Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata si de la mine!

Am dormit pana la 9,aici ploua de ieri.E bine racoare.Nu mi-am auzit alarma de la ceas si n-am ajuns la laborator pt testul de glucoza.

Ma duc sa trag cu ochiul la pozele puse de Aniast si nu numai.

25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da! Om vedea noi la momentul respectiv ce-om face cu ei,sanatosi sa fie!
Oramona poate ii da un si se impaca.,ca sa vezi si stele in negrul dinnaintea ochilor
Arianna sper sa-ti treaca!E neplacut sa mergi la dr,dar daca-i musai...

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Aseara am stat pe un site cu nume de copii. Mi s-a parut mai complet decit altele asa ca l-am chemat si pe sot si am luat-o de la A la Z. Tot Tudor ni se pare cel mai potrivit. Mie mi-a mai placut si Serban dar sotul a zis ca nu vrea sa auda ca nu-i place. Asa ca am trecut la negocieri, spunindu-i ca fiecare din noi are voie sa aleaga cite un nume: el Tudor si eu Serban. De unde...? Nu vrea deloc!

Eu am gasit o periuta extrasoft. E cea mai moale din cite am incercat pina acum, si am incercat de la colgate si oral-b si inca ceva dar nu-mi amintesc ca nu e foarte cunoscuta. Asteia foarte moale ii zice DONTODENT Super Soft. E vreo 5 ron si am vazut ca se gaseste si in supermarketuri gen Cora. Eu am luat-o de la DM.

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am aparut si eu, intr-un tarziu...de dimineata m-a apucat harnicia si-am avut program administrativ - aspirat, sters pe jos...praful nu l-am sters inca, nu mai pot..am obosit de zici c-am tras la jug, vorba aia.

Aniast, merit o bataie, stiu...da' ce sa fac, daca m-a apucat. Nu m-am imbracat in rochie pana ieri, cred ca m-a marcat imaginea...plus ca a trebuit sa-mi iau o camasa pe dedesubt, ca se vedeau si semnele de l;a varicela...asta a pus capac. Noroc ca era racoare afara. In fine, a trecut.

Fetelor, daca vi se intampla si voua, atunci nu ma simt singura aeriana din zona. Promit sa nu mai fac.

La serbare a fost tare distractiv, sunt amuzante serbarile astea, au avut si scenete in engleza si cantecele si dansuri si fiecare a trebuit sa spuna cate ceva despre diferite legume, fructe, animale salbatice/domestice si pesti. Inca nu am descarcat pozele, dar o fac acusi.

O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Ana ,sper si eu sa treaca,bag apa de gura la greu sa dezinfectez zona....

DD ne-a daruit o minune 22+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Aseara am stat pe un site cu nume de copii. Mi s-a parut mai complet decit altele asa ca l-am chemat si pe sot si am luat-o de la A la Z. Tot Tudor ni se pare cel mai potrivit. Mie mi-a mai placut si Serban dar sotul a zis ca nu vrea sa auda ca nu-i place. Asa ca am trecut la negocieri, spunindu-i ca fiecare din noi are voie sa aleaga cite un nume: el Tudor si eu Serban. De unde...? Nu vrea deloc!

Eu am gasit o periuta extrasoft. E cea mai moale din cite am incercat pina acum, si am incercat de la colgate si oral-b si inca ceva dar nu-mi amintesc ca nu e foarte cunoscuta. Asteia foarte moale ii zice DONTODENT Super Soft. E vreo 5 ron si am vazut ca se gaseste si in supermarketuri gen Cora. Eu am luat-o de la DM.

Fistiq,cum se numeste site-ul ca noi inca avem o probleme cu numele.
Am fost ieri la doctora de familie..de la 1 iulie intru in prenatal si de sapt.viitoare imi iau 9 zile de concediu de odihna..deci gata si cu munca..
aa..voiam sa intreb burticile la al doilea bebe..mi-a zis doctor de familie sa-mi iau pompa de sani si sa incep de pe acum sa prestez 1-2 picaturi ca sa desfund canalele...stiti ceva de asta?o sa intreb si ginecoloaga ca mi se pare ciudat..eu am auzit sa "mulgandu-te" poti declansa travaliul..sunt eu prost informata?
In alta ordine de idei,am luat 11kg si 700 de grame in mai putin de 2 luni..sunt aproape rotunda

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Aseara am stat pe un site cu nume de copii. Mi s-a parut mai complet decit altele asa ca l-am chemat si pe sot si am luat-o de la A la Z. Tot Tudor ni se pare cel mai potrivit. Mi-e mi-a mai placut si Serban dar sotul a zis ca nu vrea sa auda ca nu-i place. Asa ca am trecut la negocieri, spunindu-i ca fiecare din noi are voie sa aleaga cite un nume: el Tudor si eu Serban. De unde...? Nu vrea deloc!

Multumim de ideea pt periuta. Eu chiar nu mai stiam de care sa-mi iau ca toate mi se par aspre. O sa caut din aia.
Si mie imi stau maiourile si tricourile cocotate pe burta.Le mai iau cateodata si fac parada modei prin casa cu burta la vedere. Am o poza intr-un maiou scurt si stramt unde imi iasa burta afara .Mai trebuia si o fusta mini,si eram buna de mers la manele

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Eu inainte sa ma duc la dr,cand ma durea maseaua,ma clateam cu ceai caldut de musetel.Imi calma durerea,si e f bun pt gingii.
Incearca si tu sa te clatesti cu ceai din cand in cand ca e f bun.

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Eu inainte sa ma duc la dr,cand ma durea maseaua,ma clateam cu ceai caldut de musetel.Imi calma durerea,si e f bun pt gingii.
Incearca si tu sa te clatesti cu ceai din cand in cand ca e f bun.

Ana23+ Maia Elena

Chiar asa am sa si fac,diseara inainte de culcare,ms mult

Mergi la inceput

Fetele stiti pana la ce luna se poate calatori cu avionul? Tr sa-si schimbe sotul permisul de conducere si m-as duce si eu in tara cu el...mor la gandul ca raman singurica ...eu am auzit ca pana la 7 luni...dar nu stiu acum,7 luni implinite sau inainte?

Mergi la inceput