FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 10
Motzishor spune:
pogonici, insanatosire grabnica si drum deschis la Budapesta. Te rog sa nu ii maninci ochii doctorasului nostru pt. ca am nevoie de ei - si cred ca nu numai eu... Am si eu o intrebare, cum ti-a vazut hidrosalpinx? Se vede la ultrasunete? Eu am facut si ultrasunete si HSG dar nu mi s-a spus decit ca ambele trompe sint infundate. Daca erau infundate cu lichid s-ar fi vazut?
Motzishor spune:
speranta, din cite stiu eu AMH trebuie sa fie constant. Daca valorile sint asa de diferite, unul sau amindoua laboratoarele nu dau rezultatele corecte. Nu se poate face AMH-ul pa PK? Am mai multa incredere in el si in clinica de acolo decit in lab-urile din Ro.
pogonici1977 spune:
la HSG sa vazut hidrosalpixul cat rama de lunga
a fost dezSTRU ACOLO...hidro la greu
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suzana26 Buna fete frumoase Am inceput si noi protocolul pt FIV la Szeged la DR Zadori, pana acum totul e bine, luni a stabilit punctia, astazi sunt in ziua 8 si am 6 foliculi frumosi si endometrul de 11 mm Bafta la fetele care trec prin Fiv acum si cele care asteapta deja doua liniute Imi pare rau Gaby pt nereusita, sunt convinsa ca data viitoare va fi sigur cu ochisori Va pup |
e primul fiv ?
bafta maxima !
Motzishor spune:
fetelor, uitati ce am gasit pe internet referitor la cum sa ne pregatim pt. FIV:
http://www.marilynglenville.com/infertility.htm
Spune cam ce vitamine trebuie luate pt. noi si pt. barbatii nostrii ca sa optimizam conceptia. Merita citit.
Motzishor spune:
bombi, D-zeu sa fie cu tine. Nu am idee de cum trebuie luate medicamentele tale, dar eu zic sa tot intrebi la clinica daca iti este neclar. Cel mai bine este sa ai negru pe alb, in scris, cam care ar fi schema, pt. ca oricum confuzii pot aparea. Sper ca pina la urma sa clarifici situatia si sa iasa totul bine. Tine-ne la curent, sintem alaturi de tine!
adipapazi spune:
jaguar, sa-ti dau o speranta: timp de aproape 2 ani mi-am monitorizat aproape obsesiv ovulatia, foliculul crestea, se spargea la z 12-13, aparea corp galben, endometrul crestea, trompe OK, normospermie, dar de 5 ani vroiam bb si nu ne iesea (ca primii 3 ani nu ne-am panicat). fsh arata frumos. absolut toti medicii mi-au zis ca e exclusa o problema de ovulatie.fiv 1-foliculi goi, asa ca mi s-a recom AMH, facut la synevo, a venit rezultat de 0,66. am facut fiv2 si acum am bb. ideea e ca nu mai trebuie pierdut timpul. amh de 0,66=ovare ca de 40-45 ani, ai caror foliculi nu produc numeric multe ovocite de calitate/an. tu ovulezi, dar nu sunt calitative in aceeasi proportie ca la 20 de ani. prin fiv, obtii ovo mai bune si calitative.
nu dispera, amh mic nu arata ca intri maine la menop, ci in cativa ani, nu prea multi.
scuze la celelalte fete daca le-am tampit cu amh meu, ca am mai scris lucrurile astea in vorbe diferite de n ori.dar trebuie sa credeti in sansele voastre.
o sfatuiesc pe prietena ta sa mearga la echo la albu ca sa-i numere foliculii antrali, ca sa srie pe ce se va baza de la o luna la alta daca face stimulari.
Adi +14
jaguar spune:
Adipapazi
Multumesc din suflet pentru mesaj, esti o fata de milioane, atat
de frumos mi-ai explicat totul
O sa vorbesc chiar maine de dimineaza cu prietena mea, sper sa o
incurajez, ca tare era daramata, saracutzaa...
Felicitari pentru sarcinaaa si sa fie la termen cu bebei sanatosi
si papaciosi! Chiar ca este o minune in cazul tau
Sa va ajute Domnul pe toate sa aveti pruncii mult doriti!
Va pupic pe toate si va multumesc mult pentru mesaje
Unde recomandati fiv cu asa amh?
Sa mai refaca analza inca o data?
Noapte buna si linistita!
Bafta fetelor care sunt in Ungaria
adipapazi spune:
jaguar, am ales fiv la budapesta. vezi ca s-a mai discutat despre amh si foliculi antrali aici prin ianuarie. cauta in urma. erau inclusiv tabele cu cati ani mai ai pana la menopauza in functie de amh si de nr de foliculi antrali.
Adi +14