Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 14
xdidi spune:
fetelor fac apel la gravidute.....scuze de off topic, va spuneam ca finuta mea e gravi si ca am dus-o la dr la cre mergeam eu inainte, care era o draguta....era...s finuta si-a facut analizele si i-au iesit putin marite leucocitele : 11.19 (normal 4-10)
neutrofil: 8.38 (normal 2-8)
limfocit: 19,7% (normal 20-55)
ezinofil: 0.03 (normal 0.05 -0.7), s-a speriat putin ca crede ca are o infectie, la pipilica a iesit bine, ig-urile sunt bune. A vb cu doc si a rugat-o sa-i trmita analizele pe mail, pt ca finuta mea nu sta in buc si nu poate pleca de acolo de unde munceste decat cateodata, iar dr. nu putea sa le primeasca ca cica nu mere serveru de la medlife si sa ma duc eu sa i le duc......dar acum nu pot ca sunt operata si nu i-am zis si la dr asta.....plus ca nu vreau sa ma cert cu ea ca urmeaza sa o aduc pe finuta si la eco de 12 saptamani si pana pe 19 iulie, nu stiu pe cine sa-i gasesc..... mi-e asa de rusine de finuta mea , ca eu i-am recomandat-o....dupa eco de 12 saptamani , va trebui sa mearga oricum la alt doc, pt ca vrea sa nasca la brasov unde are si casuta, momentan finuta lucreaza pe langa slatina. Scuze daca sunt haotica ,dar nu stiu ce sa-i spun sa faca...merci si scuze ca m-am lungit si asa off topic
va pooooop
didi
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Fetelor, eu iar am sangerare...de data asta parca mai multa. Saptamana viitoare trebuie sa fac a doua injectie cu Diphereline. E normal sa am episoade din astea de sangerari in prima luna? Sunt cam ingrijorata... |
Ellyshor - si eu am avut scurgeri in prima luna de diphereline , super stresant , desi cand am mai facut diphereline anul trecut (eu fiind la a 2-a tura) nu am avut nici o scurgere , doar dureri de cap , ceva bufeuri ....
Am intrebat si doctorul si mi-a spus ca se mai intimpla , sa nu ma impacientez , si parca tu ziceai ca srie pe prospect ca pot avea loc metroragii in prima luna .
Boo spune:
Didi si eu am avut niste durerri groznice dupa operatie, nu stiu daca a fost ovulatia sau ce naiba era. Cert e ca nu trecea cu nimic si m-au tinut cateva zile.
Beatrice tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult acolo la tine in burtica ca caldurica. Imi pare tare rau ca iar ai probleme si nu poti sa savurezi din plin perioada asta, dar rezultatul final conteaza Cand o sa-l vezi si auzi o sa uiti toata perioada asta.
Ellyshor nu stiu ce sa zic, eu n-am avut d'astea ... imi pare rau ca nu pot sa te ajut !
lalely eu luam din ulei de peste de la Lysi http://www.sagasanatate.ro/produse/25-produse/50-omega-3-lysi-120-capsule.html Dar s-a terminat si trebuie sa incep altul.
Panseluta spune:
salutare fetelor,
am revenit, dupa o vacanta minunata si va citesc in continuare. Raspund si eu acolo unde ma pricep, am o idee...
Xdidi, nu poate trimite analizele prin posta? Ar fi si asta o solutie.
Beatrice, ca sa diminuezi din contractii se recomanda sa faci un dus/baie fierbinte (nu foarte foarte fierbinte, dar cald in orice caz). Asta ar mai relaxa muschii. Vezi daca are efect.
Incearca sa respiri profund si linistit, poate si asta ajuta.
Evita sa te mangai pe burtica cu mainile, ar putea produce contractii. Mult succes iubita si pe cat se poate cat mai multa liniste. Daca tot tb sa iti petreci timpul mai mult in pat, iti recomand o carte interesanta: Stephenie Mayer - The host. Nu stiu daca exista si varianta in romana, dar daca da...e captivanta!
tuturor
misspii spune:
Ellyshor- nici eu nu am avut probleme de genul acesta.am facut inj in prima zi de ciclu,medicul a zis ca este f important sa fie in prima zi ,nu am inteles de ce ...Nu am avut sangerari pe parcursul tratamentului.Parerea mea este sa iei legatura cu medicul,este cel mai bine.Pupici...
Beatrice - Bafta multa si Dumnezeu sa fie cu tine.
Lalely
irina_d15 spune:
Beatrice, iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine pana in saptamana 40 si sa nasti bebe sanatos si frumos.
Dragele mele, stiu ca sunt off topic, dar poate ma ajuta si pe mine careva: ce inseamna o valoare pentru anticorpi antitiroglobulina de 10.19 (val.max. de referinta e 4.11). Mentionez ca t3,t4,tsh si atpo sunt in limite. M-am pricopsit cu analizele astea dupa ce m-am intors din concediu si abia saptamana viitoare ajung la medic.
beatrice75 spune:
Fetelor, sunteti extraordinare! Sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti cat mai curand visul!
20+
irina_d15 spune:
Multumesc, Beatrice. Am vrut sa scriu aseara, dar era anunt ca de pe 30 iunie pe 6 iulie nu raspunde... norocul meu...
lalely07 spune:
Buna fetele..ce mai faceti??
Ieri nu am fost prezenta pe site..sper ca ati observat..si mi-ati simtit lipsa.....bine eu intru aici si scriu dar noutati ioc...
Astept concediul....vreau relaxare...sper sa fiu intr-o perioada favorabila .....sa ne punem pe treaba...
Intre timp..iau Vitex,tinctura...secretie am..dar la fel..nu mari modificari de structura...si astept rusii..
Pup toate fetele...
PS:Mai intru si dupa-amiaza