Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Cool! De acord, si la noi. Poate de pe la vreo 2 ani, incolo. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa |
nici noi nu am trecut pragul acesta (are 9kile 700)... da nici nu cred ca e vreo sansa, de-acuma cica o sa slabeasca, fiind mergatoare. Las' ca o face mama manechina, balerina, prezentatoare tv, centura neagra la karate etc
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel nici vorba :) ma feresc de programare ca dracu de tamiie am avut linux pe laptopu meu si oricum l-am schimbat iar pe windows, era complicat de vazut dvd-uri, facut montaje pe picasa etc. |
Inseamna ca am incurcat eu borcanele. Montaje de ce sa zic, nu facem, dar cu filmele nu avem probleme kiar deloc...
citat din mesajul lui Bianca2503 Mergeti cu lei sau cu euro ca se schimba acolo in leva fara probleme. Chiar la hotel. Ca sa fiti insa sigure ca nu umblati cu teancul la voi si trebuie sa stati cu ochii pe portofele, luati-va carduri si scoateti leva direct de la bancomat (de la bancomat dintr-o banca ca mai sunt si d-astea aiurea asa). Si ca sa va fie si mai usor sa nu va faceti problme de comisioane la convertibilitate (ca leul si leva nu sunt direct convertibile) si extragere sa stiti ca au BRD si Raiffeisen. Asa ca daca aveti carduri la astea doua v-ati scos. |
Asta cu scosul leva direct de pe card o aflase si Costin de la niste colegi, dar nu prea ne-am lamurit ce fel de card ne trebuie. Sa-i zic sa se deplaseze la BRD, sa se edifice. Si kiar au astia bancomat BRD la ei in republica? (mai exact beredelul are bancomate acolo) Foarte tare!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, multumim de sfaturi. Or avea BRD si RAIFFEISEN si la Duni? Ca pe noi ne-au nimerit nu amandoua bancile Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Din cate am vazut eu Duni e in Sozopol (daca imi aduc aminte bine). In oras gasiti sigur Raiff ca l-am vazut la intrare. Nu stiu de BRD insa.
Sa aveti la voi insa vreo 20 de lei pentru taxa de pod de la Ruse si 5 euro (asta e pretul pentru 7 zile, voi daca stati mai mult cred ca va puteti lua pe 10-14 zile) pentru vigneta bulgareasca.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Inseamna ca am incurcat eu borcanele. Montaje de ce sa zic, nu facem, dar cu filmele nu avem probleme kiar deloc... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
nu-i bai
pt dvd-uri trebuia instalat un modul pe care nu m-am invrednicit sa o fac. Asa ca vizionam doar divx-uri.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
uali spune:
monnvas...da, am dat jos mai bine de 30 kile dar in timp de un an...vreo 6 luni asa aratam inca groaznic...iar acum, ca n-am timp de sala, masaj, alea-alea, am o piele flasca pe burta...
nu am vergeturi insa, am scapat cu bine datorita cremelor...sau genelor
eu am retinut f multa apa, facusem sindrom de tunel carpian, ma dureau mainile si amorteau ingrozitor (nici acum n-am scapat de tot)...dar de slabit cred ca am reusit din cauza ca nu prea am mancat, nu mai aveam pofta de mancare...bagam in mine doar prostii, ce aveam pofta, dar haotic, putin si rar. erau zile cand nu puneam nimic in gura (decat apa) pana la 2-3 dupa-amiaza ca nu aveam timp ( copil, lapte, spalat, calcat etc)...stii si tu cum e
Bianca2503 spune:
Pai, Denisa, va trebuie un card de debit care sa poate fi folosit si in alta tara. Visa, MasterCArd ce aveti voi acolo...intrebati la banca daca merge si afara. Ca de exemplu la Transilvania eu am un card pentru intern si unul pentru afara.
denisamada spune:
injineru bolnavior, sa se faca repede bine, ca shade industria fara el.
si un buket de flori pt mami, sa ii dam curaj
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 a zis chestia cu copiii nu inteleg acum ce le explici |
In psihologia copilului scrie ca inteleg, asa ca eu nu m-as lua dupa "principiile" prietenei tale. Iar ce face copilul ei, si Ana, si Luana, si altii copii, fac parte din dezvoltarea personalitatii copilului, si eu una nu l-as bate pt ceva ce e normal sa faca, intr-o mica sau mai mare masura. N-am solutii, dar ceea ce am aplicat eu, si voi aplica, este in primul rand acceptarea. Ca uneori intrec masura (masura cui? aici e intrebarea, a mea, a ei, a altei mamici?) si ma enervez, tine de nervii si rabdarea mea, nu tine de cat de cuminte e sau nu e copilul meu. Off, parca am terminat tare demult pedagogicul (sau poate pt ca n-am profesat) ca-mi aduc aminte unele lucruri foarte vag, si rau imi pare, desi invatate doar teoretic, simt ca uneori mi-ar fi fost de ajutor.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Pisik06 spune:
Multumesc fetelor pt raspunsurile de pana acum. Astept sa se epuizeze parerile, ca mai am una pe teava. De data asta am nevoie de sfaturi, ca e direct legata de me&Ana.
Dar o las pt maine.
BIANCA, bine ca a inteles mesajul, e mare lucru. Ana mi se pare ca ma ia in ras daca incerc sa fiu serioasa cu ea si sa ii explic ferm ceva. Se uita la mine sagalnic si rade, iar pe mine ma paraseste toata autoritatea. Ana nu da inca palme si nu face chestii asa naspa, tocmai de aia nu prea simt nevoia sa fiu dura cu ea. Doar ca face crize, pe care le rezolv cu luatul de la locul cu pricina (cat o mai tine)
AYLA, eu zic ca te ajuta mult pedagogicul. Te-a ajutat sa iti cultivi rabdarea si toleranta, chiar daca tu nu ai simtit asta.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gina2008 spune:
Buna fetele!
MONNVAS... bucatzica rupta din cine?... din mine, nuuuuu???? Ca mi se spune din ce in ce mai des...
Eu cu bataie/palmuta/instructie sau cum s-o numi chiar nu stiu cum o sa procedez. Calin e un copil extrem de energic si activ dar, inca, nu mi s-a parut ca ar face chiar ceva sa ma calce pe sistem. Oricum, mama mai ridica tonul la el si am vazut ca reactioneaza. La ea, ca la mine, nu. Eu sunt "salvatoarea" ori de cate ori i se interzice ceva. De exemplu, mama ii interzice ferm sa deschida usile de la dulapurile din bucatarie. Pe care le deschide si le inchide (tranteste) si de 10 ori consecutiv daca este lasat. Eu il las. Nu mi se pare o obraznicie sau un lucru pe care trebuie sa il interzic.
Din nefericire am avut un tata extrem de violent si stiu cat am tras si cat mi-a luat sa imi explic de ce faceam anumite lucruri sau aveam anumite sentimente... Eu nu cred ca o sa-mi bat/pleznesc/ating copilul. Cred ca exista si alte metode. Adica sper ca exista si le voi putea aplica si pe personalitatea lui Calin.
Al meu sigur o sa-l mai atinga. Dar genul palmuta si probabil mai tarziu. Si cred ca o sa plang si eu odata cu copilul atunci. Dar in alta camera...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui