HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mersi de raspunsuri.
Nu stiu de unde si pana unde, de vreo saptamana debordez de energie, nu sunt agitata, doar ca mi se pare ca ma simt bine si ca as putea sa mut muntii din loc... dar sta sotul geana pe mine si nu ma lasa sa-mi fac de cap. Daca ar fi dupa el, bb sa iasa la fix 40 saptamani. Cred ca din cauza ridicarii interdictiilor sunt asa cu capul in nori

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetelor, voua vi s-a schimbat pigmentatie in zona axilara? Nici nu stiu cum sa explc ca e la mine, cumva maroniu de bronz, numai ca are aspect de jeg, de la axila pana aproape de mamelon, si culmea e ca se vad porii albi. Nu m-am expus la soare. Plus ca imi apar tot felul de alunite, e normal? Sper sa fie o chestie hormonala, si sa se duca, ca incep sa arat dizgratios.
Lasand la o parte faptul ca mi se freaca picioarele unul de altul Crispro si ca sunt multa, astea se duc, dar daca incep sa ma fac ca un ghepard, am pus-o

Alina 33+ cu
gargarita

Si eu am la fel..si alunite noi pe tzitzi din alea atarnate...ma apuca disperarea..nu mai zic ca am impresia de vreo saptamana ca si fatza e pistruiata rau...si cu pete...am inteles ca e hormonal si trece...asa sper.

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

alunite din astea mi-au aparut si mie pe gat si pe tzitzi, sau in zona
piele mi s-a pigmentat la axile
...sper sa treaca ca altfel ma inscriu la dermatologie dupa ce nasc si nu plec pana nu le rezolv pe toate

Paula si mie imi place Anatomia lui Grey...dra au intrat si ei in vacanta...exact acum cand avem noi timp...si or sa reinceapa la toamna cand vom fi zombi

Oana 36+ Matei

AMR 24zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

'Neatza!!!!!!
sa o luam pe rand:
FELICITARI TINA!!!!!
BINE AI VENIT TUDOR!!!!
LA MULTI ANI ENIK83!!!!
LA MULTI ANI DIDILOO!!!

raportam o noapte de cosmar, contractii neregulate la greu, destul de dureroase, al meu print parca vroia sa scoata mana si capul prin fofo, asa am tinuto de pe la 3 pana la 6 si ceva. acum e mai bine, m-au mai lasat contractiile dar cutitele tot le simt. multumesc DD ca baiatul e activ si il simt ca altfel o luam razna. inca ma mai rog sa mai stea un pic la caldurica dar de acuma e alegerea lui.
AZI AVEM 37 DE SAPTAMANII!!!!!!
am trecut si de pragul asta!!!!!

37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

FELICITARI TINA Recuperare grabnica, sa curga lapticul!
Bun venit pe lume TUDOR GABRIEL Sa fie sanatos, norocos, cuminte, papacios!

La multi ani ENIK !
La multi ani DIDILOO !

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor, sunt normale intepaturi, junghiuri sub burtica? Eu am experimentat asa ceva de dimineata cand m-am dat jos din pat pana am facut cativa pasi.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Buna fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine.

Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil.

Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate.

Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, esti sigura ca nu sunt contractii? Ia niste no spa si scobutil preventiv

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bine ai venit pe lume Tudor Gabriel

Tina felicitari mami..refacere rapida,mult laptic si bebe mancacios

Enik,Didiloo la multi ani..sa fiti iubite fericite si nastere usoara

Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Buna fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine.

Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil.

Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate.

Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur.

Ariana1
mami de - Stefan Calin

ariana...felicitari !
Ai fost prima si nu prea...racusoru' a nascut tot pe 9 iunie dar la 12:30 noaptea ( adica prima ora din 9 iunie).
Bun venit pe lume Stefan Calin!

Fetele ati fost pe faza da? avem 3 delfinasi...

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine ai venit STEFAN CALIN,

FELICITARI ARIANA

pana la urma startul s-a dat in 2...

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput