HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
Ariana felicitari mami..sa-ti traiasca..refacere rapida si bebe mancacios..bine ai venit Stefan Calin
a inceput sa curga cu delfinasi
Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
adrianaBuc spune:
Ariana FELICITARI MAMI! Sa se faca mare si sa fie sanatos.
Deci avem 2 delfinasi pe 9 iunie.
36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.
bumblebee spune:
Ariana, felicitari! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si intelegere! Sper sa treaca perioada de acomodare f repede ca sa va bucurati de o viata frumoasa impreuna!
Alina 33+ cu
gargarita
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Fetelor, sunt normale intepaturi, junghiuri sub burtica? Eu am experimentat asa ceva de dimineata cand m-am dat jos din pat pana am facut cativa pasi. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu AMR 6+ |
contractii...supozitor uscosin...no-spa...multa apa...am mai avut si eu..nu te ingrijora
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
paula_m spune:
Bine ai venit pe lume Stefan Calin. Sa cresti mare, sanatos, sa ai tot ce iti doresti!!!!!!!
Ariana, si tie iti doresc multa putere, sanatate, laptic mult si o sa vezi ca va trece totul si o sa uiti de greutatile de la inceput.
Enik, Didiloo, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!Multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!!!!!
Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani
larissa_79 spune:
deci...mai apuc sa fac si io astazi ceva...sau de acum se naste intruna?
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
paula_m spune:
Sa nu mai nasteti, asa, fara sa stim si noi, fara sa ne dati si noua emotii...sa aveti cate un nr de telef din listuta, da?
Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani
Florentina_C spune:
Enik, Didiloo La multi ani, mulata sanate si bebei sanatosi...
Ariana felicitari, mult laptic si acomodare usoara! Ii uram bun venit si delfinasului tau... M-ai facut curioasa, tu cate saptamani aveai cand a venit pe lume bebelul?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
michelle1981 spune:
Ariana felicitari! Refacere grabnica! Sa va adaptati cat mai repede unul cu celalalt!
Bine ai venit Stefan Calin!!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+
bamboletta spune:
Neata burtici ce de vesti astazi de dim cum m-am trezit am intrat pe forum fug sa pap laptic cu cerelale
nici eu nu am dormit prea bine..cu toate ca a fost racoare in casa..m-am trezit pe la 4 cu burtica in sus...bebe era guguloi intr-o parte..
o zi buna...
Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)