Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 19
nikolici spune:
Eu am fost la morfo azi, toate sunt bune, fetitei mele nu i-a crescut cuc intre timp.
, este o frumoasa si o sanatoasa, mamaica si surioara ei o asteptam cu drag in viata noastra.
Stand pe hol sa astept sa-mi dea cd ul cu inregistrarea morfologiei, gasec o revista interesanta parca Ioana copiilor, pe care zic ia sa o iau acasa sa o citesc fara sa-mi dau seama ca de fapt o sparlesc
, iar in drum spre casa imi dau seama ca am furat revista, ca sunt gravida si ca vorbA din batrani unde pui mana , acolo va avea bb nu stiu ce pata in nu stiu ce forma a lucrului furat
.
Asa ca mi-am propus mai pe seara sa o duc inapoi de unde am luat-o sub forma de imprumut, sa ne intelegem da???![]()
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
bebecris26 spune:
se poate sa fie oare de la stres? am avut acum vreo doua zile niste divergente destul de urate cu o verisoara. am incercat de atunci sa ma calmez stiind ca nu-i fac bine lui bebe si ca el e cel mai important pt mine. dar oricat as incerca parca tot nu i-mi trece nu pot sa ma calmez de tot
cristina si bebe in burtica
23+sapt
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Eu am fost la morfo azi, toate sunt bune, fetitei mele nu i-a crescut cuc intre timp. Stand pe hol sa astept sa-mi dea cd ul cu inregistrarea morfologiei, gasec o revista interesanta parca Ioana copiilor, pe care zic ia sa o iau acasa sa o citesc fara sa-mi dau seama ca de fapt o sparlesc Asa ca mi-am propus mai pe seara sa o duc inapoi de unde am luat-o sub forma de imprumut, sa ne intelegem da??? in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Sau poate e un semn ca vrea sa o cheme Ioana
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
Fistiq spune:
Alexuza, sper sa-ti revii si sa nu fie de la agitatia de mai devreme cu curatenia!
Stiu ca stai mereu in pat, la orizontala si e normal sa te mai apuce si disperarea! Totusi sper ca este ok cu bebe si o sa-ti revii si tu! 

----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
nikolici spune:
nu nu Ioana nu...deja are numele ei stabilit dinainte de a se concepe!![]()
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexuza spune:
| citat din mesajul lui nikolici alexuta ce s-a intamplat??? in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Imi este fooaarteee cald , iar sotul nu vrea sa imi dea drumul la AC pt ca m-a auzit stranutand si a zis ca este de la aer

Burtica de
28 +
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Imi este fooaarteee cald , iar sotul nu vrea sa imi dea drumul la AC pt ca m-a auzit stranutand si a zis ca este de la aer ![]() ![]() ![]() Burtica de 28 + |
pai e ok daca nu bate spre tine..si eu mai stranut cateodata dar asta nu inseamna ca am racit
..da fuga si fa un dus cu apa calda,eu asa fac si ma racoresc .
28+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 se poate sa fie oare de la stres? am avut acum vreo doua zile niste divergente destul de urate cu o verisoara. am incercat de atunci sa ma calmez stiind ca nu-i fac bine lui bebe si ca el e cel mai important pt mine. dar oricat as incerca parca tot nu i-mi trece nu pot sa ma calmez de tot ![]() cristina si bebe in burtica 23+sapt |
Nu te mai stresa pt oricine! ca nu merita.
Ana
23+
Maia Elena
alexuza spune:
| citat din mesajul lui summertime Alexuza, da-ti cu apa rece pe la incheieturi. uda un prosop sau batista si puneti-o pe frunte sau pe piept, undeva unde nu esti sensibila si nu risti s aintepenesti. eu am dormit o noapte intreaga inainte s avina aerul conditionat cu un prosop ud in brate si m-a ajutat, il tineam cand intre geninchi, cand pe frunte, camd pe maini ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu ![]() |
Multumesc pentru sfat , acum ma duc dupa prosop

Burtica de
28 +
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Nu te mai stresa pt oricine! ca nu merita. Ana 23+ Maia Elena |
Cristina ,nu te mai stresa..stiu ca greu sa pui in practica chestia asta.Ma uit la mine..de fel sunt o persoana foarte calma..ei bine,acum sunt mai rau ca un arici..la cea mai mica chestie care nu-mi convine ma enervez..mi-am inebunit colegii..saracii abia mai intra in birou.."ca le sar la gat"

..abia astapta sa intru in prenatal sa scape de mine
28+