Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 11
lalely07 spune:
Boo...cum o sa iei Vitexul?am citit pe flacon ca se iau 2-3 pastile pe zi, asa ca euamzis sa iau 2 pe zi.
Laptisorul de matca este bun in endo???
..ma mai inspir de la tine si fac iarasi aprovizionarea..
Fetele..nu mai ziceti nimik???
Ce liniste este pe aici
lalely07 spune:
Beatrice75 in capitolul 54 ai scis ca echinaceea incetineste procesul de fertilizare..este adevarat???
Si ru tocmai imi achizitionasem o cutie...nici nu mai inteleg..am facut conspecte de pe aici de site..cumpar ceva..si apoi cand tot avansez cu cititul capitolelor gasesc ca unele medicamente recomandate la inceput nu sunt ok...
Bea..daca esti pe aici..poate ma ajuti cu un raspuns ..macar sa stiu daca mai iau sau nu
Boo spune:
eu sunt tufa de venetia la naturiste. plus ca imi intra pe o ureche si imi iese pe alta, nu reusesc sa tin minte nimic. asa ca eu fac ce imi zic fetele mai cucuiete (Lucialu si Ioana). nu ies din cuvantul lor. deci ce iau eu acum e pentru endometru in mod special (pentru ca urmeaza sa fac transfer cu congelati) si pentru imbunatatirea calitatii ovocitelor - asta in cazul in care nu iese acum si va urma un nou FIV sa ma pregatesc din timp.
ar mai trebui sa iau Flavin dar ala trebuie comandat pe net si nu m-am invrednicit inca
lyly_mar spune:
Fetele,eu stiu ca echinaceea este estrogenica,si endometrioza si fibromul apar din cauza excesului de estrogeni...eu am inceput sa iau vitex 4/zi(2dimi +2 seara) si omega 2/zi(1D+1S) si vreau sa iau si tinctura de cretisoara (30 de pic /3/zi)
Am citit ca ceaiul este indicat pt o gramada de lucruri,inclusiv pt endometrioza(dar mie mie cam lene sa beau atata ceai..de fapt nu imi place ceaiul...mai bine o bere) si daia vreau sa iau tinctura.
Boo, este bun si pt o calitate mai buna a ovocitelor, pt fixarea sarcinii....... O fata de la FIV Albu a baut 1,5 l/zi(cica are gust bun!!!) pe perioada tratamentului pt FIV si dupa ET ,pana la prima eco (are gemeni).
beatrice75 spune:
lalely, cand am scris acest lucru pe forum despre echinaccea, da, tocmai citisem un articol, daca nu ma insel chiar pe acest site"despre copii", in care se preciza acest lucru.
eu una cu Vitexul nu m-am inteles bine, imi dereglase CM, acum nu stiu ce sa zic, fetele de pe forum au fost si sunt tare multumite de el.
didi, cum este dupa operatie?
20+
Mami de baiat
pogonici1977 spune:
booo..iti dau un sfat...L-arginine..e un medicamnet naturist care ajuta la cresterea endometrului..citeste pe net si vei vedea. cai ok
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
spre ca nu va suparati pe mine ca mam bagat cu nasul aici
dar va dau ceva sfaturi utile naturiste
eu sunt in pregatire de FIV si acum bag naturiste la greu
Remedii naturiste miraculoase:
Carpicon- din ziua 5- ziua 19
Branca Ursului, Napraznic (pastile), ulei de primula-din ziua 1 in ziua 10 sau pana la ovulatie
Tinctura de cretisoara- dupa ovulatie
Cocktail cu: napraznic, coada soricelului si galbenele din z 1 pana in z 12-13 de cm, pentru un cm de 28 de zile (restul de adauga in fct de numarul de zile) se pune cate o lingura din fiecare la un litru de apa, din ziua urmatoare ovulatiei se bea ceai de cretisoara, cate 1-2 cani pe zi (si mai multe cine poate)
Trei luni neintrerupt- extract de mladite de zmeur pentru reglare hormonala
Trei luni neintrerupt- Vitex Fruit pentru reglare hormonala
L-arginine pentru cresterea optima a endometrului.---------------------------------------------
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
misspii spune:
Buna fetelor,Am revenit.A fost tare bine dar stiti cum este ce este frumos ,bun...trece repede.Vremea nu a fost chiar super dar in fiecare dimineata am putut face plaja ,dupa masa se cam innora si batea vantul.
Nu am avut surprize colorate in concediu dar am tot felul de secretii si destul de mult (cantitativ).In rest sunt OK .Azi sunt 48 de zile de la ultima inj si inca astept...
Lalely - am citit ,un pic,si din urma si vad ca si la tine cam ac situatie....Sa vedem la cine apare prima data...
Xdidi - ma bucur ca ai trecut cu bine peste op .Multa sanatate si sa te refaci repede!
Va pup! mai vorbim.
lalely07 spune:
Buna fetele...va multumesc pt raspunsuri..
Deci m-am lamurit...trebuie sa renunt la echinaceea...bunnn
Am vazut ca recomandati tinctura de cretisoara...eu beau ceai dar o sa incerc si tinctura...
Missipi..bine ai venit!Si eu am secretie..inca nici un semn de Cm...dar cred ca suntem pe drumul cel bun...vom vedea la cine debuteaza prima data..la tine daca ai fost in concediu mai bine sa nu mai vina..si sa fie cu ochisori..!
pup
lalely07 spune:
...cred ca astazi sunt in butoi..asa cu starea..
Tot citesc capitolele anterioare..mai am putin am ajuns la capitolul 55.Incep sa cred din ce in ce mai mult ca ar trebui sa ma gandesc serios la FIV.
Am citit ca dupa tratament trebuie sa te misti repede pt ca altfel si sansele cu FIv ti se diminueaza...nu stiu ce sa mai cred ...nu stiu ce sa mai fac...
Un FIV este prea costisitor pt mine...dar daca totusi am o sansa poate ca este cazul sa fac ceva...
Stiu ca inca nu am incercat natural, dar stiu ca inainte de operatie nu am ramas in perioadele cand nu ma protejam..asa ca nu stiu ce sanse am acum dupa operatie...
Scuze ca ma descarc aici..dar chiar vreau sa impartasesc cu cineva ce gandesc..ce simt...
Off endometrioza asta...nu ne lasa sa ne traim viata linistite...