Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Buna Dimineatza fetelor!
Si eu sunt o Big mamma Lora si sunt la primul bebe.., las ca mai pun poze deseara sa vezi diferentza, mai am si intalnirea de 10 ani cu cei din liceu, am sa-i fac PRAF pe toti!
De "SF Constantin si Elena " am primit o carte foarte haioasa, structurata frumushel pe capitole "Bebelusul - Manual de utilizare. Instructiuni de operare, sfaturi pentru depanare si recomandari pentru primul an de intretinere" cum este titlul de haios, atat este de haios si continutul, costa 39.5 lei, n-as putea spune prin comparatie cum este fata de celelalte carti, stiu numai ca in unele carti este cuprinsa si partea de sarcina(cu informatii complete despre "de ce curge sange din nas", cum sa previi nush ce in sarcina, etc..)de acolo si scorurile mai mari, eu ma multumesc cu cartzulia asta in care sunt expuse si diferite motive pentru a pozitiona patutul bebelui intr-un anumit colt al camerei, cum tre sa te organizezi sa merga treaba cu schimbatul mai usor.., diferite chestii pe care eu nu le stiu!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna Dimineata de la albinutza!

Aniast, bine ai revenit sanatoasa ca sa ne ridici moralul pe caldura asta si celor care nu stim daca v/om avea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Aniast daca nu uiti nin aceeasi perioada vroiam si caldura si soare! Si aceeasi problema o am si eu cu Nike, cred ca motivatia ei cea mai puternica nu se afla in burta si undeva prin birou!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

neatza burtici
va invit la o cafea cu lapte

azi am schimbat semnatura si vroiam sa vad cum se vede

22+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

BUNA DIMINEATA BURTICI
Felicitari pentru semnatura , sa o tineti asa pana la 40

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtosilor!!
ANNA felicitari pt semnatura!
CAMI sa creasca grasunelu mare!
ANIAST cum poti sa spui ca esti balena? Esti o graviduta frumoasa! Vrem mai multe poze!
Eu nu prea am dormit azi noapte si incercam sa recuperez acum dar i-au apucat bocanitul pe vecini.La noi cred ca vine un ploioc ca e f innorat si bate vantul tare.Bine ca e racoare macar!
Iar acu' la bucatarie!Ma duc sa fac un ceai si sa pregatesc niste paine cu pateu si branzica,ca nu am mancat demult si mi-e pofta. Va poftesc cu drag pe toate!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor
Iar sunteti harnicute!

Anna felicitari pentru semnatura. Va sta bine. La mai mare!

Camisv felicitari pentru bebelul grasunel! Sa fiti sanatosi!

Aniast m-a impresionat tare mult ce ne poversteai aseara de fiu-tau:mami esti asa frumoasa si vreau sa dorm frumos

Va pup dragelor! Sa aveti o zi racoroasa!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Anna-ivan felicitarin pentru semnatura! Arata foarte bine!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Dragelor era sa uit: dna doctor mi-a spus sa ma interesez deja sa fac rost de oxitocina, de vreo 10-15 fiole ca o sa-mi trebuiasca la nastere si cica nu se gaseste deloc. Bine am uitat sa intreb de care sa caut : de 5 sau de 10mg, dar intr-adevar am vazut ca prin farmacii bate vantul. Cica s-ar gasi in Bulgaria si-n Ungaria.
Voi stiti ceva de subiectul asta?

25+

crina cu

Mergi la inceput

Crinuta iti trebuie de 1U sau 5U ( nu exista de 10U) si nu stiu daca gasesti in farmacii. Ma interesez si eu si daca gasesc iti dau eu. N-ai nevoie de 10-15, ci de max max 5!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Dragelor era sa uit: dna doctor mi-a spus sa ma interesez deja sa fac rost de oxitocina, de vreo 10-15 fiole ca o sa-mi trebuiasca la nastere si cica nu se gaseste deloc. Bine am uitat sa intreb de care sa caut : de 5 sau de 10mg, dar intr-adevar am vazut ca prin farmacii bate vantul. Cica s-ar gasi in Bulgaria si-n Ungaria.
Voi stiti ceva de subiectul asta?

25+

crina cu

pentru ce este folosit ne trebuie tuturor sau de la caz la caz , habar nu am

Burtica de 28 +

Mergi la inceput