Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 7
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Intereseaza-te ca Casa de asigurari daca nu poti sa-ti platesti singura lunile lipsa(din cele 12)! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nu are de ce sa le plateasca ea pentru ca i-au fost deja oprite din salariu,deci ea a platit doar ca firma nu a platit mai departe..vezi daca poti obtine o adeverina dina care sa reiasa ca esti angajata la ei si ca ti-au fost oprite din salariu contributiile catre stat in loc de acel ordin de plata cu viramentele platite care se da deobicei.
28+
clary spune:
burtici ,noapte buna!
Sting eu lumina desi o sa mai bantiu o vreme pe net ca e prea cald sa dorm.
28+
aniast72 spune:
Ia uite ce am venit eu de afara in graba sa-l culc pe Vladi, sa-mi suflec manecile de la pijamaua (in bretelutze
) sa ma loghez cu userul comun si sa fac modificarile in listutza cand...vad toate fetele si carucioarele la locul lor. Fistiq, m-ai sabotat.
Noroc ca am mai avut sa-i trec data de nastere alyntei ca sa nu simt ca m-am logat degeaba. ![]()
Fetelor, am uitat sa va spun de la amiaza ca asa tare ma amuz cum va cramponati de kilograme, picioare umflate, calduri si alte cele si-mi aduc aminte cat de dornice erati acum ceva luni sa ajungeti la starile astea. Sunteti simpatice rau. 

Loredana, sa stii ca am avut noroc...locatia a fost super, erau piscine si in plin soare dar si la umbra copacilor. Noi aveam loc de iesire pe terasa cat 2 sezlonguri apoi incepea piscina. A fost bine din punctul asta de vedere dar au fost si dezavantaje...vecinii (rusi) aveau la fel, ei aveau copii mari care nu dormeau la pranz si faceau o galagie destul de enervanta la balaceala in timp ce dormea Vladi. Nu stiu daca si in statiuni se respecta programul de odihna (14-17) care mie mi se pare de super bun simt asadar nu puteam sa am pretentii. Am iesit o data si i-am rugat sa incerce sa nu mai urle, s-au uitat crucis la mine dar parca au mai scazut in intensitate.
ana, ionela, sunteti tare curajoase cu mersul la dentist. Eu nu suport durerea, cand e nevoie sa merg imi baga in mine o groaza de anestezic si tot mi se pare deranjant. Sper sa n-am nevoie de mers o perioada destul de mare.
alynta, daca tii legatura cu Nike, poate ma lamuresti tu de ce insista sa mearga la munca si sa-si puna in pericol bebelusul cand se presupune ca are toate argumentele din lume sa stea acasa fara sa piarda nimic din indemnizatie. O motiveaza altceva mai mult decat propriul copil ori imi scapa mie ceva....
Fistq, pai de la 24+ ar cam trebui sa incepi sa te obisnuiesti sa te intorci si sa te ridici pe o parte din pat, in scurta vreme sigur n-o sa mai poti sa te "incordezi". In sarcina e absolut firesc, trebuie doar sa evitam miscarile bruste si fortarile de orice fel. 
office, cu mare placere.
LoraG, bine ti-a facut sotul...pai cum sa ratezi serbarea fetei cand abia asteptai sa mergi la ea? Iar vis a vis de "grasa", de cate ori trebuie sa ti se mai spuna ca nu esti grasa ci gravida? Mi se pare mie sau incerci sa te alinti putin? Fetele te-au admirat si laudat in toate pozele pe care le-ai postat (si pe buna dreptate) iar pe tine te apuca disperarea....hmm, tu vrei bataita... Uite un
sa iti ridic moralul.
Andreea,
cu
(AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Ma culc si eu ca e tarziu deja, nu inainte de a va povesti ceva ce pe mine m-a facut sa dau putin la soricei:
Pe fi-miu l-am culcat pe la 23.15 in seara asta. Pe la 12 noaptea il aud ca ma striga: Mami, pot sa vin la tine? M-am dus eu la el, i-am povestit (explicat) ca toata lumea doarme la ora asta, i-am insirat personajele indragite (neamuri, prieteni) care dorm apoi l-am intrebat ce i-a venit sa vrea sa vina la mine. Mi-a raspuns: "Cred ca am vrut sa vin la tine pentru ca esti frumoasa, mami! Acum vreau sa dorm frumos!"
Ei, pentru faze de genul asta merita sa suportam toate caldurile din lume, toate junghiurile, intepaturile, vergeturile, kilogramele, masele plombate, celulita, scurgeri naspa, controale neplacute, intepaturi pentru analize si alte cele....
Chiar ma duc la somn ca sunt intr-o stare de lacrimogeno-melancolica...

Noapte buna, fetelor!
Andreea,
cu
aniast72 spune:
Repede repede, inainte sa mi se inchida ochii de tot am pus si 6 poze in album, tot ce salvasem de pe telefon in mail....ca deocamdata n-am apucat sa le salvez si sa le organizez pe cele din aparat.
Sa nu va speriati de "balena" dintr-una din poze, mi-am etalat in toata splendoarea toate kilogramele....
Andreea,
cu
anna_ivan spune:
neatza burtici
va invit la o cafea cu lapte
azi am schimbat semnatura si vroiam sa vad cum se vede![]()
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
camisv spune:
Buna dimineata la toate fetele!
eu sunt matinala, dar fara mic dejun, las sa se trezeasaca fetele
venim si noi cu vesti bune: ieri am fost la dr. si bebe s-a facut un grasunel (948g), eu care eram speriata ca este prea mic, in comparatie cu ce scriati voi ... si astazi intram in 26s
Aniast bine ai revenit din concediu, ma bucur ca v-ati simtit bine. Si mie mi-e dor de mare, dar anul asta sarim ... si nu peste valuri
Am vazut ca vorbiti de nume de sfinti pentru copilasi. Pana acum noi ne-am hotarat sa ii punem un singur nume (dar nu stim care
), fara sa adaugam neaparat un nume de sfant. De obicei, la botez i se pune un nume de sfant (daca nu are), considerat ocrotitorul copilului, care este trecut si in scriptele bisericesti (nu stiu daca peste tot, dar la noi asa este) si uite asa o sa aiba si bebele un sfant ocrotitor, iar daca vrem putem sa-l si serbam.
camelia
26 
bebecris26 spune:
buna dimineata burticilor.m-am trezit si am baut cafeluta la racoare.e prima dimineata dupa multele de canicula cand e super afara
. va
pe toate si sa aveti o zi cat mai placuta si sa speram ca se mentine racoarea ct de cat.
cristina si bebe in burtica
23+sapt
pianna spune:
Neatza burtici!!
aniast daca acum esti balena cum aratai cand erai ne-balena?
.
Lora, si pe tine te-am vazut in poze cand aveai cica 8 kg luate si dintr-o parte erai fotomodel gravid. Bine ti-a facut sotul
.
Am vazut ca a scris si carola la prematuri. Pare mult mai optimista, mai ales ca Davidutu implineste o saptamana azi. Doamne ajuta!!
21+ cu 
bebecris26 spune:
camisv felicitari pt bebe grasan. creste uimitor de repede in perioada asta, la mine la ultima eco de 21s avea 417g. urmatoarea eco o am pe 28 adica la aprape 26s si abia astept sa vad cat a luat in greutate
cristina si bebe in burtica
23+sapt

Ce sa mai zic de CIC, care ia in calcul veniturile pe ultimile 12 luni...
DAVID (27.06.2007)si