Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

gata mi-am facut programare la eco la medlife astazi la 2. abia astept . programarea este la dr Valentina Varcolici, stiti cumva ceva de ea?

Mami Andreea 17sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

neata fetelor!!

2 ore si jumatate pana la programarea la doctor ce sa fac la serviciu sa treaca timpul mai repede, ca de munca NU AM CHEF, si nici stare

Tzuky, nu e de joaca daca ai sangerare. Fuga la urgente!

JoAnn, eu mi-am luat de la Sanosan un spray cu ulei contra vergeturilor. Ma dau din luna a treia cu el, inca nici picior de vergetura (si sper sa ramana asa pana la final ), chiar daca am luat 7 kilograme in cateva saptamani la inceputul sarcinii... Sunt foarte multumita de el, se aplica f usor, cateva fasss-fass-uri pe burtica, si apoi se intinde bine, e uleios, si pielea mea chiar pare foarte hidratata mereu. Mi-a zis si maseuza ca se mira ca am pielea asa in forma la cat de mare m-am facut

19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

neata fetelor!!

2 ore si jumatate pana la programarea la doctor ce sa fac la serviciu sa treaca timpul mai repede, ca de munca NU AM CHEF, si nici stare

eu una te astept ca pe painea calda

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

danaint. la sanosan ma gandeam si eu .
o sa-l incerc. Thanx

15+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Mie mi se par f multe eco una pe luna in T1, una la 2 sapt in T2 si una saptamanal in T3. e prima data cd aud asa ceva.
Eu am facut la 16 sapt, mai fac la 22 sapt si 4zile, apoi pe la 28, 32 si inca una spre sfarsitul sarcinii. Si asa sunt f multe. Eu stiu d el aArianna, cd era maricica, cat de tare o deranja ecografia. si dr mi-a zis sa nu mai merg asa des ca deranjez bebelina (eu aveam probleme cu colul si contractii). Cred ca ati observat si voi de pe acum, ca de cele mai multe ori bebe se agita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui danaint

neata fetelor!!

eu una te astept ca pe painea calda

Doamne ai grija si de noi 17+

dau raport complet cu tot ce zice dra cand ma intorc

19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu am folosit sanosan la toate 3 sarcinile si il recomand cu mare caldura . oricum nu va faceti iluzii ca scapati total de ele...apar dar mult mai mici si fara a fii rosii

Mami Andreea 17sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!
Va saluta si bebele meu, care e f activ dupa ce mancam, dimineata!(seara nu mai vorbesc, aseara in loc sa adorm, m-am trezit de tot in urma activitatii lui nocturne, ii place sa se joace seara, mai mult ca in oricare moment al zilei).
Sashenka, felicitari pentru schimbarea de semnatura, multi ani inainte, alaturi de sotul tau si multa sanatate pentru Iustin! Te asteptam cu vesti de la echo... din pacate nu cunosc dr la care mergi, dar poate ai noroc cu restul fetelor.
Sunset, eu am stat sub umbrela la mare, soarele era puternic inca de la 7.30 dimineata si linistita poti sta pana la 10.30. De bronzat, doar picioarele! Dupa amiaza, numai dupa 5, soarele e f puternic. Marea e f relaxana, valurile si pescarusii fac totul!(eu inchid ochii si ascult) Deci, marea chiar e terapie, cel putin pentru mine sigur a fost.
Parca Sugubina m-a intrebat de terasa din 2 Mai. Habar nu am cum se numea, nu am retinut, au fost primele mele intalniri cu statiunea, respectiv acea terasa. Ce pot sa-ti spun e ca era pe un drum neasfaltat, langa zona de corturi(stii tu, unde sunt "nuzii").
Simona,! Sper ca esti bine, si tu si bebe, mi-ar placea sa ne vdm, dar uite ca timpul meu din weekend e mereu ocupat. Poate o sa vrem sa e vdm si in tp saptamanii, nu doar in weekend. Eu oricum sunt in Bucuresti...

Ana
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

din cate stiu eu arsurile apar cica (asata din popor) atunci cand incepe sa ii creasca parul lui bb si pot fi facute sa dispara cu te mici ce mancare sau bautura....eu reusesc cu bere....mama reusea cu sala de ceapa cu otet la mine si la fratele meu cu tuica....cred ca atunci cand auziti pe mamici ca toata sarcina a mancat numai un fel de mancare este datorita acestui fapt..
pot sa gresesc dar la mine faza cu berea merge de fiecare data....eu am arsuri cam de la 2 luni jumate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Legat de arsuri, am mai citit si ca bebeilor le creste parul si o explicatie pentru arsuri ar fi si acest motiv. Dar parca era dupa 25 de saptamani valabila explicatia. Nu stiu ce sa mai zic, asara abia mi-a trecut.
Intrebare, voi il vedeti pe bebe in burtica, cum se misca? Eu il simt si-l vad cum migreaza. Imi imaginez ce reprezinta cate-o umflatura...cotul, un genunchi, caputul... Nu mai pot de dragoste pentru el! Si mai ales cand il simt atat de activ! Cand ma gandesc ca acum cateva saptamani abia dca-l simteam, of, cate ganduri!
Pentru vergeturi am ramas constanta cu uleiul pentru femeile insarcinate de la Hipp si crema de la iVatherm. Pana acum, se prezinta perfect pielea. Numai pe sani n-am ce face, din trecut, de la anticonceptionale, am pe ambii sani urme. Asta e.

Ana
20

Mergi la inceput