Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 13
misspii spune:
Lalely,
nu stiu ce sa-ti zic ,eu beau doar ceaiuri si pastilele Life pack de care ti-am spus dar nu am probleme de nici un fel.
Am facut test de ovulatie azi si binenteles negativ.deci mai am de asteptat.Medicul a zis ca daca nu vine in 3 luni sa ma duc la control si o sa-mi dea ceva sa vina...dar sper sa vina natural si fara alte tratamente.
tie ti-a zis sa stai o anumita perioada pana la primul cm sau cand te-a chemat la urmatorul control?
pupici!
lalely07 spune:
Missipi mi-e medicul mi-a zis ca nu o sa am probleme si ca dupa injectii va veni...nu a specificat cand...
Asa ca si eu astept..eu zic ca faptul ca avem secretie inseamna ca au inceput lucrurile pe acolo sa functioneze...deci va veni el...curand..
Am vazut ca fetele cu Diphe scriau ca le-a venit cam la peste 75 zile...asa ca mai avem...eu nici nu am inca 60 de zile...banuiesc ca pana in 15 iulie va veni...
Eu aseara am fost la o petrecere cu firma..si m-am rasfatat cu mancare..interzisa....asa ca numai prostioare fac.Am mancat mezeluri,carne...peste prajit...prajituri...merit o bataitza..
xdidi spune:
salutare fetelor,
Bea ce faci? cum te simti? asteptam vesti
fatelor ieri am avut o zi ingrozitoare....am avut niste dureriiiiii, am crezut nasc(nu stiu cum e, dar banuiesc)....eu totusi cred ca a fost ovulatie , z10 ieri....azi sunt bine am bagat si ketonal forte
a mai patit cineva asa, dureri parca din senin, ca n-am avut nici o durere pana acum....sper sa fi fost ovulatia...
in rest acum beau doar ceaiuri, mi-e frica si limonada sa mai beau(asta beam in fiecare zi, facuta de sotu meu foarte buna)
va poooop
didi
beatrice75 spune:
Nu-mi dau pace contractiile. Am ajuns si la urgenta duminica seara. Si cu toate ca luam 3 no spa, magneziu si supozitoare, mi-a facut si injectie cu scobutil si tot nu-mi trecea. La supozitoare cu indometacin cedeaza contractiile, dar pe timp indelungat, acesta din urma, devine toxic pt bebe. Doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa stau non stop la pat, insa in majoritatea timpului. Care ar putea fi cauzele contractiilor?O infectie(pt asta mi-am facut azi urocultura)sau de la hipertiroidia mea(pt asta va trebui sa repet analizele de sange). Nu stiu, sunt in investigatii, dar pana atunci, eu raman cu durerea si colul s-a scurtat. De fapt, sunt ca niste dureri constante, contractii ale uterului
20+
Ellyshor spune:
Buna seara!
Beatrice...imi pare rau scumpo ca iar te confrunti cu situatii dificile. Dumnezeu sa-ti fie alaturi!
Lalely, Boo, Didi, Misspii
Fetelor, eu iar am sangerare...de data asta parca mai multa.
Saptamana viitoare trebuie sa fac a doua injectie cu Diphereline.
E normal sa am episoade din astea de sangerari in prima luna?
Sunt cam ingrijorata...
Va pupic dulce!
Babyboom...vino la mami...acum
lalely07 spune:
Xdidi...crezi ca a fost ovulatia?asa repede de la operatie???
Este bine ca sotul tau te rasfata si are grija de tine..asta conteaza cel mai mult sa ai pe cineva langa tine care sa te iubeasca,sa te inteleaga si sa lupte alaturi de tine..
Beatrice dragutza mea...ce sfaturi sa-ti dau eu..care habar nu am de sarcina si bebei...cel pot spune este sa stai cumintica acolo..caci bebe este agitat...ma gandesc ca pe aici sunt multe subiecte si fete care te pot ajuta...
Nu esti singura in lupta ta, noi suntem alaturi de tine, chiar daca sfaturi eu una nu stiu sa-ti dau...Ma gandesc la tine mereu..esti un exemplu ca se poate si daca Bunul Dumnezeu te-a binecuvantat, tot El te va ajuta sa treci peste aceasta perioada..
Restul fetelor nicio noutate??
lalely07 spune:
Intrebare: ce omega luati voi..caci sunt o gramada de firme si mai multe tipuri de Omega.
Omega 3 de la Dopel Hertz??Omega din somon??
Boo..parca si tu luai..si ma poti ajuta..
Eu am fost si la farmacie si la Plafar si am gasit o gramada de sortimente...din peste, din ulei de in..de care naiba iau...?/
Ellyshor...nu stiu ce este cu tine..eu nu am patit asa ceva.
Eu prima injectie am facut-o in prima zi de menstra..si apoi am avut toata perioada normal..nu s-a intamplat nimik...dar de atunci toata perioada nu am avut nimic..
xdidi spune:
offf bea nu stiu ce sa zic, ma gandesc la tine asa cum fac toate fetele
ellyshor nu stiu de ce ai sangerari, eu am avut menstra dupa a 4-a injectie, asa ca orice e posibil....gandeste-te ca menopauza asta este o dereglare hormonala si se comporta ca atare
lalely asa e , este foarte bine sa fiu rasfata, cu ovulatia nu stiu ce sa zic am facut un test de ovulatie si a doua liniuta aproape ca nici nu se vede(oricum eu n-am avut nicodata un test pozitiv de ovulatie)...asa ca ramane treaba cu mancatul fructelor...
maine vb cu asisitenta sa vad cand merg la hacuit de fire....
va puuuup
didi
Ellyshor spune:
Gagici inseamna ca eu sunt defecta!
Ce naiba oi avea de tot sangerez???
Prima data....la o sapt de la prima injectie a fost mai mult un spotting, adik mai mult secretie inchisa la culoare.
Acum insa deja incepe sa semene cu o menstra...si am si o usoara jena la burtica. Sunt ziua 21-a de la ultimul cm.
Offff, offf....mama ei de viata!
Ellyshor spune:
Lalely eu iau Omega 3 si 6 de la Hofigal. Pe folia cu capsule scrie Ulei de peste.
Pooop!