Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Neata’ fetele! Si eu pe aici, foarte matinala. Zic foarte, pentru ca eu de obicei ma trezeam la 11. ![]() M-am servit si cu Portia de cafeluta. Multumesc MARIUCASARA. Si pentru cafeluta si pentru incurajari. ![]() Iar despre bostan ai dreptate. Am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca si noi mancam de multe ori bostan copt cand eram mai mici, dar n-a mai facut demult…probabil ca eu cand mancam nu realizam ca este vorba despre acel bostan, cine stie ce delicatese imi inchipuiam eu ca mananc, ca a zis mama ca-mi placea. Am s-o rog sa-mi mai faca intr-o zi, poate mirosul si gustul o sa-mi trezeasca nostalgii cine stie. (In psihologie treaba asta se cheama ‚sinestezie’) Acum ma echipez ca trebuie sa plec cu taica-meu la recuperare, ma duc azi ca sa-i fac ‘intrarea’ (pentru ca medicul la care mergem e o fosta colega de servici) si dupa aia se duce singur. Asa ca am intrat numai sa va salut si sa ma infrupt din cafeluta. Ne auzim mai tarziu. O zi buna ![]() mami de ![]() Un vot pentru o strumfita cu codite! |
chiar m-am gandit sa te intreb daca nu cumva iti amintesti de placintele cu bostan... si daca nu, sa te compatimesc putin ca trebuie sa fi avut o copilarie tare "saraca" (in experiente culinare) daca n-ai mancat placinta cu bostan (in gluma!)... pe la noi copii "saraci" manca paine inmuiata in apa cu zahar sau daca au (fiind mai putin saraci) paine cu gem... la noi a fost boierie - placinte cu bostan, paine cu unt si gem, paine cu unt de ciocolata si halvita...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariucasara spune:
Felicitari Jiji si Miruna! Sa va fie de bine!
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela aoleu...mi-am adus aminte...HELP FETILI CARE AVETI CICLU....in perioada alaptarii vine regulat? cum era inainte..? mie imi venea la 28 de zile...si luna trecuta mi-a venit pot prima data, destul de abundent si acu nik...si nu vreau sa ma gandesc la altceva acum ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
mie nu mi-a venit deloc, o fi de rau, de bine? si atunci nu inteleg de ce la unele da si la altele ba, tu doar alaptezi si inca foarte des...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
am de recuperat ca nu am avut net
multumim mult pt voturi...nu stiam de unde sunt!
am pus si la semnatura
revin..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mariucasara spune:
Mi-am adus aminte, azi shtrumful a zis primul "cuvant"...nu mama, nici tata ci...papa. Stiu ca de fapt gangureste si intamplator suna ca un cuvant dar a fost asa dulce sa zica pa-pa cu ochii la bibe ...zise cioara.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela gata masa cruda.. am fc asa.. morcov+ pastarnac+mar....suc mar+caisa ..pasat am amestecat sa nu fie prea gros...prin bibe n-a mers asa ca...am prestat terciul la linguritza...dar a papat.... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
pastarnacul nu era de pus in supa???
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui dastefa si Miruna apapat azi pireu de morcov+pierica+cereale(orez)-a fost bine ,chiar la sfarsit eram uimita ca nu avea mancare pe babetica ca la suc jumate era pe jos Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
bravo,mirunica!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
felicitari,jiji! ![]() ![]() nu degeaba i-am urat eu pofta buna mai inainte...m-a auzit ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
mai zi din astea....vad k ai infl asupra lui jiji....mama omida?;;;hehe noroc ca ai baiat.....altfel so_acra....
![](bang.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui dastefa si Miruna apapat azi pireu de morcov+pierica+cereale(orez)-a fost bine ,chiar la sfarsit eram uimita ca nu avea mancare pe babetica ca la suc jumate era pe jos Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
la ce zici tu piure? io zic la chestii fierte si pasate
morcovul fiert sau cum?
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel AYANNA, Mai odihneshte-te si tu, mai lasa/cheama pe mama, k n-o fi foc ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
cuscra,gandeste-te cum a reactionat soata cand l-am anuntat ca va trebui sa se ocupe de gradinarit pt baieti..."ma pui la sapa?
![](wow.gif)
![](bang.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pt cei care presteaza in gradina si din partea mea tot respectul...ma inclin...
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex