Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

pogonici mersi mult de sfat, studiez problema. ce mai conteaza o pastila in plus ???

lalely07 fa bine si iesi din butoiul cu melancolie. e foarte important psihicul si faptul ca trebuie sa fii pozitiva si sa vizualizezi rezultatul final. nu ai cum sa stii de acum ca nu o sa ramai gravida natural. atat de multe fete de aici au reusit imediat dupa diphereline. unora nici nu le-a mai venit ciclul si erau gravide. presteaza acolo de placere, fara stres si poate o sa ai surprize!

didi ce faci ? cum e dupa operatie? banuiesc ca esti deja acasa ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu de ieri am contractii, duminica seara am ajuns la camera de garda, la urgente. Momentan stau la pat, iau pastile si va citesc pe voi

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Beatrice75..ce face bebelusul tau..se cam grabeste...ai grija de tine...stai linistita..nu mai fa nici un pic de efort...
Dar totusi de ce s-a intamplat asta??ce ti-au zis medicii??

Boodragutza ca de obicei...as vrea eu sa ies repede din butoi..dar este cam greu...am asa o stare proasta...macar cand aveam injetii stiam o treaba..ca nu pot ramane..dar acum cand nu o sa mai am..va fi mult mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Bea stai cuminte si spunei lui bebe ca noi, toate de la endomuoase, il asteptam cu nerabdare, dar nu acum ...mai are incat atat de stat in burtica, unde e cald si bine
eu sunt bine ma inteapa putin taietura de la buric
Boo sunt acasa de vineri , imediat ce am vb cu dr. e un dargut, chiar iti multumesc ca mi l-ai recomandat, am hotarat sa mergem cu le mai departe si deja mi-a trasat o strategie:
-la 4 sapta de la interventie facem HSG si daca tromnpitele raman curatele , vor ramane tot timpul. Pt ca ele aratau bine si erau permeabile, dar eno bat-o vina si aderentele multe mi-au sechestrat si trompele si ovarere(de aici ar putea fi si fsh-ul marit) si nu mai aveam fund de sac douglas.
-apoi vrea 3 luni de monitorizari , fara nici un hormonel sa vada cum functioneaza organismul meu, si dupa astea 3 lunitze imi poate spune incotro s-o luam.
-concluzii: risc de sarcina extrauterina, ovarul drept a clacat si mi-a zis sa nu ma bezez pe el , dar nu se stie cand isi revine..
faza tare este ca la operatia trecuta ov stang a fost dezastru era sa-l pierd si este si cel mai mic, dar si-a revenit...acum incepem sa-l readucem la viata si pe dreptul prin psiho si plantute(asta zic eu)...adica ma gandesc ca tot e bine si sa ma rog sa fie asa si de ajutor mai bag o planta
in rest sunt bine pap normal, beau multe lichide si astept sa-mi scot firele, la fire sunt cam paranoia ca mi-e frica, deh le am si eu pe ale mele....avarutzele inteapa ma anunta ca poate poate ovuleaza...dar degeaba ca avem interdictie 4 saptamani
asa ca de luna viitoare sper sa incep din nou numaratoarea inversa si poate se va opri si la mine vreo 40 de saptamani
lalely stiu cum e sa nu sti ce sa faci, nici eu n-am incercat natural prea mult catvea luni si mi se pare ca nu e de ajuns, de aceea am cautat un dr care este dispus sa mai incerce cu mine pe natural si sa nu ma trmita direct la fiv...ce sa zic nu stiu daca e bine asa dar eu asa simt si intuitia pe mine ma ajuta, chiar si doc mi-a zis ca am fost foarte inspirata ca m-am operat acum, ca nu ar fi avut cum sa-si de-a seama de situatie doar ecografic. fa un plan de batatie si roaga-te la DD sa te indrume pe calea cea buna si vei sti ce ai de facut.
hai ca m-am lungit va poooop pe toate
ps: bea te pooop inca odata si ai grija

didi

Mergi la inceput

Sincer Lalely, mi-e foarte rau, am o durere permanenta de spate si burtica, abia daca a cedat ieri si pt putin timp cu injectie cu scobutil, supozitoare si no spa.Am vorbit si de dimineata cu doctorul, maine merg la control si apoi sa vedem ce decizie va lua, de internare spital, cerclaj. Cam atat ca si asa sunt offtopic.

20+

Mergi la inceput

Didi, esti o draguta!
Bafta multa si sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem visele devenite realitate! Nu vei simti absolut nimic la scoaterea firelor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

merci bea, nu stiu ce sa zic cu bebe ne rugam sa stea cuminte si mergi cu incredere in DD la spital , trebuie sa fie bine ... poate tu ai nevoie de putin ajutor si il vei primi. curaj si incredere, te imbratisez

didi

Mergi la inceput

Nu am mai citit de mult o poveste de succes aici..haideti fetelor nu mai anunta nimeni doua liniute???

Trebuie sa deschida una dintre noi calea ..si sa traga si celelalte fete dupa..eu una ma inscriu in sir..

Beatrice ai grija de tine si de bebe.Ai obtinut sarcina asta..deci o sa o pastrezi ...stai linistita si urmeaza sfatul medicilor.

Aditza..ce mai faci..mai intra alaturi de noi

Boo

Missipi ceva noutati??Eu sunt la fel..cu secretie si atat..nimik nou..am facut azi un test de ovulatie..si bineinteles era negativ!

pup endomumoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus Lalely,

nu am vesti dar secretiile ma scot din minti,nu stiu daca chiar este normal ,este f mult,jenant...nu ma doare nimic,test de ovulatie nu am facut dar , bine zici,maine ma duc sa-mi cumpar.
Daca mai continua chestia cu secretiile cred ca sun medicul sa-l intreb ca si asa nu l-am mai stesat cam de multisor...
va pup...
Xdidi - ma bucur ca esti optimista,sa ai grija de tine.

Mergi la inceput

Fetelor am o problema: de cand m-am apucat de naturiste am probleme cu constipatia.Voua vi s-a intamplat asa ceva??

Eu banuiesc ca de la VITEX..sunt asa de vreo saptamana..exact de cand am inceput sa iau...ce ma fac???

Cum ma tratez....??

Mergi la inceput