Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui uali

gata,cica am activat PM

ia vezi, sus, pe stinga, in bara de meniuri, nu zice ca ai mesaj?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chato, ti-am raspuns pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Acum hai sa mai zic un pic cu cip-urile si tac .
Eu l-am trecut la "prevestiri" si "semne" pentru ca nu are insemnatate in ochii religiei cip-ul in sine, ca si realizare tehnologica ori salt evolutionist, ci prin ochelarii "zicerilor" din Apocalipsa, unde atunci cand va veni vremea, fiecare om va fi insemnat cu un numar (al Bestiei e 666, ovcorz), pe baza caruia i se va permite sa subziste sau nu, intr-un sistem tot mai virtual (eu imi imaginez un soi de sistem de credite [:D)), sistem care ii va subjuga complet pe oameni, ii va transforma in sclavi si va anihila liberul arbitru (cei cu "numar" vor fi victime, nu RAI). Evident, cei ce nu se vor incadra in sistem (miscarea de rezistenta ) vor fi prigoniti, ca daca se retrag in varf de munte ca sa fie liberi si cresc oi, bancile ("bestia", pardon) nu accepta branza in schimbul electricitatii, apei curente, asigurarii sociale, asistentei medicale, etc, deci vor fi scosi clar in afara societatii "civilizate". In fine, sunt o droaie de filme/carti care ilustreaza ideea asta. Acuma, de ce li s-a pus pe cip-uri si nu pe CNP de exemplu, a explicat MONNVAS.

http://www.lucamic.blogspot.com/

acum, ce sa zic, le-a casunat si lor (preotilor) pe ce e mai mediatizat. Dar ei nu stiE ca aici, dupa numarul de securitate sociala ti se scot imediat toate datele: unde locuiesti, unde lucrezi, starea de sanatate corporala, mentala, dintosala etc. Tot cu acest numar de SS ajungi si la impozite si la alocatiile familiale etc.
Cip-ul ala electronic e ca tot ce e electronic/informatic, sortit penelor de tot felul
Si, daca stam drept si gindim strimb, oare nu avem toti (toate) implantat deja cipul cu si de bunavoie, plimbind peste tot aceste telefoane mobile? In orice caz, satelitul stie sa localizeze la metru purtatorul unui asemenea obiect, iar satelitele militare pot sa te fotografieze acolo unde esti si fotografia sa fie fara dubii, adica extrem de clara, desi ei( satelitii) se gasesc la 36 000 km.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Neatza!

Chatonel, superb filmuletul, l-am vazut de cateva ori. Bebeii din Mongolia si Namibia sunt bestiali!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

nu-i asa ca e super? :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ilinca

Bravo pt blugi, vezi? dadau roade movul meu pe nunmele tau, nici nu-l pusei bine, si si intrasi in blugi. Care e urmatoarea tzoala in care vrei sa intri, sa vad cum te mai colorez?

Monvas

Foarte mult sunt recunoscatoare pt postarea ta despre cip. Chiar e ff important ca M. a studiat mai de aproape, si si eu cam tot asa gandeam despre divergente intre "clanurile" din sanul bisericii, si imi amintesc ca nasica mea, cu alegerea Patriarhului, povestea exact cum ai zis tu cavai, "sigur Teoctist a fost omorat de masoni si ca Daniel e mason 100%, si ca vrea unificarea tuturor religiilor" etc. Si iar e fff deep ce a sesizat M. despre influentarea acelor renumiti calugari din munti, pt ca intr-adevar, multi "crestini de stil vechi" isi intaresc increderea in povestile astea extremiste auzite in biserica mai ales dupa ce se intorc de la acei calugari... Offf, chiar nu stiu daca acei calugari sunt doar influentati, sau totusi au si PROPRIILE lor viziuni... Tocmai de asta e destul de greu de decizionat acest subiect. Oricum, as vrea si eu linkul catre ce a scris M., sau poate gasesc pe cautare? Merci mult. Si mi-as mai dori sa citesc gandurile lui pisik despre acest subiect, si parerea fratelui lui Oli

Bianca

la capitolul comunicare, eu simt ca la voi NU comunicarea e problema, ci stilul de viata pe care si-l doreste fiecare si cat din acel stil se impleteste cu viata de partener stabil si parinte... Eu cred ca despre asta tebuie sa vorbiti, nu despre faptul ca a avut tel inchis de la 9 la 11, desi..., nu e chiar un amanunt nesesizabil :(. Iti tinem pumnii sa ajungeti la acelasi podet.

Pisik

mai voiam aseara sa scriu un pic la tema data de tine, mi se pare prea abrupta catalogarea unei palmute ca fiind violenta. Eu nu sustin palmutzele, mie chiar mi se reproseaza apropae zilnic de catre N adulti din jur ca de ex Vero nu ma asculta pt ca nu am "altoit-o" cand trebuia, dar nici nu vad mare diferenta intre o pedeapsa morala de genul: "nu mergi la film cu ceilalti copii" si o palmita data intr-un moment in care acel copil a refuzat complet comunicarea verbala. Palmita s-ar putea sa o uite mai repede decat pedeapsa cu filmul, peste ani... Desigur, vorbesc de palimta usoara, si NU peste gura, ci la fundulet etc. Dar iarasi va zic, tine mult de noroc, unii copii de nasc intelepti si cu increderea in vorbele parintilor si alti copii nu. Cu primii e bine sa fim fericiti si sa nu stricam ceea ce deja e bun, cu ceilalti ... e bina daca macar reusim sa ne abtinem cat mai mult posibil... si poate sa speram cate un sporadic stropisor de soare intr-un suflet mai mult sau mai putin innourat...

Si... am inteles ca azi e ziua lui pisigri? Atunci:
- La multi ani!
si
- La multe surprize frumoase de la viata! [am scris asa pt ca la partea planificata/studiata/analizata stai bine, esti deja blindata, asa ca doar cu "surprizele ce te-as mai putea surpinde" :)]

Lista cu aliasuri
La bb Ianis/Ela putem sa scriem gimnastul la inele!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Daaaa, ACUM am citit ce a scris simpli... eii, DE O ASTFEL DE POSTARE mi-era mie frica, explic un pic mai tarziu de ce.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Din Jurnal:

A adormit pe la 3 si cand l-am pus in pat (ca era in brate) a inceput sa urle. A urla 20 de minute si a adormit iar fara tzatza. Cred ca ma duc sa imi iau pastila.

ANCA, poate ai dreptate. Oricum nu l-am acuzat ca avut telefonul i nchis pentru ca i se intampla des. Lui ii trebuie telefon care sa stea in priza tot timpul ca se intrerupe convorbirea din motive de baterie descarcata destul de des.Pe mine ma enerveaza la culme chestia asta. Daca ai telefon mobil, pai foloseste-l, nu il care dupa tine prin buzunare (ca nu sa mi vorbesc de uitatul pe silent).

Am zis problem de comunicare pentru ca am ajuns la concluzia ca sunt obosita/frustrata/satula/limitata si nu mai sunt capabila sa transmit mesajele corecte. Iar in momentul in care vreau sa spun ceva in loc sa spun ce am de spus "intep". Ma rog, nu mai conteaza. Daca il intarc pe Vladimir plecam si noi ca doi porumbei si putem vorbi singuri fara sa ne mai auda si altii.

Mergi la inceput

Fetele sarbatorite si ce mai era de urat, va rog iertare. Oricum nu ma pricep eu la cuvinte cand e vorba de urari iar astazi sunt capie. Asa ca va transmit un simplu LA MULTI ANI! si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Simpli, io sincer nu am prea priceput ce zici tu acolo. Am retinut doar identificarea numerica a omului, care nu inteleg ce treaba are cu bestia. Nu inteleg, daca am cnp, daca la asigurari sociale rostec un numar, imi stirbeste asta cu ceva viata interioara??

Anca, uite:
http://www.impactnews.ro/Editoriale/De-a-Apocalipsa-10780

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Am zis problem de comunicare pentru ca am ajuns la concluzia ca sunt obosita/frustrata/satula/limitata si nu mai sunt capabila sa transmit mesajele corecte. Iar in momentul in care vreau sa spun ceva in loc sa spun ce am de spus "intep". Ma rog, nu mai conteaza. Daca il intarc pe Vladimir plecam si noi ca doi porumbei si putem vorbi singuri fara sa ne mai auda si altii.

ei, vezi ca stie Vladi ce trebuie facut, se intarca singur ca sa se pupe mami cu tati
Acu si cu tine, "obosita/frustrata/satula/limitata " nu e o tragedie ... iti revii . Canalizeaza cumva toate astea spre oglinda si spuneti-le tie, ia vezi cum reactionezi la face-to-face?
Mister(ii) au mai putina empatie si mai mult ego personal, asa ca nu astepta de la el sa iti ghiceasca problemele, trebuie sa i le spui pe sleau, si daca mai si intepi... si-a inchis urechile.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ei, vezi ca stie Vladi ce trebuie facut, se intarca singur ca sa se pupe mami cu tati
Acu si cu tine, "obosita/frustrata/satula/limitata " nu e o tragedie ... iti revii . Canalizeaza cumva toate astea spre oglinda si spuneti-le tie, ia vezi cum reactionezi la face-to-face?
Mister(ii) au mai putina empatie si mai mult ego personal, asa ca nu astepta de la el sa iti ghiceasca problemele, trebuie sa i le spui pe sleau, si daca mai si intepi... si-a inchis urechile.

Toulouse, la ville rose

Dar recunosc ca am "probleme" si mi le-am expus. Problema este ca schimbarile se intampla doar temporar si nu au caracter permanent.
Multu

Mergi la inceput