HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
grety_niku spune:

burtici!!! multi multi 
pentru mamici si delfinasi!!!
Grabiti mai sunt delfinasii nostrii 

S-o luam pe rand:

pentru noile mamici Tina si Ariana!sa aveti laptic mult pentru bebelasi si sa va refaceti repede!

pentru delfinasii TUDOR GABRIEL si STEFAN CALIN sa fiti sanatosi, papaciosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Mamicilor, asteptam poze cu delfinasii(bineinteles cand o sa puteti)

Mami Racusor, bine ati venit acasa
si sa va acomodati cat mai repede cu bebe!
LA MULTI ANI ENIK, DIDILOO!
30+ cu
Eric NicholasPozici
angharad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Katalina, sa stii ca si mie mi-a dat prin gand varianta cu nasterea prin apa, citind ce-au vb fetele de Eva. Dar cred ca pt mine e prea tarziu. Angharad, tu deja ai semnat contract cu ei? Banuiesc ca trebuie sa mergi din timp... Cris 35+ cu ![]() |
Eu am fost acum trei luni si ceva la ei pentru a primi un numar de ordine si a ma trece in caietelul cu programari. Au un numar limitat de nasteri coplata in fiecare luna. Acum tu poti suna si intreba daca mai sunt locuri. Poate s-au mai eliberat daca sunt bebelasi la fel de nerabdatori ca ai nostri.
Mult succes!
33+ cu ftz super mic Luana-Maria
si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)AMR 5s
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angharad
Eu am fost acum trei luni si ceva la ei pentru a primi un numar de ordine si a ma trece in caietelul cu programari. Au un numar limitat de nasteri coplata in fiecare luna. Acum tu poti suna si intreba daca mai sunt locuri. Poate s-au mai eliberat daca sunt bebelasi la fel de nerabdatori ca ai nostri. Mult succes! 33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)AMR 5s |
Merci de info

Cris
35+ cu
katalina spune:
Angharad, te-a vazut deja un medic de acolo?Unde faci controalele.Am citit ca nu e musai sa ai medic acolo, iti faci programere pt nastere si mergi ultima luna sa "te cunoasca"cu dosarul.Asa o fi?
Catalina
31+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui angharad Eu am fost acum trei luni si ceva la ei pentru a primi un numar de ordine si a ma trece in caietelul cu programari. Au un numar limitat de nasteri coplata in fiecare luna. Acum tu poti suna si intreba daca mai sunt locuri. Poate s-au mai eliberat daca sunt bebelasi la fel de nerabdatori ca ai nostri. Mult succes! 33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)AMR 5s |
Daca ai DPN pe 20 iul ar trebui sa ai 35+
Cand esti programata pt cezariana?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu 
AMR 6+
giorgia23 spune:
Neata fetelor..mai ce baieti grabiti mai avem![]()
FELICITARI TINA,ARIANA refacere rapida

BUN VENIT TUDOR GABRIEL,STEFAN CALIN,sa fiti sanatosi
Coteasca te asteptam cu vesti bune
GEO 37+ cu
Antonia Maria
AMR 2+ SAPT
poze
eladea2005 spune:
am vazut burtici frumoase de michelle, denisa si enik...
rotunjoare dar pretioase...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
NEATA
Cum va lasa omul ieri la paranz si cum va gaseste azi?
pai nu v-am spus sa va luati bonuri de ordine....
Bravo mamica Ariana si bun venit Stefan-Calin!
Bravo mamica Tina si bun venit Tudor-Gabriel!
Anca +31s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
grety_niku spune:
Vin si eu cu vesti de la eco de vineri, bebe strumf e bine aveam 1330gr
(la 29s si 3z), nu am recuperat sapt pierduta de la problemele cu sangele insa am crescut frumos din cauza tratamentului, deci nici o problema. Mami o sa faca injectii pana la nastere si dupa cat tine lauzia
dar asta e bebe sa fie sanatos.
Am intrebat-o pe dr de ce pe toate graficele de pe net e ok insa la eco imi da ca e cu o sapt mai mic si mi-a spus ca graf de pe net sunt in general pentru SUA iar dr nostri lucreaza cu datele demografice de la noi...
Am vazut ca vb de secretii mai apoase... am si eu de vre-o sapt-doua si am intrebat-o pe dr, a zis ca sunt normale si ca atata timp cat la eco lichidul e ok, nu am de ce sa imi fac griji.
Cu miscarile lui bebe mi-a spus ca dc nu il simt la cel mult 6h sa nici nu o mai sun sa imi misc fundul la monitorizare direct si apoi sa o sun si pe ea...
Era pe la un capitol anterior cineva suspect de trombofilie (
crispro, tu erai?)(recomandare de aspenter ca sa creasca bebe)... Asta am eu, iar cand dr a vazut ca bebe a ramas in urma cu greutatea m-a trimis direct la hematologie, nu stia ce doza sa imi dea de aspenter, la mine a fost mai grav si am trecutu direct pe injectii... Ideea e ca este destul de grav dc bebe nu se hraneste bine din cauza sangelui tau si dc intradevar ai probl cu sangele o sa fie destul de nasol si la nastere... cel mai bine este sa mai faci ceva analize, am o prietena care din cauza ca i-au gresit eco, a nascut (prin inductie, cand a refacut eco) la 36s un bebe de 1800gr.
Am vazut ca vb si de frecat intre picioare 
raportez o zi crunta luni (eu nu prea mai port pantaloni)... dupa vre-o doua ore de umblat m-am prezentat la primul hipermarket si mi-am luat o pereche de egari, este super bine asa![]()
![]()
Hai ca m-am intins ca o placinta![]()
![]()
![]()
pupici
30+ cu
Eric NicholasPozici
ooana spune:
| citat din mesajul lui Ariana1 Buna fetelor Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine. Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil. Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate. Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur. Ariana1 mami de - Stefan Calin |
Felicitari mamico, sa-ti traiasca baiatul si sa se faca mare si voinic!

domle' aici nu se poate face ordine nicicum
ba mai mult de fiecare data cand ma duc sa dorm ma gandesc ca pana vin eu inapoi
Oana
36+ Matei
AMR 23zile