Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 18
tanamera spune:
In sfarsit am reusit sa pun si eu cateva poze pe picasa,cu burtica voi pune duminica cand implinesc 22 de saptamani.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
puiutza spune:
Am primit rezultatele la analize - am o gramada. Cateva nu sunt in intervalul normal.
Chichiutza poate ma ajuti sa imi spui daca e vreo problema cu astea....ca la medic merg doar in 19 iulie si nu m-as duce doar cu analizele ca stai pe la usa cate 1-2 ore ca sa intri si nu am nici un chef de de-astea.
Deci mi-a iesit Creatinina serica 0.43 si intervalul e 0.5-0.9.
Hemograma:
Numar leucocite - 10.72 normal 4-10
Hemoglobina{Hb} - 32.5 normal e 11.7-15.5
Hematocrit - 32.5 % normal e 35-45
Limfocit - 16.5% normal e 20-55.
Mai astept urocultura - cu restul sunt in grafic.
E cazul sa merg cu ele la medic?
MErsi anticipat.
Dana
28+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Fistiq spune:
M-am intors si eu de la masa de prinz, iar acum imi savurez desertul: o inghetzatzica de capsuni. Am mincat cam mult, ma doar buricul
, care e pe punctul sa "pop up" in ultimile 2 zile ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
bebecris26 spune:
stiu ca v-am mai spus asta dar parca nu pot sa stau chiar linistita. nu stiu ce se intampla cu bebe dar de cand a miscat l-am simtit zi de zi mai tare sau mai putin, dar de la un timp am perioade si de doua zile cand nu il simt deloc sau foarte putin. cred ca sunt eu paranoica
dar nu pot sa stau linistita si sa nu il simt macar o data pe zi ca loveste mai cu putere
. cred ca in curand o iau razna. l-am asteptat atat de mult(2 ani) incat acum sunt foarte atenta la tot ce se intampla. stiu ca bebe are si perioade mai lungi in care doarme dar parca doua zile la rand sa nu-l simt aproape deloc sa foarte putin mi se pare prea mult
.
cristina si bebe in burtica
23+sapt
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza FETELOR SIMT CA IMI IES FLACARI DIN TOT CORPUL .NU MAI REZIST ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 28 + |
M-ai speriat!
Ana
23+
Maia Elena
nikolici spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetele stiti pana la ce luna se poate calatori cu avionul? Tr sa-si schimbe sotul permisul de conducere si m-as duce si eu in tara cu el...mor la gandul ca raman singurica ...eu am auzit ca pana la 7 luni...dar nu stiu acum,7 luni implinite sau inainte?DD ne-a daruit o minune 22+ Alesia Maria |
36 saptamani
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 stiu ca v-am mai spus asta dar parca nu pot sa stau chiar linistita. nu stiu ce se intampla cu bebe dar de cand a miscat l-am simtit zi de zi mai tare sau mai putin, dar de la un timp am perioade si de doua zile cand nu il simt deloc sau foarte putin. cred ca sunt eu paranoica dar nu pot sa stau linistita si sa nu il simt macar o data pe zi ca loveste mai cu putere . cred ca in curand o iau razna. l-am asteptat atat de mult(2 ani) incat acum sunt foarte atenta la tot ce se intampla. stiu ca bebe are si perioade mai lungi in care doarme dar parca doua zile la rand sa nu-l simt aproape deloc sa foarte putin mi se pare prea mult![]() .cristina si bebe in burtica 23+sapt |
mie la prima sarcina dupa nunta noastra la care m-am agitat tare, nu l-am mai simtit pe bebe si m-am dus intr-o seara la camera de garda la primul spital iesit in cale si i-am ascultat inimioara.O poti face si tu de cate ori ai o nelamurire.

in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
alexuta ce s-a intamplat???
in 20s cu
summertime spune:
Alexuza, da-ti cu apa rece pe la incheieturi. uda un prosop sau batista si puneti-o pe frunte sau pe piept, undeva unde nu esti sensibila si nu risti s aintepenesti. eu am dormit o noapte intreaga inainte s avina aerul conditionat cu un prosop ud in brate si m-a ajutat, il tineam cand intre geninchi, cand pe frunte, camd pe maini.
bebecris, bien ai venit in clubul paranoia :)) nici eu la 23 de saptamani nu o simteam zilnic. in special cand eram panicata sau preocupata. dupa ce faci un dus intinde-te in pat relaxata, cu burta in sus si roaga-te de bebe sa iti dea un picor. uneori se indura de mine dupa dus :))
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu