Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 9
lalely07 spune:
Marinalina ..eu credeam ca acea secretie inseamna ca ovulez.....ce nestiutoare sunt...
Fetelor eu cum imi dau seama cand voi ovula???
Habar nu am..sincer..nu mai inteleg nimic...
Ceea ce este clar este ca ceva se misca pe la mine prin burtica..si nu stiu exact ce se intampla momentan...
Pupici
beatrice75 spune:
Cel mai bine este sa mergi la medic pt monitorizare, cam in a 8-a, 9-a zi de ciclu. Mergi la dr si el iti va spune cand sa prestezi!Si in saptamana respectiva te va chema cam de 3 ori, de obicei o zi da, o zi pauza.
19+
Mami de baiat
lalely07 spune:
Multumesc beatrice75!
Acum nu cred ca are rost sa merg la monitorizari pt ca inca nu a venit menstra dupa injectii..dar dupa aceea sigur merg ..Trebuie sa vad daca ovulez, pt ca din ce stiu eu ultima data ovarul operat nu producea nimik...sper ca macar celalalt sa ma ajute.
Xdidi parca maine te operezi...nbe rugam la DD pt tine sa fie totul bine.Te asteptam printre noi cu vesti bune..
Ellyshor spune:
Heyyyyy!
Marinalina FELICITARI!!! Sa fii sanatoasa si iubita!
Lalely scumpo ca semne de ovulatie poti sa incepi sa fii atenta la consistenta secretiei. Cand incepe sa fie transparenta si elastica precum albusul de ou....atunci inseamna ca urmeaza sa se produca ovulatia. In ziua respectiva sau cel tarziu in urmatoarea.
Mai poti fi atenta si la burtica, daca te inteapa ovarele pt ca unele femei chiar simt cand se sparg foliculii si se produce ovulatia.
Pooooooooooooop
Aditza lasa mami gandurile rele!!! Tu ai grija de bebel si de tine si nu te mai gandii la prostioare!
Pupicei dulci pe burtica!
Boo, Didi
Pupicei dulci pentru toate fetele!
Noo...eu sunt ok, n-am noutati. Nu prea ma resimt dupa prima injectie. Atat ca vad ca ma cam dor sanii...dar atat!
Babyboom...vino la mami...acum
marinalina spune:
Multumesc pentru urari fetelor.
lalely07: Eu nu prea am avut albus de ou insa m-au durut foarte tare ovarele.Desi atunci nu mi-am dat seama de schimbarea asta - inainte de operatie aveam si albus in perioada fertila verificata de monitorizari - eu am prestat din ziua 10 pana in ziua 15 - pt ca a plecat sotul.
si eu am fost putin dezamagita ca dupa diphereline nu imi mai cunosteam organismul, ca ziceam ca intepaturile de 5 zile era o noua raceala.
te pup si spor la treaba.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Multumesc beatrice75! Acum nu cred ca are rost sa merg la monitorizari pt ca inca nu a venit menstra dupa injectii..dar dupa aceea sigur merg ..Trebuie sa vad daca ovulez, pt ca din ce stiu eu ultima data ovarul operat nu producea nimik...sper ca macar celalalt sa ma ajute. Xdidi parca maine te operezi...nbe rugam la DD pt tine sa fie totul bine.Te asteptam printre noi cu vesti bune.. |
La mine s-a prins bebe chiar pe ovarul care fusese operat de endometrioza si chiar fusese afectat. Nu mai spun ca dupa operatie, se lipise de peretele uterin.
19+
Mami de baiat
lalely07 spune:
b]Beatrice[/b] cum s-a prins bebe pe ovarul operat?
...ar fi ok sa inceapa si la mine ovarul operat sa lucreze dar este greu pt ca ..a ramas foarte putin din el..si la primul eco dupa operatie nu avea foliculi...
So...just hope...
Eu bag in mine naturiste:dimineata coacaz...Magneziu+Vit B+ ulei de primula + echinacee...si dupa masa zmeur..poate ..poate vrea DD sa-mi dea si mie un bebe mic...
Pup fetele
lalely07 spune:
beatrice75..ai fost o norocoasa..eu am tot citit capitolele din urma si am vazut ce pesimista erai..si totusi Dzeu ti-a daruit minunea...
Cred ca conteaza si organismul..si mai ales soarta..deci esti binecuvantata...
Ai grija de tine si de bebe...
Alexia76 spune:
Buna! Ajutoooooor!
in martie am fost operata de enometrioza si in urma cu 2 saptamani am facut ultima injectie de diphereline (a patra). In aceasta dimineata, am avut sangerari destul de mari, ca la menstruatie. I s-a mai intamplat cuiva asa? Eu sunt destul de speriata...