David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anuc,am primit aseara avizul,azi ma duc sa ridic coletul.Voiam sa ma duc acum,dar David a papat 10ml dintr-un bibe la 7,am incercat acum cu altul si a papat 40ml,de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
El manca dim lapte-240ml,apoi la 10,30 manca fructele(fructe,mascarcopone,cereale,eventual si un pic de iaurt),la 12 pappa lapticul si nani.Am incercat si cu masa de pranz la 12 insa evident k nu a vrut-o(si asta in per lui buna)pt ca mesele erau prea apropiate,iar el la 12 facea nani.Am incercat sa-l tin si pana la 13 sa i-o dau atunci,insa deja era prea obosit si nervos.Asa ca masa de pranz o lua pe la 15-16..apoi seara la 7,papa iaurtel cu cereale.Noi papam cereale la greu,biscuiti,deci nu se aplica regula.
La fel mi s-a recomandat si mie cand era David mic,vara trecuta,sa nu-i mai dau sa pape ..si in disperarea mea am ascultat drita si pe bune dk nu am regretat si-am plans 2 zile k mi-am chinuit copilul.La fel zicea si ea,sa nu-i mai dau lapticul dk nu vrea mancare.offf.
Deci nu,nu pot asa.
mancare solida nu-i pot da(papa banana din mana mea,cascaval din ala moale,un pic de rosie fara pielita,in general chestii usoare,care nu necesita mestecare multa),ca nu are dinti sa mestece ca lumea si se inneaca.Iar dk ar papa cum zici tu,cred k ar lua doua faramite de cascaval si gata..1nush sa dozez kreonul dupa 2 faramite mici de cascaval si 2..asta nu e masa,nici macar gustare..El mai ciuguleste de la noi,cand mancam noi vrea si el,dar asa de chestie,ca tine mancarea in gura si fuge prin casa si gasesc bucatele de mancare te miri pe unde.
Asta in cel mai bun caz,ca se mai si inneaca uneori..
Ieri mi s-a innecat cu un biscuitel din ala de la hipp(asta dupa ce se innecase cu o bucatica de carton) ,de bb de 8luni,am zis k nu e adevarat..eu am crezut k el il mesteca si-l inghite,insa a facut depozit in gura si evident k s-a innecat..da-i si scoate-i gogoloaiele din gura..a varsat un pic,apoi a plecat mai incolo a mai varsat si acolo,k deh,se innecase..apoi a varsat mai mult(toata apa de o bause inainte).Il duc in baie sa-l spal,ii scot tricoul si pampersul si-l las 2 min asa,pana se incalzeste apa zicand eu ca intre timp o sa sterg voma de prin casa..A inceput el sa topaie in voma si sa mi-o insire prin casa.L-am spalat si l-am pus in patutul luisa stea cuminte pana fac curat k nu se putea cu el..,insa pana am luat eu pampersul s-a dat jos de pe canapea si-a fugit asa gol pusca si mi-a trantit un pisu pe covorul de la el din camera..da-i sterge-l si pe ala si spala covorul..
La scurt timp face kk si-si tot trage de pampers de nu stiam eu ce miroase asa urat in casa..i se dusese pe picioare,il insirase prin casa..oh mama,iar il iau il bag in baie,sterg casa,dau cu spray din ala frumos mirositor si de bacterii:))))))..Ieri am avut o zi plina,da plina rau.
Ma duc sa vad dk mai papa,daca nu sa plec acum pe racoare ca apoi nu mai merg dupa ce se lasa caldura aia nenorocita.
pup/

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mi-e cunoscut si mie o parte din ce zici tu aici...mama, mama..tot asa si noi, nu pot sa-i dau mancare solida o masa intreaga ptr ca nu ar manca decat cativa dumicati, restul ar scuipa....Inca ii pasez mai ales carnea...in fine, e tare complicat si-ti trebuie o rabdare de titan (nu stiu un material mai tare :))

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Legat de mancare, noi suntem acum la mama, la Singeorz-Bai, credeam ca aerul de munte ii va face pofta de mancare, nici vorba, nu mai mananca nici cat manca la Braila, orice mancare gatita o refuza din start, fara sa guste o firimitura, sta o zi intreaga cu doua banane medii si laptele zilnic, adica maximum 500 de ml...

La amiaza doarme doar 3 ore, si nu 4, si adoarme urland oribil, pentru ca nu mai vrea sa se culce...

Aici e racoare, mai ales dimineata si seara, inca seara nu poti iesi afara fara o gecuta subtire sau ceva cu maneca lunga...

A vazut-o si doctorita de aici, musai Zentel, ca este posibil sa aiba lamblii, si Peritol, care nu-mi convine... Cica e stravezie, dupa ea... Drept ca i se vad coastele, culoare in obraji nu are...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, uite ce mi s-a spus mie:

Pentru ca analiza de fecale si cea de urina sa fie cu adevarat concludente, se recolteaza, pentru fiecare, de 3 ori, dar NU in zile consecutive, nu o zi dupa alta.

In plus, pentru treaba mare, din "productie" se ia din 3 locuri diferite si se introduce in coprocultor.

Vezi ca lambliile, daca are asa ceva, ies greu la analiza!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Selene,off,cu nani si noi avem showuri,de am ajuns sa-l culcam cand vrea el numai sa se culce normal,fara urlete.
Imi pare rau k nici voi nu mancati..off,nush zau,nush..
Analizele imi vin abia pe 13 si nu am reusit sa ajung sa-i iau sange pt ca de 4 zile stau zi de zi in casa k vin aia sa-mi instaleze AC-ul la David in camera si desi promit k ''azi'' vin sigur sigur,evident k nu mai ajung,iar eu nu pot pleca nicaieri,zici ca-s sechestrata la domiciliu zau..

Mie azi dim mi-a mancat adunat 50ml de lapte de dim..apoi cateva linguri de banana cu mascarpone(o banana si 2 linguri de mascarpone)..si abia la 2 si ceva a vrut sa manance supa crema de brocoli cu cartof(brocoli,cartof,smantana,ou).Abia la 3 s-a culcat si acum nu s-ar mai trezi,desi doarme langa mine,eu tastez,vbesc la tel..
Si vad acum ce si cat mananca...Cert este ca toata munca mea de luni bune s-a dus pe apa sambetei intr-un timp extrem de scurt.:(Urasc vara zau,toata vara trecuta m-am chinuit cu el,acum la fel..nu mi-a priit si mie deloc vara asta..si mai sunt si intrebata ca de ce mi-s alba cu marea langa mine..
pup Dariutei..btw,eu nu i-as da peritol,sincer..Si mie mi s-a recomandat in spital anul trecut,insa mergeam cu el in particular la o drita tare buna din Cta si mi-a zis k nu e acord cu asa ceva.Anul trecut eu dupa ce slabise si se anemiase,l-am pus pe picioare cu vitamine-alea de la childlife si fier si regim alimentar adecvat.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Anuc,inca nu am ridicat coletul,am stat sa-i astept pe aia cu AC-ul.
Ieri am avut o zi cumplita,mai bine zis o seara groaznica de ma mir ca am avut atata sange rece in mine.
I-am facut aerosolii lui David,dar cu sol hipertone,ca el dormise la ora la care ii faceam pulmozyme-ul si cum se face la 24 de ore am zis sa nu i-l decalez,insa aerosoli trebuia sa faca.
Nu stiu ce s-a intamplat,insa dupa aerosolii astia l-a apucat o tuse extrem de productiva,se inneca,nu mai respira,plangea,nu mai avea aer.I-am dat repede un puf de ventolin si nimic..I-am facut repede aerosoli cu dexa ..si-a mai revenit un pic.Intre timp a venit si barbata-miu cu aia sa-mi instaleze AC_ul..Si hotaram sa se duca el in parc cu David si eu sa raman cu astia in casa..Ma suna disperat sa cobor cu ceva ca David nu mai respira..tuseste si nu mai poate respira si plange..Cobor jos,ii las pe astia in casa singuri..incerc sa-i dau apa nu vrea,ii dau cu tantum..isi mai revine..Urc sus,ca nu puteam sa-i las pe astia singuri in casa ..totusi..
Nu trece mult si ma suna iar disperat,urland ca David e iar in crize..cobor jos cu puful de ventolin.Ii iau pe amandoi si mergem la farmacie,ca nu aveam adrenalina in casa.
Intre timp al meu fusese cu el la urgente,acolo lume multa,copii tusind in ultimul hal,raciti,vomand,etc..A plecat urgent de frica sa nu ia copilul ceva..In tot timpul asta am sunat amandoi la drita care nu raspundea la tel.Ma tot gandeam la adrenalina,am luat memo-medul si cautam prospectul si ma gandesc sa-mi sun o prietena de la odiseea mea(irina,sar'mana)sa-mi confirme si sa-mi zica parerea ei,fiind drita.Zice adrenalina,fug sa iau adrenalina.Aduc copilul,carutu si sotu acasa cu adrenalina in dinti..ii bag iar aerosoli.Isi revine desi ramane cu o raguseala..Il mai ia un pic la o ora,ii mai dau un puf de ventolin...
In tot timpul asta la mine in casa era nebunie,praf si un zgomot infernal de bormasina.
David nu voia apa,am reusit sa-l fac sa bea 80ml de lapte k era nemancat de 4 ore ..la calculator,pe mine..
Au terminat aia intr-un final..eu tot stergeam prin casa pe jos,pe mobila k nu voiam sa mai inhaleze si praful ala nenorocit..le-am inchis si usa acolo de au zis aia ca-mi bat joc de ei ca-i tin in caldura aia..le-am dat apa.,dar usa a ramas inchisa fara discutii.
Am chemat-o rapid pe soacra-mea sa stea cu el,ca noi sa putem sa facem curat..Am bagat smotru in casa de am innebunit de la 10 pana la 12 noaptea,David era rupt de somn..dupa ce am terminat,obositi,transpirati si vai de noi..(ta-su cu genunchii moi ca el s-a consumat enorm si se pierduse..offf)am culcat copilul..
M-am ales cu AC-ul pus,dar cu un aspirator stricat ca nush ce i-au facut.Eu le-am dus aspiratorul sa tina acolo cand dau gauri sa nu se faca praf in casa si moloz pe jos,dar asa-s muncitorii romani,isi bat joc si nu-i intereseaza...Cand am vrut eu sa strang molozul,mi-a iesit un praf afara de nu ne mai vedeam..In fine,nebunie totala,o seara cum nu doresc nici dusmanilor.
Acum e bine,a dormit bine,s-a trezit o singura data,e un pic ragusit,a papat si 150ml de laptic.
va pup si va doresc o zi frumoasa.
edit..a raspuns si drita lui intr-un final,concluzia fiind k e deshidratat si de aia face asa.Si sa-l ducem la urgente sa-i puna perfuzie sau sa-l bage la oxigen,zicand ca e imposibil sa faca asa de la sol aia hipertona..desi i-am explicat clar k nu are nimic copilul,nu tusea,nu e racit,efectiv dupa aia l-a apucat....offf mama mea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ledi, esti o mamica tare puternica. mie imi vine sa cand aud ca davidutu nu e bine. poate azi o sa fie mai bine. poate o sa va foloseasca AC-ul pt. care ai suferit atatea si o sa fie si davidutu mai bine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

off mady si e o mica parte,k l-am bagat cu capul in congelator sa-i vina aer rece,i-am facut tapotament si tehnici de fizio de am zis ca lesin..l-am dus la masini,la pasari(la geam adik),taica-su in parc era disperat,cand am coborat eu era lac de apa,transpirat si disperat..Nah,am zis sa fiu scurta si tot m-am lungit.
pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ledi, nici nu stiu ce sa spun, va doresc zile linistite si David sa fie ok

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, te imbratisez de mii de ori...nu stiu ce sa-ti spun, imi dau seama ce sperietura ati tras.
Bine ca ai rezolvat cu aerul, poate isi da drumul si la mancare. Doar vezi ca nu poti sa-i dai drumul cu David in camera...faci racoare si dupa aia-l duci acolo..stii tu...Problem e ca nu dupa mult timp se face iar cald daca e cald afara... stiu de la mine...ii dam drumul si in max o ora e la fel de cald daca-l inchidem.

Doamne ajuta sa bea si sucurile alea!

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput