HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaBuc spune:
buna dimineata
FELICITARI TINA! Sa fie sanatos bebe Tudor Gabriel!
Fetelor eu sunt disperata. Asa de tare ma doare pe sub burta, am contractii neregulate. Din pacate unele contractii sunt foarte lungi, tare imi e teama sa nu ii fac rau bebelinei. Pentru ca saracu' meu barbat m-a pazit toata noaptea, s-a trezit tarziu azi si a luat masina ca sa nu intarzie la munca. Acum parca ar fi fost mai bine sa o am acasa, poate trageam o fuga la doctor. Cu RATBul nu am curaj sa plec. Semne de travaliu nu am, nu fac pish mai des decat de obicei, bebelina nu mai apasa pe col, etc. Uf!
Legat de lichide, doctora mea spune ca e firesc ca in ultima parte a sarcinii sa avem secretii mai apoase, fara ca ele sa fie pierderi de lichid.
36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Un capitol plin de vesti bune, fara delfinasi grabiti Oare ce mai face Tina...sa speram ca bebe va fi bine si nu il vor tine la incubator. Fetelor vad ca se ingroasa gluma, trebuie sa iau nr. de telefoane ca sa am cui$ da mesaje , se pare ca bebeii sunt imprevizibili...vor sa iasa la soare. *************************************************** Elena, 36+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aprox. 23 zile |
Belu nu ma speria ca dupa tine urmez eu
Oana 36+ Matei
AMR 24zile
bumblebee spune:
citat din mesajul lui larissa_79 da' dar sa punctezi de ce il lasi....sa ii zici ca tre' sa doarma acu' vrea nu vrea ca apoi nu mai apuca. Asta ca sa nu aveti discutii dupa...sa nu zica ca nu i-ai zis! Al meu aseara cand vedea ca ma duc des la baie si ma plang de dureri...cica ..."aoleu...ma duc sa dorm". Stie ce urmeaza Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 5+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Esti tare Larisa
Sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu agitatia delfinasului meu. Daca asa o sa fie, am pus-o de mamaliga Ne face pe toti K.O. si el o sa stea pasiv si o sa pedaleze in continuare
Alina 33+ cu
gargarita
rodyka spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Hei...am trisat putin recunosc , maine trebuia sa schimb semnatura, dar o zi se accepta, nu-i asa? |
se accepta, se accepta, acum parca nici nu mai conteaza saptamanile, vezi ce fac delfinasii astia ai nostri?!
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc buna dimineata FELICITARI TINA! Sa fie sanatos bebe Tudor Gabriel! Fetelor eu sunt disperata. Asa de tare ma doare pe sub burta, am contractii neregulate. Din pacate unele contractii sunt foarte lungi, tare imi e teama sa nu ii fac rau bebelinei. Pentru ca saracu' meu barbat m-a pazit toata noaptea, s-a trezit tarziu azi si a luat masina ca sa nu intarzie la munca. Acum parca ar fi fost mai bine sa o am acasa, poate trageam o fuga la doctor. Cu RATBul nu am curaj sa plec. Semne de travaliu nu am, nu fac pish mai des decat de obicei, bebelina nu mai apasa pe col, etc. Uf! Legat de lichide, doctora mea spune ca e firesc ca in ultima parte a sarcinii sa avem secretii mai apoase, fara ca ele sa fie pierderi de lichid. 36+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani. |
eu as lua un taxi si m-as duce pana la medic totusi.
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ooana, ador marea, doar sunt Rac... |
si Marius e rac si e innebunit dupa mare ...acum vine si Matei tot rac
...dar sa o ai acasa cum o ai tu, e ceva
Oana 36+ Matei
AMR 24zile
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Al meu aseara cand vedea ca ma duc des la baie si ma plang de dureri...cica ..."aoleu...ma duc sa dorm". Stie ce urmeaza |
_
35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui bumblebee Dragaica, off mai mami, imi pare rau ca te simti asa nasol, poate trece... daca te pansezi nu e mai ok? Alina 33+ cu gargarita |
Ba da, un prosop umed la picioare ma ajuta mult .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Buna dimineata fetelor............. Am primit mesaj de la scumpa noastra TINA: La 2.35 a venit pe lume Tudor Gabriel prin nastere naturala cu 2.7 kg.Pt siguranta l-au bagat la reanimare. Se pare ca nu e nimic grav.L-am pupat si nu mai pot dupa el.Va pup. Ei fetelor, a aparut si aldoilea delfinas......yeeeeeeeeeeeeeee.... BRAVO TINA BUN VENIT TUDOR GABRIEL Ramona 32+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
Bravo Tina!!!
Sa fie bebe mancacios si sanatos...OOOFFF, iar mi-au dat lacrimile...am deschis calc disperata sa vad ce a facut TINA...Felicitari, sa fie cu noroc !!Se pare ca baieteii sunt mai grabiti, contrar parerii generale ca fetitele vin mai devreme.
Oare scoatem motatele pentru SORINA?
Ce burtica frumoasa vad eu la Denisa...cum ai reusit sa ramai asa de slaba...la fel di Dragaica...eu cu unu singur si am luat 20kg.
Pupici multi la delfinasul nou nascut si pentru mami!!
Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Esti tare Larisa Sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu agitatia delfinasului meu. Daca asa o sa fie, am pus-o de mamaliga Ne face pe toti K.O. si el o sa stea pasiv si o sa pedaleze in continuare Alina 33+ cu gargarita |
In general isi pastreaza ritmul si dupa nastere....de exemplu daca acum e agitat in burtica seara...si dupa ce iese tot seara o sa dea concertele etc. Bine nu e nimic batut in cuie....
Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/