FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,o intrebare pls,dupa ce perioada de la efectuarea laparoscopiei pt hidroxalpinx se poate face fiv?
Mulumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

Fetelor,o intrebare pls,dupa ce perioada de la efectuarea laparoscopiei pt hidroxalpinx se poate face fiv?
Mulumesc,

Lumimar, mie PK mi-a zis ca daca operatie e laparo trebuie sa astept 6 saptamani pana poti incepe FIV-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna fetelor
Imi cer scuze ca dau buzna iar la voi
Fetele care ati facut AMH,unde ati facut?
ce laboratoare recomandati? Stiu ca nu se face in tara analiza,
dar totusi ce parere aveti de Synevo?
Prietena mea tocmai a primit rezultatul la AMH 0,46...
Oare se poate sa fie greseala de laborator?
EA ovuleaza mereu, face monitorizari, nu a avut operatii pe ovare,
e ceva tare ciudat cu rezultatul asta...
Doctorii din Ungaria fac fiv cu asa AMH, nu?
Ca am mai citit pe aici de reusite.
Orice sfat sau info este binevenit
Va multumesc mult

Multa bafta cristal si ngh, sa se prinda bebeii!
Fetele gravidute, sa aveti sarcini usoare si la termen!

Lumimar, eu stiu ca dupa max 2 luni, adik 6-8 sapt.
Dupa ce vine cm de dupa operatie si se regleaza organismul si functiile pe acolo, la urmatorul cm deja poti sa faci, ca esti vindecata
si apta fizic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor bine vam gasit
azi e 3 zi de cand am ramas fara TROMPETEEEEEEEEEEEEEEE
doamne ajuta de aici incolo
dct mia zis asa> hidrasalpinx..la greu/..cica de 3 era ca dimnes, uter normal ovare ok, a vazut ca am ovulat saptamana trecuta( eu confirm ca sunt z18)..si de acum ...BUDAPEST scrie pe noi

azi sau maine ii scriu dct nostru cu ochi albastrii ca cerull..mancarl--am mama

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Jaguar,
eu am facut AMH intai la Matei Basarab si a iesit 1.89 si dupa l-am repetat la Synevo si a aiesit 0.22. Nici eu nu stiu ce sa zic pt ca sunt in aceeasi situatie cu pritena ta. Dz. cu mila!

Mergi la inceput

Pogoniciule esti pusa pe treaba vad. Bravo! Cum fu' la operatie?

Mergi la inceput

Buna Speranta
Imi pare sincer rau, ufff oare ce e de facut in cazul asta?
Ca nici asa nu poti sta in incertitudine.
Ce a zis medicul tau? ti-a mai recomandat sa-l repeti?
Ai vre-un motiv anume, din cauza caruia ar fi analiza asa?
Nu o sa mai faci inca o data analiza?poate e o greseala de laborator.
Nici eu nu stiu ce sa-i zic prietenei mele, offf e tare greuuu

Pogoniciuleeeee
te pup de o mie de ori, cum a fost?
astept impresii dincolo, si sper sa-ti vezi visul cu ochii curand

Mergi la inceput

Jaguar, nu se stie de ce e asa mic AMH. Ideea e ca nu am unde sa il mai repet. Inseamna ca rezerva ovariana e pe sfarsite si nu mai avem cine stie ce timp la dispozitie. Trebuie recurs rapid la FIV pt ca nu e timp. Exista si riscul sa nu raspunzi la stimulare sau foliculii pe care ii produci sa nu fie de calitate si atunci nu ai decat sa apelezi la donator, asta daca esti de acord cu ideea.
E cam nasoala situatia, dar mergem inainte si incercam, macar sa fim impacate ca am incercat.
Eu dupa ce ca il am mic AMH-ul, am si un fibrom pe care trebuie neaparat sa il operez si iar mai astept 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

eu am intrat in linie dreapta: luni am punctia.

Am fost cam stresata. A inceput ieri dupa eco de la endometru mic (7.2 mm in ziua 9), a continuat cu doctorul care nu raspundea nici la mail, nici la telefon si nu stiam daca mai am nevoie de alte ecografii in weekend (cabinetele nu sint deschise, ar fi trebuit sa incerc la spital,... complicat tare). Pina la urma, aflu de la receptie ca dr fusese in concediu si ca sa sun "miine".
"Miine", adica azi aflu ca de fapt dr e in concediu si saptamina viitoare (nici nu stiu ce sa cred - a plecat asa pur si simplu si m-a lasat in aer sau s-o fi intimplat ceva). Si de la 9, abia la 3 jumate am reusit sa obtin schema de tratament, dupa ce am sunat de 3 ori.

Schema pe care o am numai oral, ca mailurile dispar in ceata. Cica a trimis de 2 ori; eu nu am primit nimic. Si la cit de bulversata eram, nu mai sint sigura ce am inteles.
Ce mi se pare ciudat, e ca in ziua cu Pregnyl mai tb sa fac si Diphereline si Menopur. (Hai sa zicem ca Menopur as mai putea intelege, dar Pregnyl si Diphereline nu se bat cap in cap ???)

Trec peste faptul ca foliculii ar fi mici (joi 4x16-17, 2x13, 1x10 + 1x15, 3x11-12, 1x10, 1x8) si poate dr meu ar mai fi fortat si citiva din cei mici, peste antibioticele care acum tb sa le iau inainte si nu dupa punctie si incerc sa ma pacalesc singura ca schimbarea doctorului o sa-mi poarte noroc (am mai avut antecedente de astea, acum nu stiu daca o sa mai functioneze daca mi-am dat seama inainte )

Deci, intrebarea era daca a mai auzit cineva de Diphereline si Pregnyl in aceeasi zi. Eu faceam de obicei Diphereline si Menopur la 21, Pregnylul tb sa-l fac explicit la 24.

Mergi la inceput

Aoleooo Sperantaaa
nasoala situatia, cat de mare e fibromul?
stiu pe cineva care are doua fibroame si e insarcinata in 5-6 luni,
poate ai putea si tu sa duci sarcina.
Cum naiba sa mai astepti 6 luni cu AMH asta?
Stiu ca trebuie actionat destul de repede in situatii din astea...
Stiu ca daca ai interventii pe ovare scade rezerva, dar in unele situatii
e ste inexplicabil de ce iese analiza asa...
Sa te ajute Dumnezeu in tot ce ti-ai propus si sa-ti dea un bebe!
te puupppp si multa baftaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput