Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
sashenka probabil placenta este anterioara asa ca atenueaza " loviturile" lui bb..
nu intra in panica , sunt sigura ca e bine. Poate pt ca ai 2 copii esti Mai activa si mereu in miscare si nu v- ati sincronizat
.. Nu-I mimic ca recuperezi acum : poate curand te trezesti cu vreun picior in stomac de nu Mai poti sa respiri sau unul in ficat ca sa fii sigura ![]()
![]()
. Felicitari pt cei 7 ani impreuna... Sa aveti inca vreo sits la fel de buni..Sanatate pt Iusti....Te pup si ai grija nu exagera cu efortul fizic si nu lasa mimic sa te supere pt ca- l superi si pe bb mic din burtik
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
18+ cu
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata burtici!
Cit va invidiez, care aveti 19 +, care 20 +...Va doresc tot ce e mai bun si mai frumos! sa aveti niste bbei zuper 
Eu nu ma descurc asa de bine...aseara era rosu aprins...deci incep sa singerez :(. Astept sa se faca ora 9 sa dau telefon la cabinet...poate are vreo fereastra azi, sa ma lamureasca, ca imi crapa capul de stress si de frica. Revin dupa amiaza.
Va pup si scuzati de vesti proaste asa de dimineata.
http://picasaweb.google.com/103151475564688493125/DanaHans#5482888668666309458
6+
JoAnn spune:
buna fetele
Tzuky
ai grija. Stai mai mult in pat si suna neaparat medicul.
eu de la o banala pata maro ,care abia se vedea pe hartia igienica ,am ajuns la urgenta cu hemoragie si iminenta de avort.
nu vreau in niciun caz sa te sperii.
doar sa ai grija
.
fetelor pana la urma cat de des e permis sa faci ecografii???
ultima eco am facut-o acu o saptamana.
dr. mea e plecata in vacanta acu, si oricum nu ar vrea sa imi faca asa de repede.
dar as merge in alta parte...sa vedem ce mai fac bb-ii si poate aflam si sexul
.
dar nici nu as vrea sa exagerez cu ele.
o zi buna tuturor

15+ viitoare mami de gemeni
marizta spune:
neata burtici....incepem o noua zi de munca......de luni imi iau concediu 8 zile..abia astept
in leg cu eco eu stiu k nu afecteaza bebelu din burtica....doar k ii deranjeaza pe ei ultrasunetele dar cel mai bine iti zice medicul,sau medic de fam.
14 +
Doamne ai grija si de noi
simona-maris spune:
Buna dimineata,burtici!
! VA doresc tuturor o zi racoroasa si senina! Senina la figurat,ca la propiu cred ca ne-am saturat de soare![]()
Tzuky,eu stiu ca aici pentru sangerari poti merge si la serviciul de urgenta,deci parerea mea este sa ajungi la un doctor cat de curand,caci sangerarile nu sunt normale in sarcina,asa cum spunea si DOURA.Suntem alaturi de tine si iti dorim sa fie totul ok
In legatura cu numarul ecografiilor,eu cred ca trebuie sa luam in consideratie sfaturile medicului.Una pe luna in primul trim,una la 2 sapt in al doilea si una pe sapt in ultimul.Dar e fff important ce simti tu si ce iti spune dr tau!
Fetele,eu nu am pofta de mancare deloc
.Nimic nu ma tenteaza,mananc numai ca sa nu roada stomacul in gol.O fi de la caldura
In alta ordine de idei...nu vreti sa ne mai intalnim??
Va pup si va doresc sanatate si voua si bebeilor!
Simona
+19
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h am schimbat semnatura ![]() Mami Andreea 17sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
felicitariiii

17+
beatrice75 spune:
Eu inca nu am timp sa citesc tot din urma, va urez doar o dimineata frumoasa si racoroasa.
18+

Mami de baiat
JoAnn spune:
offf
...fetelor 
au inceput sa ma invadeze vergeturile ...deja

am gasit 3 firisoare sub san.
si mai aveam ceva mai vechi pe solduri...si astea au inceput sa-si dea in petec...se lungesc fff tare.
ce sa fac ...cu ce sa ma dau????
15+ viitoare mami de gemeni
sunset_zuzi spune:
neata burtici 
eu deja ma gandesc la weekend
as vrea sa dau o fuga pana la mare dar mie cam teama ( paranoia
) ca o sa ma oboseasca drumul, ce mananc eu acolo ca nu prea am incredere ca e proaspata mancarea de la restaurante, plus ca mie teama de insolatie etc....fetele care au fost weekendurile trecute poate imi dau si mie niste amanunte 

miruna hai sari cu limonada 
17+ 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h am schimbat semnatura ![]() Mami Andreea 17sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Nici eu nu-l simt pe bebe. L-am simtit pe 4 mai si de atunci, nimic(nada de nada). UFFF!!!Maine ma duc la medic, la ginecolog(ca la endocrinolog tot am mai fost)dupa aprox 2 luni. A mai stat cineva asa departe de medic atata timp?
18+

Mami de baiat

Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)