HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, voua vi s-a schimbat pigmentatie in zona axilara? Nici nu stiu cum sa explc ca e la mine, cumva maroniu de bronz, numai ca are aspect de jeg, de la axila pana aproape de mamelon, si culmea e ca se vad porii albi. Nu m-am expus la soare. Plus ca imi apar tot felul de alunite, e normal? Sper sa fie o chestie hormonala, si sa se duca, ca incep sa arat dizgratios.
Lasand la o parte faptul ca mi se freaca picioarele unul de altul Crispro si ca sunt multa, astea se duc, dar daca incep sa ma fac ca un ghepard, am pus-o

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetelor, voua vi s-a schimbat pigmentatie in zona axilara? Nici nu stiu cum sa explc ca e la mine, cumva maroniu de bronz, numai ca are aspect de jeg, de la axila pana aproape de mamelon, si culmea e ca se vad porii albi. Nu m-am expus la soare. Plus ca imi apar tot felul de alunite, e normal? Sper sa fie o chestie hormonala, si sa se duca, ca incep sa arat dizgratios.
Lasand la o parte faptul ca mi se freaca picioarele unul de altul Crispro si ca sunt multa, astea se duc, dar daca incep sa ma fac ca un ghepard, am pus-o

Alina 33+ cu
gargarita

bitzi spunea ca asa are si ea. Da...e normal in sarcina..apar fel de fel de ciudatenii. La fel alunitele. Trec toate dupa, nu va mai faceti probleme.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Al meu aseara cand vedea ca ma duc des la baie si ma plang de dureri...cica ..."aoleu...ma duc sa dorm". Stie ce urmeaza

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

da mai tot patitu'i priceput. La Ale cica desi i-am zis sa doarma el credea ca glumesc asa.
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

FELICITARI TINA
Bun venit pe lume TUDOR GABRIEL

LA MULTI ANI ENIK ![flo]O zi frumoasa !
LA MULTI ANI DIDILOO !

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Buna dimineata fetelor.............

Am primit mesaj de la scumpa noastra TINA:

La 2.35 a venit pe lume Tudor Gabriel prin nastere naturala cu 2.7 kg.Pt siguranta l-au bagat la reanimare. Se pare ca nu e nimic grav.L-am pupat si nu mai pot dupa el.Va pup.

Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

uauuuuu a sosit si delfinasul nr.2

BRAVO TINA si bun venit lui TUDOR GABRIEL, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii

trebuie sa schimbam si titlul capitolului

Oana 36+ Matei

AMR 24zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Alina 33+ cu
gargarita

Si eu am la fel..si alunite noi pe tzitzi din alea atarnate...ma apuca disperarea..nu mai zic ca am impresia de vreo saptamana ca si fatza e pistruiata rau...si cu pete...am inteles ca e hormonal si trece...asa sper.

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Alina 33+ cu
gargarita

Da mie si ma scoate din toti sfinti situatia parca as fi nespalata.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

AM uitat:

La multi ani ENIK!!
La multi ano DIDILOO!!
Sa vina delfinasii cu noroc,santate, sa fie mancaciosi si cuminti si sa aibe mamicile laptic din plin!!

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LA MULTI ANI ENIK, DIDILOO Sanatate, fericire, bbi sanatosi si papaciosi! Si sa va asteptati randul confrom DPN-ului

Alina 33+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LA MULTI ANI ENIK, DIDILOO

Sa-mi fie rusine ca am uitat.

bumblebee, si eu am subratul aproape negru, la fel si sanii pe parti. E adevarat ca dunga mea de pe burta e extrem de accentuata si asta inca de la 14 sapt. Pe fata nu mai zic, ca sunt plina de pistrui; eu faceam si inainte pistrui din cauza soarelui, dar acum e dezastru. Pigmentarile sunt normale.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput