HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 17
katalina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
mergeti fetelor la mare...e o maternitate privata super in constanta...si nici nu se compara la scor cu bucuresti..mai ca m-as risca si eu... ![]() Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 5+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Sa stii Larisa, ca eu de 2 zile ma tot gindesc si citesc si taaare mi-ar place o nastere in apa, macar acum pt ultim oara.Zau ca abandonez tot in Bucuresti si nasc la mare sau la munte (EVA-BV).Va tin la curent
Catalina
30+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
angharad spune:
[/quote]
ai PM 
Cris
35+ cu 
[/quote]
Multumesc frumos Cris!

33+ cu ftz super mic Luana-Maria
si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)AMR 5s
CarmenAlbu spune:
Didiloo La Multi Ani si un bebe sanatos si la termen ca sa iesim din tendintele de vara!!![]()
Si sa aduc si eu vesti nedatatoare de fiori, noi nu avem contractii deloc, ne simtim foarte bine ba mai mult am inceput si sa dormim bine noaptea cu 1-2 treziri!!
Deci Eladea , Shery, ne tinem randul cel putin fata de voi!
Daca ajungem la 37 saptamani mergem si noi la privat, sotul e hotarat, am vizitat maternitatea, travaliul il facem la alegere in apa sau pe scaun, cu midwife permanenta, care vine si acasa o saptamana dupa aceea, inclus in pachetul de nasteri, am trimis lista cu intrebari maternitatii si asteptam cuminti raspunsul, financiar pentru noi e acelasi lucru cu spitalul de stat numai ca maternitatea privata e mai aproape de casa, si s-a deschis acum o saptamana, au avut ieri prima nastere am suntat-o pe o prietena care lucreaza acolo mi-a spus ca totul a decurs perfect!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu 
AMR 6+
katalina spune:
Shery, e posibil sa ai infectie e coli.
Si eu am inf urinara cu stafilococ nu stiu de care, si am de luat 46 de pastile de ampicilina.Inca nu le-am inceput, refac analiza.
Catalina
30+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
Carmen, super veste... sigur o sa ajungi la 37...nu stiu cum e la stat in Unagria, dar si la privat merita, daca zici ca preturile sutn tot acolo...
cat despre iubirea de mama...stii cum se zice...ea nu se imparte ci se multiplica cu fiecsre copilas venit pe lume...
sa stii ca si eu imi pun intrebari de genul asta...da rsunt convinsa ca dupa ce va veni mogaldeata pe lume, toate sentimentele se vor inmulti cu 2...si atunci sentimentul de implinire va fi mult mai mare..
va fi greu cu siguranta dar ne intram noi in mana...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Shery, e posibil sa ai infectie e coli. Si eu am inf urinara cu stafilococ nu stiu de care, si am de luat 46 de pastile de ampicilina.Inca nu le-am inceput, refac analiza. ![]() Catalina 30+ ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
refa analizele dar daca dureaza mult pana vin rezultatele ia totusi ampicilina...infectiile astea pot rupe membranele....eu stiu mamici ce au luat ampicilina in sarcina si inca sarcina mai mica si bebe nu are nimic.
Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Carmen, asa stiu si eu ca Andreea ca iubirea de mama se multiplica nu se imparte. de altfel deja il iubesc pe asta micu' de nu mai pot...si imbratisez burtica cu mare drag. Abia astept sa il cunosc!
cumva eu am emotii cu ta'su care adora fetitele si e topit dupa fi'sa dar vad pe zi ce trece ca e si el tot mai iubaret cu burtica...vorbeste cu el si mi-l trezeste cand ti-e lumea mai draga. se tot uita pe eco sa vada cu cine seamana...face planuri cum sa il protejam de mainile binevoitoare ale alexiei etc....la inceput era mai retinut ca el a vrut tot fetita.![]()
ma bucur ca esti ok
Larisa
34+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui 86cmm fetelor..care imi puteti spune cum se trece la capitol nou...?multumesc... Cristina 28+ SERAIA I TRUST IN GOD.. |
1. Te loghezi cu userul comun iul_aug_2010. Parola se trimite la cerere pe PM.
2. Mergi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”.
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, unde dai „Subiect nou”.
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari:
- scrii subiectul cu noul nr. al capitolului
- treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok.
Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu 
AMR 6+
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Ariana1 Buna fetelor Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine. Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil. Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate. Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur. Ariana1 mami de - Stefan Calin |
Felicitari , mami!!!
Bine ai venot bebe Stefan Calin!
Sa-ti faci parintii fericiti!!
Laura
33+ cu 
AMR 6+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
Cris2010 spune:
Katalina, sa stii ca si mie mi-a dat prin gand varianta cu nasterea prin apa, citind ce-au vb fetele de Eva. Dar cred ca pt mine e prea tarziu.
Angharad, tu deja ai semnat contract cu ei? Banuiesc ca trebuie sa mergi din timp...
Cris
35+ cu