Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 8
aditzaC spune:
hello
lalely cu placere iubita , ai grija de tine ...in leg cu durerile de ovare ..am avut si eu o groaza , nu te mai gandii cand iti va venii rusii , fii mai relaxata ...stiu ce e greu , ref la pastile ...4/zi depinde de concentratie , eu luam una/zi . Burtica e bine...sper din inima , ca sunt cam '' ingrijorata ''.
didi tinem pumnii stransi , o sa fie bine!
boo bv ma bucur , doamne ajuta sa fie o fetita cu fundita !
elishor , bea
Eu sunt bine , ma rog sunt cam ingrijorata ca am tot felul de simptome ...dureri , de ex simteam ca ma doare in vagin , si cand stateam pe scaun si in pat simteam niste zvagniri acolo , nu stiu cum sa le zic exact , junghiuri ...eu am avut asta si inainte de a ramane cica era de la endo , la fel durere in sezut in anus scuzati detaliile , intepaturi ca niste ace, tot felul de simptome . Am auzit ca sunt normale ca bb creste , uterul se mareste , organele se muta , oasele se dilata etc ...dar na ma sperii si sper ca ele sa fie normale . Toate astea au fost suportabile ,iau oricum si nospa cam 2-3 pe zi . Cand am vb cu dr mi-a zis sa stau linistita , chiar ma gandeam daca persista ca maine sa merg la el . De ex ieri am avut mult mai multe durerile / junghiurile acelea in vagin , azi am avut mai putin ...si punand eu mana ..mi-am dat seama ca ma doare osul de pe stanga de langa vagin ma rog asa cred ca daca apas ma doare osul .......offfff!!! e tare nasol si cand esti gravida ...in sensul ca ai atatea griji , frica si teama ...te sresezi fara sa vrei .
Fetelor cu endo si sarcina ati mai patit asa? IN rest sunt ok !
multam ....va pupik pe toate
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
Boo spune:
marinalina BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!! sarcina usoara si bebe sanatos !!!! vedeti ca se poate ???
iubitika nu e secret, cred ca e si pe prima pagina toate FIV-urile le-am facut la clinica Med New Life cu dr Ron-el (e din Israel)
aditzaC stai linistita ca e normal. se intind ligamentele, uterul.. cam toate de fapt. deci e ok sa te doara cate ceva. e de bine ! daca intri prea tare la idei du-te sa faci o eco si o sa te linistesti. eu una cred ca v-am povestit ca in primele 3 luni cred ca am facut vreo 10 eco (nu ca as fi un model de urmat ci unul de paranoia)
aditzaC spune:
boo sarna mult ....sunt mai panicoasa de fel , ueori ma gandeam ca ma doare de la endo dar dr meu imi zice sa uit de endo , nici sa nu mai ma gandesc la ea !!!
pt ca unele din aceste dureri le aveam si inainte de a ramane insarcinata . Am sa vad ce fac cu eco ..daca persista si persista ma duk ...asa ar tb sa merg pe 5 ..deci peste 2 sapt la 4 D.
pupicei
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+
hopefull spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 operatia incepe sa se cicatrizeze, e putin umflat in zona aia dar pp ca e normal.dar as vrea sa conduc masina?voi la cat timp ati facut asta dupa opeatia clasica? |
Buna fetele!
Mai am o saptamana (sau doua) si incep stimularea pentru FIV! Am niste emotii!
Filipa, eu am o luna si jumatate de la op clasica, si inca e umflata partea de deasupra....e normal sa fie asa! Cat despre condus.....eu la doua saptamani de la operatie m-am urcat la volan....dar eu nu-s prea normala!
Va pupik!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
lalely07 spune:
Marinalina yuhuuuuu felicitari.
Bunul Dzeu sa aibe grija de tine si de bebe ..felicitari din inima..ne arati ca se poate..ne dai sperante...
Hopfull bafta cu FIVul..tinem pumnii sa iasa bebe
Boo asteptam fetita/fetitele...Gandeste pozitiv...pentru ca daca prima oara ai avut noroc si ai o minunatie numita Alex..va veni si ziua cand vei avea minunea 2 ...
AditzaC,,pai asa ne-a fost vorba??..ai grija de tine..nu te ingrijora..nu te stresa..sa nu-l superi pe bebe...
Esti foarte bine..nu ai nimik...bebe este ok in burtica...
Beatrice75 ce faci??nu ne mai povestesti despre tine deloc..ce stari ai...cum te simti..hai incurajeaza-ne
Sa va raportez si eu:ziua 49..intepaturi de ovar...si surpriza isi face aparitia secretia...pe uscaciunea care a fost pana acum..este mana cereasca..
Poate radeti de mine..dar vreau sa-mi spuneti si mie ce inseamna daca a aparut secretia???putina cantitativ..si albicoasa...
Eu inainte de a descoperi endo..nu stiam sa-mi "citesc" corpul..nu-l urmaream nu stiam ce este cu el..acum iau aminte la tot..
Eu credeam ca secretia inseamna ca voi ovula..am facut un test de ovulatie..si ..negativ..deci?????
Pupic toate fetele dupa forum
lalely07 spune:
Fetele...nu-mi raspunde si mie nimeni...??
Daca cineva dupa injectii a patit la fel...cu secretia..si ce inseamna asta...
Sa ma apuc de ...de treaba..???
beatrice75 spune:
Pai nu prea am noutati, Lalely!Ma duc des la endocrinolog, imi iau sange din 2 in 2 saptamani pt tiroida. Am dese stari de lesin de mi-am exasperat sotul, desi toate analizele de calcemie, glicemie, etc sunt bune. Doctorul zice ca de la sarcina. La ultima eco s-ar fi vazut niste contractii(deja!). Iau Magne B6 pt ca mi se pune noaptea niste carcei de sar din pat plangand.Abia astept morfofetala din sapt 21 de sarcina, eu o voi realiza pe 8 iulie. sper ca bebe este bine(cel mai frica imi este cu pastilele de tiroida) si sper sa nu mi se schimbe culoarea carutului.
19+
Mami de baiat
marinalina spune:
Va multumesc mult pentru felicitari.
lalely07: Dupa a treia injectie cam la 65 de zile am avut eu scurgerile alea.Asta inseamna ca organismul a absorbit hormonii si ca ovarele isi reincep activitatea.cica dupa diphereline si pana in prima menstra este o ovulatie puternica, insa mie mi-a fost putina frica sa raman atunci pt ca nu se stie ce mai e acolo,dar din cate stiu eu poti sa prestezi.eu am luat acid folic si vitamina e, cea din urma regleaza hormonii si am tinut putin regim alimentar.
te pup si asteptam vesti bune.
dananagi spune:
buna,aditzaC.exact aceleasi simptome am si eu.citeodata nici nu pot sta pe scaun.si daca stau sa ma gindesc,aceste dureri le am de vreo doi ani.acum stau si ma gindesc ca nu sint doar suspecta de endo.chiar am.deja sint disperata.nu stiu ce voi face.insarcinata am fost de doua ori.dar in timpul celor doua sarcini scurte nu am avut nimic.nici o durere.nu trebuie sa disperi.doar gindestete la bebe.nu te stresa prea mult,ca nu e bine pt bebe.intreaba doctorul si stai sub observatie.tu ai sansa asta.eu nu o am.fi fericita si cu gind la d-zeu vei trece peste asta cu bine.