David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 3
ana l spune:
Leditia, nu vi s-a recomandat Synflorix in loc de Prevenar?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Leditia, nu vi s-a recomandat Synflorix in loc de Prevenar? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Nu,de ce?Eu stiu ca e acelasi lucru ..sau nu?
Oricum i l-am cumparat,deci clar nu mai schimb ca e scump totusi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Nu,de ce?Eu stiu ca e acelasi lucru ..sau nu? Oricum i l-am cumparat,deci clar nu mai schimb ca e scump totusi. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Merge tot pe pneomococ, e alta tulpina, cica a avut rezultate mai bune la testare decit prevenar-ul. Diferenta era undeva la 30% in favoarea lui Synflorix. Stiu ca e o alta schema de vaccinare. La noi medicii deja il recomanda pe asta nou. O fi si chestii de marketing, cine stie? Eu la baiat am facut Prevenar la 4 ani, la fata mai mult ca sigur ca nu fac. Si nici Synflorix nu-i fac.
Sanatate multa !
Leditia spune:
Gata,i l-am facut..offf ce-a mai urlat si plans..
Ana,probabil,eu am o lista de vaccinuri in care e cuprins si trat lui a la long..e de cand avea el 9 luni si am descoperit boala.
Luna viitoare daca e bine si nu-mi face surprize neplacute in jurul datei de 25 ii fac varilrixul si in aug facem a doua doza de prevenar..La varilrix nu stiu daca se face rapel,ma voi documenta..apoi mai are pt hepatita si inca unu,dar am uitat cum ii zice.
Acum stau stresata sa nu-mi faca febra ca mi s-a stricat termometrul si e nasol tare :((
L-a ascultat,a zis k e ok,ca mie mi-a cam tusit azi si-mi era frica sa nu fie iar inceput de viroza..apoi s-a uitat in gat..prima data i s-a parut ca are rosu in gat,apoi ca nu..Eu sper sa nu fie,ca e nasol rau daca am facut vaccinul peste rosu in gat.
o zi faina tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
ana l spune:
La Varilix se face rapel.
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l La Varilix se face rapel. copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) |
Da,se face,dar la 13 ani(am citit acum pe net sa stiu cate doze trebuie sa cumpar).Am vazut ca se face o singura doza,eu ma refeream la rapel facut acum la 1-2 luni distanta cum se face la alte vaccinuri,de ex prevenarul.
mersi de informatii.pup
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
Leditia spune:
http://community.webshots.com/album/578014793iWqJUL
poze cu puiul meu....
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
madyrizi spune:
he,he ce nazdravan e!!! mai, si e asa de scump, are o figura tare smechera si poznasa.
pe DC sunt numai copii frumosi. asta e dovedit.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Laura25 spune:
Ledi, e absolut superb! Mi-au dat lacrimile vazandu-l. Arata foarte, foarte bine (tot zici ca e slab, ca a slabit dar din poze se vede ca arata bine). Faci o treaba excelenta!
Dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb unde incape in trupusorul ala asa de mic atata suferinta, atatea medicamente, atatea ... . Sanatate si putere multa!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anna-mama spune:
Ce mult a crescut si este si frumos foc Si rade tot timpul Ledi, ii trimit multi multi pupici, asa drag mi-e de el!
Si un pup mare pe intepatura de la vaccin sa nu faca febra!!!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!