**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 2
micaalsa spune:
La Multi Ani!! DINU MAXIMILIAN
Multa sanatate si o viata plina de bucurii
In sfarsit reusesc sa va citesc mai des, asta datorita faptului ca Iulia e la Buni in vacanta si Teo isi face cate-un somn zdravan la amiaza, de 3-4 ore. Sunt mai relax si eu
Zilele trecute ne-am montat piscinuta si ne balacim non stop
De aici am pus cateva pozici noi.
zmeuricile
andreea_1979 spune:
Buna ziua fete !
LMA Dinu Maximilian
De ieri am inceput sa mai mancam si noi cate ceva , caci duminica am facut greva foamei !
I-am dat capsuni , cu putina frica pot sa spun, dar nu am facut alergie si sunt super multumita . A papat bebelina mea si cirese si a papat cu placere !
Pupici la toata tufa
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
Azihttp://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria1LuniteJumatate facem si noi 11 lunite
Giova spune:
putina pauza....a adormit Edi in scaunul de masa si acum pot scrtie cateva randuri.
azi tare aiurea a fost cu somnul...a adormit pe masina in drum spre gradi si s-a trezit cand am ajuns acolo, asa ca acum a picat rupt...nu-l las mai mult de 30 min. vrem sa iesim in parc.
Am facut si fiola 2 de vaccin pneumococcinum, dr. zicea ca fetita de dinainte cam la fiola 3 a inceput sa-i curga nasul si ochisorii. si atunci s-au oprit. sa vedem noi cat rezistam.
Flosideea bine ati revenit. super ca papa rosii/castraveti. Marco nici acum nu le mananca. capsunii si noua ne plac...cica sunt pe terminate. trebuie sa cumpar sa fac o tura de gem, daca mai am si timp.
Micaalsa in poze e si finutza? e mortala Teo cu limbutza pe-afara.
Andreea frumoasei si sa creasca mare si cuminte. acusi faceti anul. pe unde ati umblat, la munte?
foarte bine ca nu a facut alergie si ca-i plac capsunile.
Anielas super pozele. ma bucur ca a fost ok si i-a placut in excursie.
mQQm Edi e un zambaret, dar cand ma vede cu aparatul devine serios si vine spre el. putine poze are in care zambeste.
Corinna bestiala zmeurica ta. cred si eu ca e ofticat tati, daca printesa zice asa ceva.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
s_ellia25 spune:
scz ca nu am mai intrat de un secol sa vad ce faceti,dar am inceput munca si bblina mica imi ocupa tot timpul..
vreau sa va spun tuturor zmeuricilor ..
dragi mamici deacum avem copii mari..
doamne cand a trecut timpul????
la toata tufa si petrecere fruoasa la sarbatoriti...
andreea_1979 spune:
red]Giova [/red]pupam dulce pe Edi si Marco
Da , am fost la munte , dar doar o zi . Sper sa mai mergem in curand .
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria1LuniteJumatate
blanca000 spune:
Am avut o zi azi..
De dimineata Eva avea in scutec un kk aproape normal dar spre margini am ochit eu un mucus mic..il arat sotului el bineinteles ca habar nu are..la cca juma de ora al doilea kk..la fel, ba cu mai mult mucus..peste ceva timp al treilea kk..numai mucus parca si cu un firicel de sange...
Sun pediatra, zice Debridat 5 ml, orez si morcov..ma execut si fac un pilaf delicios cu orez, morcov, dovlecel si piept de pui...
Intre timp apare al patrulea kk..ceva mai inchegat dar cu o culoare si miros cam dubios...
Haleste Eva orezul delicios si hop al cincilea kk...ceva mai normal de data asta..
..insa au fost 5 kk si scutecul plin de fiecare data...ma si vedeam la spital internata..cu caldura asta
Pana acum am stat cu stres ca vine si kk numarul 6 dar vad ca sa oprit...vad maine...altfel nu febra, nu voma, stare buna si jucausa la greu..mmmm..
Si ca sa fie ziua completa mi-a venit si mie CM dar nu asa oricum ci cu dureri nene, cu frisoane, cu voma, cu chirceli, cu transpiratie rece si cu boboane pe fata, cu o fata alba ca varul..sa mor de rau nu alta (cine zicea ca dupa ce nasti se regleaza?????). L-am sunat pe sot si a fugit de la job sa vina acasa mai devreme ca nu eram in stare sa ii dau Evei de mancare..imi tremura lingurita in mana si ea avea un chef de joca era toata calare pe mine...ufff..si n-am mancat nimic toata ziua..
Maine sper sa fie o zi mai buna.
Va pup
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ClaraJ spune:
Buna ziuaaaaaaaaaaa,
MOTANA- pai, bineinteles ca tu te-ai distra mai bine decit Daris. Eu am fost prima data chiar cind am ajuns in State. Cica metoda de cucerire la barbate-miu (hihihi) da' e foarte, foarte fain ca e gindit pentru toate categoriile de virsta, adica maica-mea s-a distrat de ridea cu lacrimi, nu mai zic de Bryce care a fost absolut fascinat de sunete si culori. Noi de-acum vom incepe sa-l ducem probabil anual, daca nu si de mai multe ori pe an cind va mai creste un pic si va cunoaste personajele de poveste.
MQ - iesit musacaua, da' maica-mea e fitoasa.;) Cica ea o face cu piure in care baga brinza si nu mai stiu ce...:) Ei, fite si figuri. Mie si lui Bryce ne-a placut. :)
Miine mergem si noi la controlul de 10 luni. Mama, 10 luni nici nu-mi vine sa cred. Sa vedem cit a mai crescut.
Gata va pupacim dulce,
Clara si Bryce
inutsa spune:
fata mea are roseola infantum, azi i-a disparut febra si i-a aparut eruptia. ne trece noua si asta!
giova asa e, s-au mai descretit si ai nostri dar nu toti din pacate
corina ai o mica vorbareata
mqqm hi hi, isi stie pepitzelul originile
blanca te inteleg perfect ca si la mine asa e CM. sa iti treaca repede durerile! si sanatate evei!
vazut si admirat pozici cu zmeurici
pun si eu cateva poze
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/10LuniteTrentoIT#5482754218442181794
va si fug la nani!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
monica2008 spune:
buna seara fetele
multumesc pt urari la toate.mi_a facut sotul un cadou...o cina la restaurant,un buchet mare de trandafiri si o rochie super misto.
noi nu am mai intrat de mult deoarece DENIS vrea sa stea numai cu mama,ma zapacit e dependent de mine,ma gandesc serios sa_l intarc deoarece se trezeste noaptea din ora in ora si sta numai cu tzatzi in gura,am incercat sa ii dau formula dar nu vreasi nu stiu cum sa fac sa_l intarc
am vazut ca discutati despre curatenie in casa....cat doarme DENIS dimineata fac curat cand se trezeste in 5 minute e varza jucarii peste tot si toate dulapurile golite
vazut pozici cu zmeurici frumosi
fetele va pup si intru maine seara va pupic de noapte buna
BLANCA si DENIS sap trecuta a facut 2 cacute cu mucus si una tot asa cu firicele de sange,i_am facut orez si ia trecut,,dar m_am speriat de moarte
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
anielas spune:
Neata..haideti la ..cate o cana pentru fiecare mamica somnoroasa.
Fetele...eu am cazut in butoiul cu melancolie...furtuna de aseara mi-a declansat o gramada de amintiri..peste nici o saptamana se implineste un an decat iubitica noatra ne-a intregit familia...imi amintesc cate griji imi faceam si cate ganduri..ca nu stiu cum voi mai putea iubi un copil la fel de mult ca pe Ina..si ma gandesc ce fraiera am putut fi..iubirea noastra a crescut si pe fiecare le iubim la fel mult. Imi amintesc cand am tinut-o prima oara in brate..Doamne cat era de micuta si perfecta..si cat de fomista mi-a atacat sanul si cum tot corpul meu s-a umplut de un sentiment pe care nu stiu daca cineva il poate descrie in cuvinte, dar pe care fiecare mamica il simte...ufff ce repede trece timpul.
Am uitat sa va spun..daca tot suntem zmeurici ieri a fost prima zi in care ne-am diversificat cu aromatele fructe...a fost super incantata si nici in 5 minute a ras toata portia...asa ca vom servi si astazi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta