David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
Anuc,ac-ul merge in continuu,e montat in balcon si sa bata in sus si pe functie sleep,ca are debitul de aer mic.
E imposibil sa merg din ora in ora noaptea sa-l sting si aprind,ca vreau sa dorm si eu...si cum il stingi cum se face la loc groaznic de cald..La David in camera,pt ca bate soarele in geamuri de dim pana seara si in balcon erau peste 40 de grade ,iar in camera la 33-34,deci cumplit,nu se putea respira in camera aia.Daca ar fi ok afara l-as inchide,insa de afara vine o caldura de ti se face rau la propriu..Seara cand iesim afara venim transpirati,ca-s 30-31 de grade la 8-9 seara..
Mie nu mi-e frica de AC,adik ideea e sa nu bata in copii si dk se usuca aerul sa bagi un umidificator in priza un pic..De aia l-am si pus in balcon,sa nu aiba treaba cu David.Doamne ajuta k doarme bine,a mancat ceva mai bine si sper sa-si revina.Astept totusi si analizele.
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Anuc spune:
Aaaaa! Stai ma, ca eu am crezut ca e pus in camera baiatului. La noi e in dormitor si bate fix in capul nostru. Era soacra mea acasa cand a fost montat si aia au zis ca nu se poate unde vrem noi si l-au pus unde au vrut/putut ei. Soacra-mea nu s-a gandit ca ni-l pun degeaba, a mers pe mana lor. Si uite asa il avem de vreo 4 ani si nu i-am dat drumul mai mult de 10 ori....
Pai asa zic si eu...e bine sa dormi in racoare.
Ma bucur ca papa mai bine. Doamne ajuta!
Mami de Ioana, Filip si 11+
Leditia spune:
Anuc,am balconul spart si de aia am zis k e in camera lui,ca nah,face parte din camera lui.Insa balconul e lung,de vreo 7 m,vine si pe baie..asa ca spatiu este destul.Nici mie nu mi l-au pus unde am vrut eu,adik eu voiam pe un alt perete,ei au zis ca nu pot(eu voiam pe partea opusa cu geamurile sa bata in geamuri,ei l-au pus sa bata in partea opusa a balconului..)..in fine,am zis k e ok si acolo k pana la David la patut e mult si e si barat de o portiune de perete.E dat sa bata si in sus sau in parti astfel incat sa nu bata in el chiar dk de ex se plimba prin balcon.
Si in rest,verific constant temp de la el din cam,umiditatea,care si asta e f importanta.(am statie meteo,de cand am luat si ap ala salin,ca ala usuca aerul).
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.