HAI LALA!Bv Tina,Ariana iul-aug 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Sunt curioasa de reactia Andreei (Eladea), cand citeste ca a nascut si Ariana... Cristina 35+ cu ![]() |
Vorba ta, ce metodice sunt fetele din Ardeal
Si eu experimentez niste contractii tare dureroase. Bine ca plecla moasa in 10 minute.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+
Iulia Alexandra
Cris2010 spune:
Am fost si eu ieri la epilat
. Durut tare inghinal
. Sper sa mai apuc sa ma mai duc peste trei saptamani...
Ieri am terminat cu zugravitul. Azi curatenie generala. Poate maine reusesc sa merg cu mama pana la Dragonul rosu, sa-mi iau camasi de noapte si metraj pt lenjerii.
Apropo de miscarile lui bb. LA mine cele puternice sunt deja dureroase, mai ales pe sub coastele din dreapta si jos de tot, la iesire
.
Cris
35+ cu
Cris2010 spune:
Larissa, eu ma fac ca nu aud
. I-am promis delfinasei c-o duc la mare mai intai...
Cris
35+ cu
86cmm spune:
fetelor..care imi puteti spune cum se trece la capitol nou...?multumesc...
Cristina
28+
SERAIA
I TRUST IN GOD..
ochidut spune:
Felicitari Ariana si Tina, recuperare usoara, acomodare rapida cu bebe si mult laptic! 

Bine ati venit Stefan si Tudor sa fiti cumintei, papaciosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
La Multi Ani Enik!
Bumblebee, si eu am o pigmentare ciudata la subrat si alunite mici pe sani si vreo doua pe burta. Se pare ca trec dupa.
Carla, Michelle am vazut burticile voastre!
. Amandoua sunteti slabute! Mai ales tu Carla cu o burtica asa mare, dar picioarele tot subtirele
Adriana, eu asa dureri cum descrii tu am avut acum vreo luna cand am primit interdicitia de a sta la pat; luam no spa si scobutil si trecau intr-o ora. Insa cum sarcina ta e deja avansata, eu zic sa il suni pe doctor sa ii spui cum te simti si vezi care e parerea lui.
Fetelor si eu adorm tare tarziu, dupa 01 incolo si in fiecare noapte visez cate ceva
Somnul asta ceva mai agitat imi da parca si mai multe emotii, ieri am plans ca mi s-a parut ca e sotul nervos la telefon si am stat botoasa toata ziua. Defapt nu aveam nici un motiv real....
. Dar trag aer in piept si incerc sa ma calmez, sa-mi impun sa nu fiu o mama agitata (- asa cum sunt de obicei
) sa transmit si copilului![]()
Si uite asa trece ziua, eu cu mine ne conversam si ne convingem reciproc ca va fi totul bine si emotiile astea trebuie sa le mai si controlam

36+ cu 
IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
8 zile si pupa mama pe scumpete
btz_ovi spune:
Neatza gagici.
BINE AI VENIT PE LUME DELFINAS TUDOR GABRIEL.sA FII SANATOS,PAPACIOS SI SA ITI FACI PARINTII FERICITI.FELICITARI MAMICA TINA,MULT LAPTIC SI RECUPERARE RAPIDA

ENIK,DIDILOO MULTI ANI FETELOR,MULTA SANATATE,IUBIRE,FERICIRE SI DELFINASI FRUMOSI SI SANATOSI
Bumble aceeasi problema o am si eu cu pielea.In zona axiala ma epilez zilnic si cand ma uit parca am jeg iar sanii mei sunt negri.Sotu mai face mistouri pe seama mea si imi zice ca imi da o perie de sarma 
Fata nu imi este patata insa spatele da,iar alunitele alea se inmultesc pe zi ce trece.
Carla vazut noile poze.Radiezi de fericire scumpo iar burtica ta e o adevarata frumusete.
Mycya waw ce balonas frumos ai
Ariana FELICITARI.BINE AI VENIT PE LUME BEBE STEFAN CALIN
36+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ochidut spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 3 delfinasi sunt in cautare de delfinase... ![]() Larisa 34+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 5+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Mai, nu mai pune presiune pe noi!! Tu nu stii ca fetele se mai lasa si ele asteptate???
Pai ce vrei sa scoatem asa pe tava mandretele noastre?
36+ cu 
IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
8 zile si pupa mama pe scumpete
Sheritra spune:
Tino, sa-ti traiasca baiatul, sa fie mare si voinic!
Asa, cine ma poate ajuta cu interpretarea uroculturii?
Mi-a iesit asta:
Escherichia coli - 40.000 UFC/ml
Klebsiella pneumoniae - 80.000 UFC/ml
Din ce vad pe net in general le iei din spital, internare, etc, chiar sa am asa ceva? 
Shery
34
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -3
btz_ovi spune:
Fetelor eu cand va aud ca nu dormiti noaptea ma ingrozesc.Pai va dau eu de la mine somn.Dorm incontinuu,ma trezesc numai o sg data pt susu,merg chioras pana la baie,iar dimineata nu ma mai satur de somn.La amiaza bag mereu cate o tura de somn iar seara cum pun capu pe perna cum sforai.De vreo sapt-doua patesc asa.E un semn oare?

Bebe nu ma deranjeaza,doarme cu mine si el iar dimineata eu ii dau trezirea.
Azi noapte am visat ca am nascut prin cezariana desi trebuia natural si aveam o taietura urata tare.Iar acasa mi-au dat o fetita si nu baietel ca cica al meu era singurul cuculet de acolo si era rezervat unei familii de bogatani care vroiau baiat dar nascusera o fata.Si eram speriata si faceam scandal la spital ca imi vreau puiul 

Si sotu ma visase ca nascusem prin cezariana si plangeam.2 obsedati suntem 

36+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro Eladea, succes cu epilatul... Ai grija... Sa nu il superi prea tare pe bebe Filip... Sau... Cristina 35+ cu ![]() |
Andreea, Eric (9.12.2007) si
37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 20 DE ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

AMR 5+ saptamani pana la