Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aaaa...si gena defecta e 1691A
ma duc sa ma apuc de citit din urma...sa ma dumiresc ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Stiti cat trebuie sa fie INR in sarcina sub tratament cu Clexane? Oare 1,07 e considerat prea mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, imi pare rau ca esti si tu mutanta.
Despre factor V Leiden nu stiu multe, in afara de faptul ca este o mutatie care trebuie sa fie luata in serios si tratata.
Dr Uscatescu de la Spitalul Fundeni este specializata in trombofilii obstetricale, deci probabil ca ar fi bine sa ii faci o vizita la spital.
Probabil ca o sa te treaca pe Clexane cand vei incepe urmatorul FIV.

antoema, de la dr Uscatescu stiu ca Clexane sau orice alta LMWH NU se monitorizeaza cu INR, ci cu antifactor X activat.
Prin INR se monitorizeaza cumarinicile: Warfarina, Trombostop, Sintrom, etc.
Si eu, sub Clexane 0.6 am INR in jur de 1, deci stai linistita. Dr Uscatescu a zis ca e ok.

18+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

balanta,multumesc de info.
oare daca ma duc maine ma primeste???asa pe neanuntate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, e de preferat ca atunci cand mergi la ea, sa ai o trimitere catre sectia de hematologie (de la medicul de familie).
Parca ziceau fetele de la Odisee ca saptamana viitoare ar fi plecata cateva zile, nu stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisidenii spune:

buna balanta, scuze pt intarziere in ati da un raspuns, da am facut la aceeasi clinica ca si tine - wunschbaby.personal am fost super multumiti(si sotul )de intreg personalul clinicii, ceea ce m surprinde acum este ca nu m-au pus sa fac analize de trombofilie.tu faci clexane?

Mergi la inceput

scuze balanta, acum am citit ca esti pe clexane 0,6. mie imiefrica sa fac ca nu cumva sa-mi afecteze sarcina. cei de la clinica stiu ca faci clexane?

Mergi la inceput

balanta stii cumva cum se activeaza pm? ca asa putem vb mai multe.

Mergi la inceput

multumesc balanta pentru sfaturi...cred ca o las pe Luni...ma duc maine la medicul de familie sa iau trimiterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

denisa, eu am avut anticorpi antispermatozoizi. Am avut o valoare mare: 133, dar unitatea de masura nu mi-o amintesc si nu mai caut prin dosare (la Synevo i-am facut, asa ca trebuie sa fie aceeasi unitate ca si la tine).
Din cate am inteles, IA nu are sanse de reusita daca ai anticorpii astia.
FIVul, in schimb, este ok, doar ca este f important sa ti se dea Prednison in protocol (eu am avut imediat dupa ET si pana prin sapt a 12-a).

balanta_tm ahaaa te-am gasit ,am in cap o nebuloasa, eu am valoarea - 82,856 ca unitate de masura cred ca este aceeasi fiindca tot la sinevo am facut dar, acum ma roade motivul ptr. care am dezvoltat acestii anticorpi, nustiu daca este genetic sau este un alt factor care determina aparitiia lor, am citit ca si cauze sunt mai multe,nu le enumar, decat doua - 1.O infectie endometriala la mine; 2. o sperma alterata, sotul meu face tratament cu sulfasalazina toata viata, macar sa stiiu motivul ,fiindca ii punem caciulita sa nu inghete. Acum tie medici ce ti-au spus referitor la acesti anticorpi si daca ti-au recomandat si alte analize ptr. ei, bineinteles daca se poate.

Sper ca fetele sa nu se supere ca tot intreb de cu totul alta problema decat trombo, saptamana aceesta , nustiu ce o sa mai fac in momentul in care i-mi vin si mutatiile suportati-ma va rog.

Mergi la inceput