Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

am activat PM-ul...sper sa functioneze..

Medeea

nu merge

trebuie sa scrie PM mare, portocaliu, deasupra mesajelor tale, acolo unde e si posibilitatea de a te cita, asa cum scrie la mine si la majoritatea fetelor de aici.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Pisigri!
La multi ani, Cocufan!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI! PISIGRI! Iti doresc sa ai o viata linistita si implinita alaturi de Pisilinca si Motan

LA MULTI ANI! frumosi si fericiti COCUFAN! Mai intra sa ne povesteti de fata ta, nascuta in aceeasi zi cu a mea

ANCA,> pe gustul meu, as always!

BIANCA, spor la intarcat si la comunicare. Asta e grea, desi sunt in domeniu, recunosc ca in cuplu am probleme la capitolul asta si tare e naspa cand nu reusesti sa le traversezi ca lumea.

ILINCA, poti sa dezbati, ca zau ca nu ma supar. Oricum, sunt de acord cu punctul tau de vedere. Nici al meu sot nu va da vreodata in Ana, pt ca nici el nu a fost batut vreodata. Doar frati-su a incasat-o o data pe motiv de minciuna f grava si el mi-a spus ca a ramas marcat de moment, desi parintii aveau clar dreptate.
Super reusita cu blugiiBRAVO! Eu sunt o mare vaca, m-am ingrasat si sunt plina de celulita, cred ca imi iau un costum de musulmana pt Bulgaria, ca o sa am in jur numai manechine (NOVUS, OLI, etc.)

FLORIC, naspa situatia. Si eu sunt de parere sa vorbiti voi doua intre voi. Dar de ce decis sa te intorci?
Bine, probabil eu sunt ultima talamba care sta 2 ani acasa, asta asa ca sa imi mai adancesc un pic frustrarile, dar zau daca ma vad plecand de langa Ana acum, oricat ma enerveaza ea cateodata.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

DENISAMADA, La multi ani! inca o data!

ILINCA, felicitari!!!

CHATONEL, si mie mi-e frica de anestezii, oricum ar fi ele. Pana acum am facut doar rahi la cezariana, si am ramas cu locul intepat dureros rau-de-tot, cu toate ca legenda spune ca ramai cu dureri de cap, nu de coloana. Dar eu m-am cam si miscat sub anestezie (cu ochii dupa copil), si nici la doftor nu m-am dus cu buba , asa ca ma abtin de la sfatuiala. Oricum stabilisi deja metoda. Acum fa-ti ordine in viata ( ce tare ai fost!) si noi tinem pumnii sa fie bine si sa te recuperezi repede, sa zburzi la unison cu Pogo

Pupam bolnavicii (Vitamina , Injineru' , Stefanelu') si imbulinatii certati cu caldura (aici parca-s mai mult fetele...deh, sunt mai sensibile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

gata,cica am activat PM

Mergi la inceput

BIANCA, pai intarcare usoara atunci!!! Si sari cu berea, vorba lui PISIGRI! Eu ti-am povestit cum a fost la noi, in conditiile in care atunci cand s-a hotarat Lucosu' ca tzitzi a expirat, avea 6-8 mese (tzitzi) pe zi, nu gustase vreun alt soi de lapte, iar eu nu eram de acord cu el...Daca voi aveti mai putine mese, tu colaborezi, iar el e asa hotarat, o sa scapati repejor .
La fel si FLORIC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

CHATONEL, si mie mi-e frica de anestezii, oricum ar fi ele. Pana acum am facut doar rahi la cezariana, si am ramas cu locul intepat dureros rau-de-tot, cu toate ca legenda spune ca ramai cu dureri de cap, nu de coloana. Dar eu m-am cam si miscat sub anestezie (cu ochii dupa copil), si nici la doftor nu m-am dus cu buba , asa ca ma abtin de la sfatuiala. Oricum stabilisi deja metoda. Acum fa-ti ordine in viata ( ce tare ai fost!) si noi tinem pumnii sa fie bine si sa te recuperezi repede, sa zburzi la unison cu Pogo

sympliana, merci de tinut pumnii

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, io-ti spun drept, acum nu mai departe de 5-6 ani inca eram o mare bleaga, adica genul care vai, sa nu supere pe nimeni, dimpotriva, sa cedeze binele ei in favoarea altora, ca asa e bine, sa fii altruist, chiar daca suferi tu blabla. Apoi am inceput sa am diverse experiente si desi, in mare, eu zic ca mi-am pastrat altruismul, generozitatea etc. mi-am dat totusi seama ca interesul meu e pe primul loc. Vrei sa te transferi? Fa tot posibilul! Amandoua aveti acelasi scop, actionati si apoi vedeti ce se decide, ca dupa ce depuneti cererea altii hotarasc, nu? Poate vor fi si ceva criterii de departajare si vei fi avantajata, nu? Deci eu zic sa lasi scrupulele, ca nu e cazul.
Denisamada, felicitari pentru "celula"!!
Tufete, multumesc pentru urari! Sa nu va inchipuiti ca-s ceva manechin, eu n-o sa fiu niciodata ceva gen Aris fiindca sunt mica si oricat as slabi sunt si pufosica in acelasi timp, adica am rotunjimi. Lasa c-o sa pun ceva poze de la intalnirea de 14 ani cand le voi primi (n-am avut aparat cu mine), sa va edificati, sa nu va inchipuiti ca-s ascutzita (as vrea io)
Pisik, ce sa mai zic? Eu am tot zis parerea mea: nu pot fi de acord cu violentza mai ales fizica, nu vreau sa aud de palmutze, palmishoare sau palmoaie, scuturari etc. Ca-mi fac si eu vocea mai autoritara, e clar, ca am mai ridicat si eu tonul, iar recunosc, dar sper sa-mi pastrez mintile si cumpatul sa n-o "articulez" pe fata, orice ar face. Si eu, ca si sotzul tau, sunt un copil cu 0 (zero) batai la activ, deci se poate! Apoi daca maica-mea, care e f. impulsiva si are un temperament majoritar coleric, a reusit sa nu-mi dea macar o palmutza/scuturatura/tras de par etc...io de ce n-as reusi?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

gata,cica am activat PM

Medeea

ia vezi, sus, pe stinga, in bara de meniuri, nu zice ca ai mesaj?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Acum hai sa mai zic un pic cu cip-urile si tac .
Eu l-am trecut la "prevestiri" si "semne" pentru ca nu are insemnatate in ochii religiei cip-ul in sine, ca si realizare tehnologica ori salt evolutionist, ci prin ochelarii "zicerilor" din Apocalipsa, unde atunci cand va veni vremea, fiecare om va fi insemnat cu un numar (al Bestiei e 666, ovcorz), pe baza caruia i se va permite sa subziste sau nu, intr-un sistem tot mai virtual (eu imi imaginez un soi de sistem de credite [:D)), sistem care ii va subjuga complet pe oameni, ii va transforma in sclavi si va anihila liberul arbitru (cei cu "numar" vor fi victime, nu RAI). Evident, cei ce nu se vor incadra in sistem (miscarea de rezistenta ) vor fi prigoniti, ca daca se retrag in varf de munte ca sa fie liberi si cresc oi, bancile ("bestia", pardon) nu accepta branza in schimbul electricitatii, apei curente, asigurarii sociale, asistentei medicale, etc, deci vor fi scosi clar in afara societatii "civilizate". In fine, sunt o droaie de filme/carti care ilustreaza ideea asta. Acuma, de ce li s-a pus pe cip-uri si nu pe CNP de exemplu, a explicat MONNVAS.

Mergi la inceput