Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Bebecris eu cand vreau sa il simt pe bebe trebuie doar sa stau intinsa pe spate si incepe show-ul.

Alexuza eu cred ca daca pui AC pe 23,24 de grade nu e nici o problema.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Teoretic mai am o ora si plec de la munca..practic ,cred ca o intind mai devreme un pic ca e prea cald choiar daca afara e inorat.
Azi dimineata,cand am plecat de acasa a fost asa de bine..era racoare si batea vantul..am venit cu drag spre munca..dar acuma e zapuseala ..abia astept sa ajung acasa sa ma bag cu fi-mea la dus

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

alexuta ce s-a intamplat???

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Imi este fooaarteee cald , iar sotul nu vrea sa imi dea drumul la AC pt ca m-a auzit stranutand si a zis ca este de la aer

Burtica de 28 +

pai e ok daca nu bate spre tine..si eu mai stranut cateodata dar asta nu inseamna ca am racit..da fuga si fa un dus cu apa calda,eu asa fac si ma racoresc .

28+

EU STIU DAR SPUNE-I LUI ASTA IAR DESPRE DUS AR FI IDEAL CRED DAR ASTAZI AM STAT CAM MULT IN PICIOARE( DUS DIMINEATA SI PUTINA CURATENIE IN BAIE) SI ASA ESTE MULT , ASA CA O SA MA REZUM LA UN PROSOP UMED

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Clary, parca tu mai intrebat de site-ul ala cu nume de bebelici de care spuneam. Din pacate nu mai stiu care e. Stiu doar ca am dat pe google cautare dupa nume de baieti si am intrat pe primele listate... Daca nu ai facut-o deja, incearca, poate gasiti ceva pe gustul vostru.

Si sa-i raspund si Ionelei care m-a intrebat de lista cu analizele de la 28 de spatamini. Si eu am zis ca e lunga, iar pe ele din coada gen HIV nu le mai fac ca n-am de ce.
Listeria am facut-o de 2 ori pina acum, dar pe asta o repet ca teoretic se poate pozitiva din cauza alimentelor pe care le mincam. Mai sunt alea la singe pe care cred ca le repetam cu toate, urina la fel si toxo ca n-am anticorpi. Apoi cele pe la ficat si cam asta e.
Offf, si iar imi aduc aminte ca o sa fiu obligata sa le fac la particular din cauza serviciului, si deci sa le platesc cap-coada... Numai listeria aia costa 1 milion... Nu stiu ce sa mai zic...

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

de obicei nu -imi place sa ma cert cu nimeni, chiar nu sunt suparata cu nimeni si acum cu chestia asta parca simt asa o suparare si o presiune care nu-mi da pace. nu stiu de ce sunt asa sensibila( asa eram si inainte de sarcina). dar acum mi-e ciuda ca nu pot sa depasesc momentul si stau stresata sa nu ii fac rau lui bebe. sotul mereu ma cearta ca pun la suflet tot si nu se merita dar daca asa sunt eu

cristina si bebe in burtica 23+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

alexuta ce s-a intamplat???

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Imi este fooaarteee cald , iar sotul nu vrea sa imi dea drumul la AC pt ca m-a auzit stranutand si a zis ca este de la aer

Burtica de 28 +

pai e ok daca nu bate spre tine..si eu mai stranut cateodata dar asta nu inseamna ca am racit..da fuga si fa un dus cu apa calda,eu asa fac si ma racoresc .

28+

EU STIU DAR SPUNE-I LUI ASTA IAR DESPRE DUS AR FI IDEAL CRED DAR ASTAZI AM STAT CAM MULT IN PICIOARE( DUS DIMINEATA SI PUTINA CURATENIE IN BAIE) SI ASA ESTE MULT , ASA CA O SA MA REZUM LA UN PROSOP UMED

Burtica de 28 +

Noi ne plangem de paranoia noastra de femei gravide..cred ca ar trebui sa vb si despre paranoia viitorilor tatici..si ei sunt foarte stresati

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Alexuza, sper sa-ti revii si sa nu fie de la agitatia de mai devreme cu curatenia!
Stiu ca stai mereu in pat, la orizontala si e normal sa te mai apuce si disperarea! Totusi sper ca este ok cu bebe si o sa-ti revii si tu!

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ia sa punem de capitol nou... Imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alexuta eu la prima sarcina am avut foarte mari pb cu respiratia, simteam ca am sufoc la greu.Numai cu AC puteam dormi , altfel ma perpeleam, sotul la fel ma certa ca nu e ok, dar eu aveam starea asta de sufoacare apx 24 h.E un lucru normal in sarcina, eu una acum stau cu AC, dar nu stau in bataia lui si am si usa deschisa sa se disperse nitel aerul rece catre hol si sa nu raman bocna de gheata in fotoliu la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput