David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doamne AJuta sa trimita un raspuns folositor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lili,nu am de ce sa te iert.Eu iti multumesc frumos,caci eu ii dau lui David imunostimulatoare si-s pe baza de plante si de multe ori am apelat si la medicina homeopata cand au fost probleme,pe langa medicamentele alopate.Uneori au ajutat,alteori nu..
Stii,uneori se mai intampla si minuni,numai Dzeu stie daca se va intampla si la noi...
Iti multumesc pt informatie si pt gandurile bune.

Mady ce scumpa esti tu..O sa-i scriu eu diseara un mail si vedem ce zice.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Sa ai multa nadejde ca Dumnezeu va face minuni si cu voi! Sa te rogi mult la Maica Domnului caci mult ajutatoare e rugaciunea mamei pt puiul ei. Ce nu e cu putinta la noi e cu putinta la Dumnezeu!

Daca poti sa-l impartasesti adesea. O sa fie bine! Mult curaj!

Lili

Mergi la inceput

Mi-am amintit acum ca eu la copii cand vomita le inghet lichidele cu saruri. Adica le bag la congelator si cand nu sunt complet inghetate ci doar ice cips le dau cu lingurita cate putin (2-3 ling) la fiecare 10-15 min. Asta le calmeaza spasmele de la stomac si nu mai vomita. Megre 100% de fiecare data.
Nu stiu daca David are voie sa manance mancaruri reci...

Mergi la inceput

Buna dimineata.
A mancat puiul meu aseara pe la 7 jumate o banana cu un pic de lapte si 5 biscuiti,asa lichid,dar fara sa verse..uitandu-se la gummy bear.(scopul scuza mijloacele,nah)Si aseara la 10 la nani a mai papat 110ml de laptic..f putin in comparatie cu cat manca el inainte si cantitativ si ca si consistenta,dar is multumita ca ieri nu a mai vomat deloc,chiar daca a mancat ff putin.Cred ca nici la 7-8 luni nu manca asa putin..
Azi dim a papat 120ml de lapte..off si ce mai papa el inainte 250ml dim,ca macar dim stiam ca papa lapte destul..
Acum insa suntem cu tuse si raguseala,asa ca in curand ne imbracam si dam o tura pe la farmacie..iar,sa incepem antibiotic in aerosoli,caci oral nu am cum sa-i dau dupa perioada asta cu voma si nemancat si sa-i iau o crema cu vit A,ca i se descuameaza iar pielea de pe manute si de pe picioruse(el pe langa saruri,pierde si vit liposolubile si cum ADEK;s nu a mai luat de cateva zile,vad ca se si vede).Si sper din suflet sa nu mai vomite nici azi si sa-si revina,macar cu partea asta..
Off,n-am ce face,sigur a prins ceva de prin parc,dar nu-l pot tine in casa sub un glob de sticla.Stiu ca ei au imunitatea f scazuta,ca trebuie super protejati,dar el de cand se trezeste vrea ''pa'' si se duce la usa de la iesire si tot incearca s-o deschida si mai vine la mine si zice pa pa pa..si iar la usa.Si indiferent daca eu il scot afara o data,de doua ori,cand vine taica-su el vrea pa,e ca un reflex..
Ma apucasem aseara sa-i scriu iar dlui dr Pop de la Tm,dar nu m-a lasat David sa stau la calc,asa ca n-am mai apucat sa-i scriu nici dlui Bogdan cu produsul acela..ca voia David sa-i pun be''-adica gummy bear.
Inchei aici ca e tare marait,nu stiu ce are..va pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Buna fetelor.
David nu a mai vomitat,insa mananca putin si de regim.Am incercat sa-i dau mancare normala si parca da sa vomite.La fel nu vrea cerealele lui si mananca doar biscuiti din aia de la hipp care-s oribil de scumpi.Nu-mi dau seama cum face el diferenta..insa la cereale ii vine sa vomite si eu am 4 cutii..
De ieri e pe gentamicina in aerosoli,pt ca nu pot sa-i dau antibiotic oral..Am si Cedax in casa,dar are stomacelul praf dupa sapt trecuta cu vomat si nemancat,asa ca-l tin pe aerosoli momentan.Tuseste de rupe,a facut si febra,nu mare,dar a facut..Si o tinem pe aerosoli la greu..mancare putina...Desi inainte el voia apa intr-una,acum nu mai vrea deloc..si mi-e sa n-o luam iar de la capat cu deshidratarea,saruri si nebunia de sapt trecuta..Bine,s-a mai si racorit afara,insa totusi,apa tot trebuie sa bea.
Ieri mi-au dat lacrimile de fericire k am reusit sa-i dau ADEK-sul fara sa-mi vomite.Mai nou il pun in scaunul de la birou,la gummy bear si eu stau in genunchi si ii dau sa pape..numai sa pape si sa nu mai vomite.Nu e o metoda buna,inainte stia cand il puneam in scaunul lui ca papa si e ora mesei..acum nah,sunt fericita ca nu-mi mai vomita si ca mananca si el ceva.Insa cantitatea e ff mica,dim daca mananca 120ml de lapte e lucru mare..si in rest,shake-uri,supe..asta papa el,deci nu ceva consistent,hipercaloric,hiperproteic..chestii lichide.Am incercat aseara cu mancare normala si nu vrea,ii vine sa verse.Am incercat sa-i dau iaurt,k el inainte devora iaurtul,manca 300gr fara sa se uite la el,nu mai vrea nici iaurt..Asa ca mancam,laptic,biscuiti,banana si supa..Si tot ma intreb cand oare om reveni si noi la normal,cu mancare adecvata..
va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Buna dimneata.
Am trecut aseara si pe antibiotic oral,din pacate nu se poate fara la cum tuseste David si e si f ragusit.Am vbit cu dr,trebuie sa-i mai iau niste siropele pt gatutz ca vad ca-i tot dau cu tantum si nimic..Si in rest aerosoli la greu,musai probiotice si sa vedem cum facem si cu mancarica,ca sa nu facem stomacelul ala sa sufere de la atatea medicamente si dupa perioada asta nenorocita cu voma.
Probabil de asta nu accepta acum mancarea decat lichida ca-l doare f tare in gatut.Se pare ca si-a revenit,nu mai vomita,insa ieri a mancat tot regim si toate lichide..putin,cantitativ,dar macar le pastreaza acolo in stomacel.
Trebuia sa facem si varilrixul acum,dar i-am trimis mesaj dnei dr ca e bolnav si mai amanam un pic..Si iar ne decalam cu ele,ca de la inceputul anului ne tot chinuim sa le terminam si n-am facut nici jumate...
O zi frumoasa tuturor..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

De-aia refuza mititelul mancarea, ca-l durea in gat...O sa treaca acum...o sa fie bine.
Slava Domnului ca nu mai vomita!
O zi linistita si voua!

Mergi la inceput

Zi cu peripetii si nu din alea bune din pacate..
Lili,i-am scris dlui Bogdan Victor un e-mail acum.
David e plin de secretii,urasc boala asta,deci o urasc cu toata fiinta mea..atat de nenorocita e.
Diseara probabil ca vom face cu randul sa-l pazim,ca azi l-am pus frumos la nani si el tot tusea si nu putea sa doarma.M-am dus la el,l-am mai linistit,a adormit.Il aud in interfon(Doamne traiasca interfonul) cum incerca sa traga aer in piept,ca atunci cand te sufoci si te chinui sa tragi aer..nici nu mai putea sa planga,era ragusit si plin de secretii,mucus,ce Doamne iarta-ma are si nu putea sa respire sa planga si se chinuia s-o faca..El cu ochii inchisi,eu repede sa-i drenez caile si sa poata respira..Urasc asta..Pana la urma le-a inghitit si a putut si el dormi.(cand sunt mici le inghit,mai tarziu trebuie sa le scuipe)
Offf,poate o sa scriu si eu o data ca-s linistita si am o zi normala si frumoasa,k de astea cu necazuri mi s-a luat pana peste cap.
Acum se joaca si tuseste de rupe,el vrea pa,insa eu nu-l pot scoate in halul asta.A mancat acceptabil,nu f bine,dar am inceput sa ma multumesc si cu putin,numai sa nu mai vomite..Si trecem deja la tura 4 de aerosoli..si a nush cata oara de fizio,ca am capiat azi....
pupam fetele

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Am gasit un site cu niste informatii, tu poate sti toate astea...in caz ca-ti foloseste cumva.

http://novopharm.mediresource.com/e/disease_detail.asp?disease_id=41&dowhat=accept_disclaimer

Eu zic sa-l suni pe Bogdan Victor, la e-mail nu stiu cat de repede raspunde, stiu ca el primavara/vara uneori merge cu stupii. Eu l-am sunat din Canada, stiu ca manca masa de seara si m-a rugat sa-l sun dupa ora 8. Toata lumea spune ca e foarte de treaba si asculata cu atentie pe fiecare.

Doamne AJuta!
Ne rugam pentru voi!
Daca e pe antibiotic, in cateva zile va fi bine.

Mergi la inceput