Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m danaint a disparut? am si eu un pitic pe creier .... cine a mai discutat cu doctorul despre picioarele umflate? ce recomandari vi s-au dat? 20+ |
Scuze :) am iesit cu sotu in oras la terasa :)
Dra mea a zis masaj la picioare, crema speciala, perna cu ele sus, dc se poate mai putin sarata mancarea(numa ca eu de cand sunt gravi cand vad ceva cu tenta dulce mi se face rau) si cand incep sa ma trezesc cu ele umflate sa ii spun. Ii spun maine si iti zic ce mi-a zis:) a! Si sa ii zic daca ma umflu si sub ochi cumva- asta nu am observat
19s
amelia_ilie spune:
Si la mine arsurile se manifesta la ceva timp dupa masa, nu imediat.
Eu fructele le mananc de obicei cu o jumatate de ora inainte de masa. Chiar daca mananc de 5-6 ori pe zi, atunci cand vreau sa mananc un fruct respect regula asta. La mine functioneaza.
13+
ana_o spune:
Allexxia, somnic pufos si tie si bebelinei! Ne "vdm" maine, la o noua zi de forumit! Si noi ne bagam la somn! Asa ca va doresc la toate vise placute si un somn cat mai linistit!
Ana
20
amelia_ilie spune:
Somn usor Allexxia, Ana_o si tuturor burticilor si bebelusilor! Sa avem o noapte linistita si o zi mai buna maine!
13+
BraveGirl spune:
noi am fost la plimbare si am mancat la Caru cu bere . Bebe super fericit, dupa ce am terminat d emancat, s-a culcat. Acum bag o inghetata si ma culc si eu.
Noapte buna!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
eu v-am scris despre picioare umflate dar vad ca nimeni nu a citit.nu mai repet....acuymin legatura cu arsurile ..astea nu sunt provocate neaparat de ceea ce mananci..in sarcina apare problema arsurilor din cauza modificarilor din organism..plus ca bb impinge organe deci si stomacul mai sus..so acid gastric pana in esofag..solutii: exista pastile care se pot lua in sarcina..exista metoda cu dormitul cu capul mai sus..mancat des si putin..see u tomorrow..noapte buna
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
sashenka_h spune:
Ana merci de griji . eu am avut niste zile horror..construiesc casa si am umblat sa obtin un credit, iusti a facut temperatura 40 (puroi in gat) , ieri am facut 7 ani de casatorie si am bucatarit toata ziua ( o sa pun poze cand le descarc), astazi toata ziua la banca (era sa omor un notar de nervi) si tot asa.....si colac peste pupaza mi s-a stricat aerul conditionat si am crezut ca mor de cald (astazi mi l-a facut) si stotusi am o mare problema....tot nu-l simt pe bebe pe sasha l-am simtit de la 14 saptamani si tare . o sa sun maine sa ajung si eu la o eco
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
am schimbat semnatura
Mami Andreea 17sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
simona-maris spune:
Ana,multumim de grija.Eu sunt bine,am reinceput sa lucrez de acasa,si astept vineri eco.
Il simt pe bebe zilnic,,deocamdata tati nu a avut sansa ,pt ca si-a luat al doilea job pleaca dimineata la 6 30,si vine seara dupa 9 pm,deci sta extrem de putin cu mine.Dar avem nevoie de bani pt nastere,bebe,scl...care sunt multe,nu va mai spun eu ca stiti
Va citesc mereu,dar nu am mai intervenit pt ca nu prea am avut ce sa spun.Eu nu am nici arsuri,nici picioare umflate...de fapt voiam sa ii spun Lidiei ca nici eu nu am avut simptome de sarcina.Si ma bucur.Si nici ff informata despre probleme medicale nu sunt,asa ca Doura sau ca Miruna,recunosc...
Bebelu m-am rugat si eu pt tine,si acum sunt fericita ca esti bine.Slava Domnului!
Tuturor va doresc tot binele din lume,sarcina binecuvantata si sanatate si voua si la bebici