Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Cat despre kilograme... Floric I have news for you... eu cred ca sunt cea mai grea de la aceasta odisee... Din pacate, mare parte din kilogramele acumulate nu am reusit sa le dau jos. Din nesimtire si delasare evident. Si pentru ca e asa reconfortant ca dupa o noapte nedormita sa mananci ceva dulce... Dar mi-am promis sa iau masuri. Adevarate, nu asa intr-o doara...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutareee!!!

LEELOO, casa de piatra!!! Sa fiti fericiti si impliniti impreuna pentru totdeauna!

UALI, bine ai venit printre noi! Frumoasa foc Medeea !

Vazut ghiocei frumooosi (si fete cocheeete! Luana cu batic si cu margele, Alexandra cu ochelari )!
Ce mi-era dor de Vitamina

DENISAMADA, ma zapacii cu aniversarile de colaborare in sau pe langa celula...LA MULTI ANI! oricum Numai fericire si ce v-a mai urat Adelake (belsug adeca )

ANCA, nr. de tel al GIANINEI (si al meu) sunt pe mailul comun pe la DRAFTS, era pe-acolo un fel de listuta cu nr de tel...In lista aia mare si frumoasa eu nu m-am priceput sa le pun...
Despre Apocalipsa si pilda lui ISAAC (sau Brancoveanu, ca e autohton...si fara happy end): Pe mine niciodata nu m-au atins "prevestirile" si "semnele", si consider ca in viata asta "banala" suntem supusi cu totii testelor, ispitelor, si avem ocazia sa dovedim la orice pas de ce suntem in stare si de cat de tare ne e credinta. E suficienta o nenorocire "mare in inima mea" si mica in ochii altora pentru a ma zgudui din temelii, nu e necesar sa se termine viata pe pamant pentru asta. Cu alte cuvinte, e mereu chestie de interpretare religia asta!

PISIK, nu-ti iei nici o rosie de la mine! Si eu consider ca o "atentionare" e uneori muuult mai eficienta decat o dascaleala plictisitoare unde "l-ai pierdut" pe copil in primele 5 secunde sau o "pedeapsa" lungita pe o saptamana intreaga unde morala pentru copil e "n-am voie ca nu vrea mami"...Eu nu mi-am interzis asta nici pe viitor, nici in prezent...dar pana acum n-am simtit inca "nevoia" si mi-e frica sa-mi pierd cumpatul si sa "actionez" la nervi, fara control. A, si urasc din tot sufletul pedeapsa corporala "organizata" gen 5 curele la fund cand vine tati deseara.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Sper sa nu trimit acelasi mesaj de doua ori... ziceam ca

VITAMINA E BESTIAL. Are asa o figura de baietel si sigur va fi genul smecher de va invarti fetele cu un singur deget. Iar pe Vladimir il iubesc de-a dreptul, de cand am vazut pozele facute in Germania... Bianca, te admir pentru modul deschis in care il cresti pe Vladimir. Sigur o sa zici ca nu e asa o inginerie, dar e.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
VITAMINA E BESTIAL. Are asa o figura de baietel si sigur va fi genul smecher de va invarti fetele cu un singur deget.

Acu'v-ati prins de ce are Adela privirea asa patrunzatoare? Tre sa stea cu okii pe Vitamina, sa nu calce pe langa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai fetelor, eu am o mare problema cu catzaratul. se urca pe toate scaunele, in 3 secunde e in picioare pe scaun, sau pe masutele din sufragerie. cum intorc capul cum imi sta inima in loc. ba il gasesc in picioare in fatza televizorului certandu-i pe aia cu mingea lor(minge care apropo, nu e decat "bala" adica minge dar in greaca. nu vrea sa incerce varianta autohtona absolut deloc), ba in picioare pe scaun la masa de fotbal, ba in picioare pe masa unde tinem combina audio aranjand fotografiile si aratand f mandru care e mama care e tata si asa mai departe.
am reamenajat casa ca sa fie cat mai putin periculoasa pt el dar de scaune di masa de televizor nu pot sa scap. voi cum ii convingeti sa stea cu picioarele pe pamant?? ca eu am epuizat ideile

25 martie 2009

Aris, si eu caut solutie pentru "descatzarat". Ii place tare sa se catzare pe scaune si de acolo mai sus daca se poate. Tat-su ii zice cocos, el mereu vrea sa fie o tzara mai sus decat restul partenerilor de conversatie: noi stam pe jos, el se urca pe scaun/pat, noi stam pe scaun/pat, el se urca pe masa, noi nu ne urcam pe masa dar daca am face-o, el ar vrea pe lustra, si tot asa....

Mergi la inceput

Uali, bine ai venit! Foarte frumusica ghiocica ta!

Chatonel, eu am avut o experienta neplacuta cu o rahianestezie, asa ca prefer anestezia generala, la care nu am avut nici o reactie secundara. Oricum, tot medicul anestezist hotaraste dupa anamneza. Bafta multa la operatie si recuperare usoara. Mai facem galerie de incurajare atunci, mai aproape.

Mergi la inceput

La subiectul disciplinar nu ma bag, ca nu pot, mi se pare incompatibil cu "statutul" de copilas.

Si totusi...Calin a invatat ce inseamna "na-na". Nu, nu pe pielea lui. Eram intr-un parc in care nimerisem intamplator, dar arata curatzel si avea si pietricele, pasiunea declarata a puiului asa ca ne-am oprit putin. Acolo evident ca era si un grup de "semintarese" iar copilasii zburdau nestingheriti. Unul dintre ei, probabil la vreo 2 ani, zburda mai cu folos si shutuia pietricele in toate zarile. Maica-sa tipa de pe margine " stai cuminte ca vin si-ti rup c..ul". Iar asta mic ca replica la amenintare incepe sa se loveasca singur, repetand intruna "na-na". Calin se uita curios la copilas, nu stia ce joc e ala de te capacesti singurel, si bineinteles (puterea exemplului) ca incepe si el sa faca la fel. Eu l-am oprit cat am putut de repede din elanul caftitor, spunandu-i (cat am putut de tare) ca nu se face asa, copiii nu trebuie sa se joace asa caci se pot rani, ca-l doare, ca el e un copil bun care intelege ce-i explica mami, bla, bla-uri. Chiar daca m-a auzit, a durut-o fix in tigara cu care isi admonesta fecioru' de pe margine. Calin a mai repetat de cateva ori gestul, dar am incercat sa nu mai dau importanta, i-am indeparat doar manutele, caci in felul acesta se va plictisi si va uita. Sper!

Mergi la inceput

E randul meu la bantuit singurica. Bineinteles ca toata gasca e pe afara. Pe Calin l-a scos sotul in seara asta, eu am aramas ca pregatesc ceva de mancare, tre' sa apara, oftand de epuizare. Sotul, nu puiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

inca o data va si va multumesc pentru sfaturi, pentru impartasirea experientei voastre in privinta anesteziilor.

am fost la clinica, o sa imi faca o anestezie usoara generala si, in plus, o anestezie mai puternica pe picior, cica e tare dureroasa operatia asta (si urmarile, banuiesc ).

fie-mea e miriita rau zilele-astea. nu stiu daca e din cauza saptaminii trecute care a fost grea pt ea (a fost la 2 nanny diferite, pe prima am schimbat-o ca prea plingea la ea si nu era ceva normal, la a doua a fost ok, desi nu o vazuse niciodata). saptamina viitoare, cind ma operez, o sa o ducem la socri, nu am stat inca fara ea atita timp, o sa ne fie greu

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisik,
Eu cred in puterea exemplului.
Si ma indoiesc sincer ca urmarile unui comportament violent al parintilor sint imediate.
Cred ca mai degraba se insufla copilului doua idei: iubirea poate fi asociata cu lovitul (mama si tata ma iubesc dar ma si lovesc, deci in viata mea de adult este ok sa lovesc pe cine iubesc) si violenta moderata este acceptabila (m-a durut - sau nu - palma la fund, da' n-am murit din asta si mi-a trecut repede; deci o sa-ti treaca si tie).
Mie muscatul-inapoi (pe modelul Robert-Vladimir) mi se pare mai acceptabil decit palma la fund sau peste fata. Este un invatat prin experienta daca vrei; copilul va invata ca ACEST gest doare si nu-l va mai repeta.
Eu am mai luat cite o palmuta cind eram mica, imi amintesc doar doua momente. Primul s-a intimplat cind eram mica-mica, nu am vrut sa dorm la prinz si am fost "pirita"cind au venit parintii acasa, si tata m-a pus pe genunchi, pe burta, mi-a dat jos chiloteii si mi-a dat o palma la fund (care nu a durut deloc, dar umilinta de a fi pedepsita la fundul gol mi-o amintesc si acum; in plus, tata este cel care se enerveaza extreeeem de rar, si corectia asta venita din partea lui a durut mai rau). A doua a constat in citeva palme si doua jordii peste picioare, cind pe la 7 ani (sora-mea era mica-mica) m-a lasat mama juma de ora afara la joaca, cu cinditia sa nu plec din fata blocului ca il astepta pe tata sa mincam impreuna. Iar eu m-am dus, fara sa anunt, in casa unei fetite de la scara alaturata, care isi luase rochia pentru prima cimuniune si vroiam toate sa o probam. Mama m-a cautat cu copilul sugar de git vreo ora pina i-au zis alti copii unde sint...iar la faza asta o inteleg, desi am umblat cu urme de bat pe picioare vreo doua saptamini.

Nu cred ca o palma la pampers sau un dat peste mina (de-ala de care zice Chato) vor marca copilul. Si mai ales ma indoiesc ca prima consecinta a pedepsei corporale este transformarea copilului in unul fricos si timorat.

DAR nu pot sa accept nicium ideea ca un copil mic nu pricepe nimic; mie mi se pare ca Ilinca intelege tot. Ma sperii uneori cind o vad cite pricepe din ce vorbim noi. Ok, nu are rabdare, nu are termene de comparatie, nu are notiunea timpului, nu stie ce e ala pericol, nu are indeminare, dar de inteles intelege sigur.

M-am lungit nepermis de mult...scuze

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput