HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Buna fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Sper ca sunteti bine.

Eu am nascut saptamana trecuta pe 9 iunie prin cezariana un baietel de 2800 g si 48 cm. Nu am timp sa va scriu mai multe, a fost greu, total neasteptat, ieri am iesit din spital, sunt foarte obosita, stresata, imi e greu in postura asta, mai ales cu bebe prematur. Acum are icter si e si mai dificil.

Cred ca pana la urma tot eu am fost prima. Sper sa fie bine bebe si sa ia in greutate.

Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si cat mai la termen. E greu cu bebe prematur.

Ariana1
mami de - Stefan Calin

Sa-ti traiasca delfinasul si multa putere!
In cate sapt erai? Stefan vad ca a iesit cu greutate babana totusi!

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sheri bate Larissa apropo-uri de niste fete.Tu ce faci?Te-ai invatat printesele sa se lase asteptate nu?Bun bun,foarte bun,sa mai stea delfinasii sa le mai astepte.Ca asa e frumos din partea lor

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sheri bate Larissa apropo-uri de niste fete.Tu ce faci?Te-ai invatat printesele sa se lase asteptate nu?Bun bun,foarte bun,sa mai stea delfinasii sa le mai astepte.Ca asa e frumos din partea lor

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Fata eu am probleme cu pisu deocamdata , nu stiu, am infectie sau n-am, am altele pe cap, nu ma mai zapaci ca n-am timp de nascut!

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Tino, sa-ti traiasca baiatul, sa fie mare si voinic!

Asa, cine ma poate ajuta cu interpretarea uroculturii?
Mi-a iesit asta:

Escherichia coli - 40.000 UFC/ml
Klebsiella pneumoniae - 80.000 UFC/ml

Din ce vad pe net in general le iei din spital, internare, etc, chiar sa am asa ceva?

AMR -3

sheri suna medicul...nu stiu ce e...dar cred ca iti da antibiotic. infectiile pot rupe membranele. e o infectie urinara din ce stiu eu.

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Katalinaam vb cu dr. Este in concediu de pe 17 pana pe 30 iun. Sper sa nu se grabeasca bb sa iasa la lumina tocmai in perioada asta.

Eu joi merg la control inainte sa plece dr. in concediu sa vad daca pot sa plec si eu 2-3 zile la mare. Tara arde si baba se piaptana.

Cris 35+ cu

Nu vine bebe pina nu vine dr H din vacanta,pun pariu.
Si noi mergem la mare pe 28 iunie-7 zile.Fac senzatie pe plaja

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Pai bine mai fetelor ce-i cu graba asta, sa ne dati emotii!!!!!
Eu voi avea internet si voi face travaliul pe forum ca iau laptopul cu mine la spital asa ca o sa va tin la curent cu fiecare etapa!!!

Ariana , Tina felicitari calde mamicilor si bun venit pe lume delfinasilor vostri , sa fie sanatosi papaciosi si sa le placa lumt sa doarma iar colicii sa-i fereasca !!!!!

Enika, La Multi Ani!!!

Cine-i next???, ca eu mai am cel putin 3 saptamani ca doar am fetita cu fundite de care suntem indragostiti iremediabil, !!!!
Mamicile la al doilea copil , eu ma gandeam ca e greu sa iubesti la fel 2 copii, voi cum stati la capitolul asta?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Katalinaam vb cu dr. Este in concediu de pe 17 pana pe 30 iun. Sper sa nu se grabeasca bb sa iasa la lumina tocmai in perioada asta.

Eu joi merg la control inainte sa plece dr. in concediu sa vad daca pot sa plec si eu 2-3 zile la mare. Tara arde si baba se piaptana.

Cris 35+ cu

Nu vine bebe pina nu vine dr H din vacanta,pun pariu.
Si noi mergem la mare pe 28 iunie-7 zile.Fac senzatie pe plaja

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

mergeti fetelor la mare...e o maternitate privata super in constanta...si nici nu se compara la scor cu bucuresti..mai ca m-as risca si eu...

Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 5+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Buna dimineata!
Trebuie sa recunosc ca m-a luat cu ameteala reluand sirul evenimentelor de aseara pana azi dimineata si am dat fuguta la frigider sa-mi rezolv glicemia cu cioco.
Avem deja 3 delfinasi baietei!!!
Bravo mamica Ariana si bun venit Stefan-Calin!
Bravo mamica Tina si bun venit Tudor-Gabriel!

Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!!
La multi ani si sarbatoritelor de astazi, Enik si Didiloo!
M-a luat si pe mine cu emotii; sper ca bebe mic sa stea cuminte si sa astepte pe tati sa revina de prin deplasari. Daca e ascultatoare o ducem si pe ea la plimbare prin Brasov, la munte, ca pe surioara ei Ioana.
Va rog mult fetelor, sa-mi dati inca o data parola de la contul comun pentru ca am ratacit-o. As vrea sa fiu pe faza cand apar primele poze cu micii delfinasi. Multumesc!
Sa avem o zi calma si racoroasa!

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am vrut la mare, dar nu vrea nimeni sa vina cu mine, pe motiv ca nu vor sa umble prin spitale pe la Constanta..., asa ca stau cuminte acasa, astept vara viitoare. Va invidiez pe cele care mergeti

Paula, 34+ cu , Raul Codin
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

Va rog mult fetelor, sa-mi dati inca o data parola de la contul comun pentru ca am ratacit-o. As vrea sa fiu pe faza cand apar primele poze cu micii delfinasi. Multumesc!
Sa avem o zi calma si racoroasa!

33+ cu ftz super mic Luana-Maria si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
AMR 5s

ai PM

Cris 35+ cu

Mergi la inceput