Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (80)
Raspunsuri - Pagina 17
Bells spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Ana rad de una singura.Foarte promitator programul vostru.Profitati la maxim si distractie placuta. La noi activitatile de genul asta tot timpul se sfarsesc cu dureri (la mine).Asa ca am rarit "sporturile extreme"...ufff .Va invidiez! Recuperam noi peste cateva luni ![]() Bells inca o zi de chin si apoi poti sa te rasfeti cu mult somn,cumparaturi pentru bebe,plimbari.Bafta pe vineri la intalnirea cu Raisa. 25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Multumesc Loredana, abia astept sa ne vedem din nou, mai ales ca a trecut o luna de cand nu am mai vazut-o pe bebelina mea rasfatata
, cat despre ultima zi de "MUNCI" nu pot sa spun decat "YYYYYYUUUUUPPPPPIIIIIII"
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui puiutza Salut burtici! Se vede ca tot mai multe burtici stau pe acasa ca aveti tot mai mult spor....ieri am plecat pana la Sf. Gh si m-am intors tarziu, si abia acuma am reusit sa ajung la zi cu cititul. Si indata plec iar si iar am o gramada de recuperat! ![]() ![]() D-apoi cand om sta toate acasa....atunci sa vedeti ora si capitolul... ![]() Azi am schimbat si noi semnatura! Puiutza felicitari pentru noua semnatura.Sa cresteti mari in continuare! Va doresc o zi minunata si va pe toate!Ana - ai o energie in tine....esti bestiala! ![]() Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
25 cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
puiutza spune:
Mersi de urari!![]()
LilianaR ieri am fost si am vizitat maternitatea Eva, e foarte fain inauntru si saloanele si salile de nastere. E super confort - nu se compara cu ce e pe la stat! Civilizat, curat, in camera ai baia ta cu dus si toate cele, TV. Sala de prenastere (pt. travaliu) faina cu TV unde poate sta si sotul cu tine...
Sunt convinsa ca chiar merita sa mergi la privat! Si doamnele pe acolo pareau tare dragutze.
Naste o prietena in iulie, asa ca o sa am impresii la cald in curand.
Dana
28+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Ana tu vii numai cu de-astea memorabile.....tot tu ai zis-o si pe aia cu dat din craci acuma leagana si taci....[:-))))]
Mai zi-ne ca ne binedispui la greu! [:-))))]
Dana
28+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
alexuza spune:
ANA se vede ca pleca bunica ,deja esti f bine dispusa .Sper sa stea plecata mai mult k sa ne binedispui si pe noi mai mult
. Hai bine nu numai pentru noi , ci si pentru voi pentru zile si nopti mai 
SPOR LA "TREABA "
DISEARA![]()
Burtica de
28 +
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM La mine ar fi : el ![]() ![]() ![]() eu![]() ![]() el![]() ![]() ![]() eu![]() ![]() el![]() ![]() ![]() ![]() eu![]() el aleluia![]() 24+![]() |
E bine si asa!
Ii place sa se uite la meci?
Eu am noroc ca la al meu nu-i place fotbalul!

Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANA se vede ca pleca bunica ,deja esti f bine dispusa .Sper sa stea plecata mai mult k sa ne binedispui si pe noi mai mult ![]() SPOR LA "TREABA " DISEARABurtica de 28 + |
Multu!

Sunt f bucuroasa!!!
Ana
23+
Maia Elena

eu

el
eu

eu
el
aleluia