Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta iti trebuie de 1U sau 5U ( nu exista de 10U) si nu stiu daca gasesti in farmacii. Ma interesez si eu si daca gasesc iti dau eu. N-ai nevoie de 10-15, ci de max max 5!

Cristina 24+

Merci mult Cristinuta. Cred ca doctorii cer mai mult ca sa le lasi lor restul care ramane nefolosit.Astept sa ma tii si pe mine la curent cu ce poti sa rezolvi.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

GATA AM DAT CAUTARE PE GOOGLE SI M-AM LAMURIT

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

`Neatza all! Va servesc cu un covrig si o apa plata, ca eu asta am la micul dejun. Si am mai uitat sa-mi iau si vitamina azi

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+

Mergi la inceput

Dar acestea trebuiesc cumparate de noi?

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burticute

Felicitari pt schimbarea de semnatura, sa o tineti tot asa pana la 40 sapt

Ana, nu stiu daca e normal sa ne sangereze gingiile la spalare, poate e si din cauza sarcinii...

Aniast, n-am ce face, trebuie sa merg la dentist, nu vreau sa neglijez acest aspect si sa am probl mai tarziu. Desi nu imi face mare placere sa merg la dentist, m-am obisnuit

Ieri am dat si eu cererea cu adev de la medic, pt reducerea timpului de munca. N-a zis nimic sefu, dar mi s-a parut ca unii din firma s-au uitat cam chioras la mine

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Dar acestea trebuiesc cumparate de noi?

Burtica de 28 +

Daca intrebi de oxitocina, cica da nopi trebuie sa le cumparam caci nu le au in spital. Daca nu ma insel fiolele astea sunt bune ptr a se strange uterul, indifirent daca nasti normal sau prin ceza.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ionela lasa-i sa se uite cum vor!Tie sa-ti fie bine! Da am auzit si eu ca pe timpul sarcinii dintii si gingiile sunt mai sensibile,si poate de-asta singeram la spalat.

Toate gravidele au nevoie de oxitocina?De ce s-o cumparam noi?

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ma culc si eu ca e tarziu deja, nu inainte de a va povesti ceva ce pe mine m-a facut sa dau putin la soricei:

Pe fi-miu l-am culcat pe la 23.15 in seara asta. Pe la 12 noaptea il aud ca ma striga: Mami, pot sa vin la tine? M-am dus eu la el, i-am povestit (explicat) ca toata lumea doarme la ora asta, i-am insirat personajele indragite (neamuri, prieteni) care dorm apoi l-am intrebat ce i-a venit sa vrea sa vina la mine. Mi-a raspuns: "Cred ca am vrut sa vin la tine pentru ca esti frumoasa, mami! Acum vreau sa dorm frumos!"

Ei, pentru faze de genul asta merita sa suportam toate caldurile din lume, toate junghiurile, intepaturile, vergeturile, kilogramele, masele plombate, celulita, scurgeri naspa, controale neplacute, intepaturi pentru analize si alte cele....

Chiar ma duc la somn ca sunt intr-o stare de lacrimogeno-melancolica...

Noapte buna, fetelor!

Andreea, cu (AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

ceeeeeeeeeeeeeee frumoooooooooooooooossssssssssssss

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ionela lasa-i sa se uite cum vor!Tie sa-ti fie bine! Da am auzit si eu ca pe timpul sarcinii dintii si gingiile sunt mai sensibile,si poate de-asta singeram la spalat.

Toate gravidele au nevoie de oxitocina?De ce s-o cumparam noi?

Ana23+ Maia Elena

Da ANA in timpul sarcinii unele gravidute au ginngiile mai sensibile de aceea trebuie sa foloseasca o periuta soft
Cred ca la urmatoarea consultatie ar trebuii sa intrebam dr si sa facem lista cu medicamentele pe care trebuie sa le cumparam , sa nu ne trezim pe masa ca zice dr stai ia o pauza, sa il trimit pe sot pana la farmacie sa mai ia o punga de ser ca s-a terminat

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, sincer m-am simtit cam aiurea ieri cand se uitau aiurea la mine, dar mi-a trecut. nu mi se face nici un favor la serviciu, asa ca e dreptul meu, nu? pe bune, ieri mi s-a parut asa lunga ziua, daca am ajuns acasa mai devreme

in iulie cand merg din nou la dr, o sa vb cu el despre cum as vrea sa nasc si cam ce imi trebuie
acum ii multumesc lui DD ca ma simt bine si eu si bebelina

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput