 luni este bine sa se foloseasca prezervativ.
Nu stiu exact de la ce i-am facut, dar daca ma gandesc la ce ai scris tu, eu am avut un inceput de endometrioza, iar sotul OATS, deci fiecare din cele doua motive ar fi putut fi "de vina". Oricum, nu mi-am batut capul cu ei prea mult, in sensul ca nu am fost pt asta la un medic, doar l-am anuntat pe dr cu care am facut FIV ca ii am si pe astia si mi-a zis de prezervativ inainte de FIV si de Prednison dupa.
18+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
floaredemac spune:
Samira, bine ai venit in gasca! Stiu ca ai fi preferat sa nu o frecventezi, cred ca niciuna dintre noi nu isi doreste sa fie aici! Dar e bine ca ne-am grupat si ne sprijinim reciproc. Hai sa vedem si partea buna: se pare ca suntem mai putin expuse la cancer daca avem FVL (sper sa nu vorbesc prostii, atatea am citit ca le cam amestec). In plus, tu ai marele avantaj de a locui in Bucuresti, eu va trebui sa merg peste 5 ore cu trenul, si cam 4 cu masina ca sa ma consulte d-na dr Uscatescu...Incearca sa vezi si partea plina a paharului.
Deci capul sus, o sa ne tinem si noi bebeii in brate cat de curand! 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
samira33 spune:
floredemac,bine te-am gasit!!
asa ste,o sa ne tinem si noi bebelushii in brate intr-o zi.
trombofilia spune:
Am nevoie de ajutor pt moderarea subiectului, nu ma mai pot ocupa singura de el !!!!!!!!!!!
Denisa
ai PM
Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.
Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei
denisa220972 spune:
Buna dimineata la toata "gascuta",
balanta_tm merci de informatie, acum am sa vb. si eu cu medicul cu care am sa fac FIV(sper sa raman numai cu atat
)in legatura cu acesti anticorpi sa vad ce-mi spune.
floaredemac

samira33 avand acest factor V nu cumva ai si rezistenta la proteina C(APCR)? Bine ca ai aflat motivul.
O zi buna fetelor
pogonici1977 spune:
helpppppppppppppp..vreau un sfat de la voi cine ma poate ajuta
fetelor vreu un ajutor de la voi..sfaturi
miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele
FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10
LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6
Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160
prolactina37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12
deci prolactina este marita.....de ce nu stiu
cele care stiti sa mi dati un sfat va rog sami spuneti ce sa fac..ca nu pot aj acum la nici un dct sami vada rezultatul
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
samira33 spune:
Denisa,nu am APCR-asta mi-a iesit negativa....doar Leidenu mi-a iesit pozitiv heterozigot-G1691A...din ce am citit este ereditara...si deja au inceput sa mi se lege foarte multe lucruri din istoricul familiei mele.
acum,ca am trecut peste socul vestii...ma bucur ca am descoperit chestia asta...poate fi raspunsul pe care il cautam.
Luni intentionez sa merg la dr. Uscatescu.Sunt decisa sa nu ma las influentata de posibila ei dispozitie proasta din ziua respectiva si voi fi multumita daca imi ating scopul.
o zi buna tuturor
crisidenii spune:
buna dimineata la toate fetele, am o intrebare pt fetele cu sarcina obtinuta prin fiv, cum calculati sarcina de la ultimul ciclu sau de la data ET? (balanta tu cum ai calculato)
crisidenii spune:
Buna Balanta pentru mutatie C677T nu as putea sa zic ca iau special vitamine, dar luam oricum f sa stiu de mutatie acid folic (5 mg), elevit, si tratamentul de sustinere pe care mi l-au dat de la clinica prednison,proginova mite, duphaston, si proluton depot.