Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lalely.. nu asa ne-a fost vb dar ....... mai ma apuca , scumpa daca a revenit secretia inseamna ca esti pe drumul cel bun , cate zile ai de la ultima inj ? va venii si cm ...cu siguranta !! secretie nu inseamna neaparat ovulatie , doar atunci cand ai un cm cam stas si in perioada ovulatie secretia este mai abundenta ...atuncia da este de la ovulatie , eu stiam exact cu aprox cand ovulam

elishor da scumpa am grija de bebe , va vad eu pe voi peste putinel timp graviduzte si cum sariti aici cu intrebarile la mamici

bea imi pare rau ca nu esti ok , offf ! dar morfo trim 1 ai facut la cate sapt ??

dana si eu ama vut si inainte sa raman insarcinata ....diverse stari si dureri

didi tinem pumnii sa fie totul ok te asteptam cu vesti bune

alexia nu am avut sangerari , dar stiu ca se intampla , nu te mai speria , linisteste-te !

fetelor noi suntem ok .....in mare , ne-am mai linistit
va pupam dulce

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare endomoaselor
sunt in spital ma simt ok , n-am dureri..tot tensiunea me mica...nu m-am intalnit cu dr inca , insa in sala de operatie cand m-au trezit mi-au zis si doc si anestezistul "sa ma trezesc ca sunt gata si am ambele trompe permeabile" , iar eu nu vroiam sa ma trezesc pt ca visam ca valsez, am adormit cu muzica frumoasa.
maine plec acasa , eu per ca dupa pranz, ca sa paap supica buna de aici.
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

AditzaC astaziam 53 de zile de la ultima injectie...eu am facut zoladex..ma gandesc ca poate vine mai repede

beatrice75 ma rog mereu..si sper ca bunul Dzeu sa auda si rugaciunea noastra, si sa se milostiveasca de noi.
Poate ca si dorinta noastra va fi indeplinita, desi sincer va spun ca nu am mari sperante

Xdidi..bravo..chiar ne intrebam ce faci, cum te simti...
Deci acum fiindca esti bine..vii acasa frumusel si dai startul serios...Recuperare usoara!

Missipi..asteptam sa veniti din concediu...poate cine stie veniti mai multi

Ellyshor
cum te mai simti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia76 spune:

Multumesc pentru incurajari, aditzaC, insa stiu ca nu sunt normale sangerarile, decat cele de dupa prima injectie. L-am sunat pe doctorul care m-a operat, insa nu a parut deranjat de telefon, astfel incat nu am inteles de la el in final cat de normale ar fi aceste sangerari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

merci fetelor
am postat la laparoscopia 15 povestea in detaliu, si maine pun completarea medicului care este cea mai imp
va pooop si weekend placut

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aditza, la 11 sapt am facut in primul trimestru, adica DT.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

didisor bravo , vii cu vesti bune , pupam fata

bea numai DT? eco nu ? eu voi face 4 D la 13 sapt

lalely poate poate ...dar starile sunt normale , trankila

alexia mda ..mai suna odata ...nu stiu ce sa zic eu am auzit si dupa cel injectii sa sangerezi .

noi suntem raciti ...o sa imi iau oscillococcinum am intreb medicul si e bun , beau ceaiuri iau vit c , sper sa imi treaca

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am mai facut ecografii, dar nu foarte des. Stiu ca gravidutele sunt cam paranoia, dar bebeii percep ecografiile ca un concert hard rock sau ca atunci cand trece un tren pe langa ei.

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetili,

Ce mai faceti??
Gravidutzele noastre dragi Aditza C si Beatrice..vad ca impartiti impresie despre ecografii..bravos..mi-a placut caracterizarea ta Beatrice legat de cum percep bebeii ecografiile..
Aveti grija de voi!Aditza trateaza raceala...cum s-a intamplat sa racesti???

Xdidi,Ellyshor

Eu am facut din nou aprovizionarea de la Plafar..deja am acasa farmacie naturista.Azi mi-am procurat Vitex si ceai de zmeur.
Cum iau Vitexul?2-3 pastile pe zi ???asa scrie pe flacon..
Si ceaiul de zmeur trebuie baut inainte/dupa masa..

Mi se pare ca iau prea multe pastile; chiar daca sunt naturiste sper sa nu ma dea peste cap...voi ce ziceti??

Iau acum:Magne+Vit B,echinaceea,evening primrose,tinctura de zmeur, tinctura de coacaz si beau si ceaiuri...

Ma voi apuca sa iau si Vitex de luni...

Soo..multeee rau....poate ma dereglez mai rau.Cei drept eu nici nu-a obisnuita sa iau atatea pastile...de obicei iau cate o pastila cand sunt racita..in rest nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hai ca ne luam de mana. Si eu am fost la aprovizionat acum. Am zis ca trec pe naturiste. Pana acum nu am luat decat rar si aiurea. Dupa cateva zile ma plictiseam.. Eu mi-am luat Vitex, Laptisor de matca si Maca, suc de rodii si de coacaze, ceai de cretisoara. Si cam atat, cred ! Sa vedem ce-o iesi

Mergi la inceput