Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 10
LilianaR spune:
Aniast, fiul tau e in plin complex oedipian deja...
Ce imi plac baietii la varstele astea, important e sa nu uitam sa le explicam ce si cum cu cine doarme.
Abia astept si eu varsta asta, ca si anii urmatori cu primele intrebari despre sex, diferenta dintre fete si baieti, astea sunt super!
Si apoi, adolescenta cu primele lor/noastre suferinte. 
Despre Nike: am intrebat-o si eu acum luni bune; sotul e somer, ea aduce singurii bani. Si medical nu poate primi 100% prea mult, ceva de genul... iar cu 75% nu-i influienteaza veniturile?
Cam asa ceva am inteles.
O zi racoroasa sa aveti!
Trebuie sa ies de la aer si mi-e lene de ma doare. 
26+ 
ana_25 spune:
Alexuza si eu o s-o intreb pe dr ce tre' sa iau,sa stiu din timp si sa nu am surprize.
Ionela daca ai un drept tre' sa-l ceri,ca de buna voie nu-ti da nimeni nimic,si nici nu se gandesc la tine!De ce sa te simti aiurea? ca doar n-ai cerut de pomana nimic!
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Aniast, fiul tau e in plin complex oedipian deja... Abia astept si eu varsta asta, ca si anii urmatori cu primele intrebari despre sex, diferenta dintre fete si baieti, astea sunt super! Si apoi, adolescenta cu primele lor/noastre suferinte. ![]() Despre Nike: am intrebat-o si eu acum luni bune; sotul e somer, ea aduce singurii bani. Si medical nu poate primi 100% prea mult, ceva de genul... iar cu 75% nu-i influienteaza veniturile? Cam asa ceva am inteles. O zi racoroasa sa aveti! Trebuie sa ies de la aer si mi-e lene de ma doare. ![]() 26+ ![]() |
Eu ma gandesc cateodata la cum o sa fie cand o sa fie bb-ita mea mare!cand o sa mearga prima zi la scoala,cand o sa termine cls a 8 a,sau cand o sa termine liceul?
Chiar ieri mergeam pe str cu sotul si am vazut o fata de vreo 14 ani cu tigara in mana,fusta de-o palma si injura de mama focului.Ne-am ingrozit amandoi.Stiu ca tine si de educatia pe care i-o dai,dar si anturajul de la scoala face mult.O spun din proprie experienta.
Parintii mei erau oameni f credinciosi si m-au crescut si educat frumos,si cu toate astea cand am ajuns la liceu tot m-am prostit de cap.Numa' tampenii puteam sa fac,ba chiar am si plecat de acasa
Sper sa avem copii buni si cuminti!
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
Dar ma gandesc si ca o sa creasca mare,frumoasa si cuminte,si ca o sa ne faca niste parinti mandri.
Off,nici nu am nascut si deja ma gandesc asa departe! Voi nu va ganditi cateodata?
Ana
23+
Maia Elena
Fistiq spune:
Aniast, am vazut si eu pozele! Si zic ca am facut bine ca te-am sabotat, sa nu iesi asa brusc din starea de relaxare. Ai timp de acum inainte sa faci treaba. Am vazut si burtica in poze, super dragut!
Lora, ma bucur ca ai ajuns la serbarea Iustinei, dar sa stii ca eu te inteleg. La fel am reactionat si eu duminica cind trebuia sa mergem la padure si am constatat ca nu mai puteam imbraca nici o pereche de pantaloni scurti. Iar maioul "de afumat la gratar" imi statea ca la manelisti, ridicat pe burta.
Asa ca m-am pus pe bocit cu lacrimi de crocodil, tot logic ca si la tine
M-a impacat sotul dindu-mi sa aleg dintre ai lui. Si asa am iesit, cu o pereche de pantaloni scurti laaargi, dar f racorosi in care spuneai ca sunt doar grasa, nu si gravida! Pai ce sa fac? 
Chichiutzo, uite aici este www.saltele-premium.ro/saltea-exclusive-luxus.html" target="_blank">salteaua ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
RalucaElenaM spune:
ana_25, si eu ma gandesc la lucrurile astea, si ma gandesc la cate boacane nasoale am facut eu tot asa fugit de acasa si chestii...ma gandesc la parintii mei, ca sa nu mai spun cand m-am casatorit(m-am casatorit in 3 luni de cand mi-am cunoscut sotzul, va datzi seama ca nici eu nu-l cunosteam asa bine apoi parintii mei) acelasi soc au fost si pentru ai lui ...deci nici mamicile de baieti nu-s scutite...
Va fi totul ok! Ne vom descurca, sa nu uitam sa le intelegem faptele...
Mi-e o frica... eu prefer sa ma gandesc cand se va "farda" toata cu creioanele dermatografe...sau imi va toca esarfele sa faca rochitze la papushi..
24+
oramona spune:
Buna burticutelor.
Anna si eu stau si ma gandesc ce-o sa face cele doua motate si ma apuca o fricaaaa.Parca de asta as fi vrut un baietel, mi se pare ca pantru ei totul e mai simplu. Sper sa facem fata cu bine, dar mie tare frica.Sa fi vazut cum a venit motata noastra de la gradinita, ca ea are prieten, ca o ia in brate, ca o pupa, am vazut negru in fata ochilor.Bine ca s-a stricat prietenia ca a lovit-o cu pumnul in spate.
Aniast, ma bucur ca a fost totul ok in concediu. Cat despre intoarcere, mai bine uita si gata. Vladi e un dulce si in poze si la faza de aseara, iar tu sa nu te plangi de kg, ca nu-i deloc rau...vorba ta, esti gravida si nu grasa/balenuta 

Felicitari mamicutelor care au schimbat semnatura, sa o tineti tot asa pana la 40 s si sa cresteti mari si frumosi.
Sorana, bine ai venit, sa ai o sarcina frumoasa in continuare si un bebe frumos si sanatos.
Ariana , felicitari si tie pentru fetita, oare si tu iti faci griji ca mine si Anna?
Lora, ma bucur ca te-ai dus la serbare, iti dai seama ca cea mai bucuroasa a fost Iustina, care va vroia pe amandoi, nu numai pe unul. Cand a avut Mariuca serbarea si a trebuit sa imbracam copilasii, unul care avea patutul langa cel al veveritei, ma tras de maneca si m-a intrebat, dar mama mea nu vine? Era sa 
Va 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
Arianna11 spune:
Neata la burtici....
Fistiq multumesc pt completarea cu caruciorul 
Va multumesc pt raspunsul la intepaturi......acum am alta problema si am citit ca si unele din voi se confrunta cu ea.....de ieri mi s-a umflat gingia in partea de sus stanga,m-a durut un pic azi noapte si acum e parca parca putin mai dezumflata....am tot citit pe net,cica e normal dar n-as vrea sa dau in gingivita,eu m-am speriat tare crezand ca e un abces.....cica cel mai bine e sa consultam un doctor pt curatarea dintilor cel putin o data in sarcina.Of acum tr sa merg si eu la dentist,ca nu am nici un chef...sper sa treaca 
DD ne-a daruit o minune
22+
Alesia Maria
Fistiq spune:
Merci de sfaturile cu CASS-ul meu neplatit. M-am interesat, si nu merge cu adeverinta decit din cea oficiala, in care se specifica si OP-ul cu care s-au facut viramentele.
Si am luat in calcul si varianta sa mi le platesc eu singura, desi mi le-au oprit 1 data din salariu, dar nu se poate nici asa. Asta din cauza ca orice plata se face se considera in contul firmei, al tuturor salariatilor si in cuantumul datoriei. Nu rezolv nimic daca platesc doar cit imi revine mie pt ca se ia tot pe firma, si scade suma pe care as plati-o eu din totalul datoriei. Eu nu exist in ecuatia asta ca persoana fizica.
Totalul datoriilor la asigurarile sociale (cu tot cu somaj si pensii) ajunge la 17 mld...
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
Arianna11 spune:
Oramona eu nu ma gandesc decat la momentul in care o sa-mi tin micuta in brate,am asteptat-o de atata timp ,(de 2 ani incercam sa facem bb),incat nu am alte ganduri pe mai departe.Visez cateodata ca e in pat intre mine si sot ,si da din manute.....la asta visez eu....abia astept so tin in brate,cred ca o sa fiu o mama sufocanta..in sensul bun ![]()
DD ne-a daruit o minune
22+
Alesia Maria