FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Gabriela imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samira eu as oscila intre Intercontinental si cladirea unde se testeaza lifturile
Laura_Garner dulce
tamy fie ca are cuc, fie ca are gogosica, sanatos sa fie!
simonia sper sa ai rezultat bun, chiar daca ai AMH=0,53
suzana poate se prinde si va intoarceti mai multi.
jaguar multumesc mult pentru explicatii. Peste o saptamana ne prezentam amandoi la Dr. albu si vom discuta pe-ndelete. Succes pe cale naturala "organizata" si "supravegheata"
adi pe tine si burtica de 14+
cristal si ngh sper sa aveti o cultura bogata in embrioni puternici, lipicioasi si cu ochi albastrii

Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_77 spune:

adipapazi&sami: PK mi-a spus sa fac o investigatie similara HSG care se numeste histerosonografie (care se pare ca nu se prea face) - in orice caz, Dr Albu nu o face, am intrebat la materno-fetala de vreo 2 ori la Medlife si a spus ca nu face, asa ca luni m-am programat la Dr Alina Bolintineanu - e intr-adevar exact asa cum a descris-o Samira, dar eu vreau sa fac ceva pe ciclul asta si nu am gasit asa rapid in alta parte, sper ca investigatia asta sa o faca calumea...

Mergi la inceput

mami_vreau, Laura, aristica, corina, adria
mairis: in mod normal dc te trece pe antibiotic ar trebui sa iti dea Zinnat 500 la stafilococul auriu, sunt curioasa daca va fi asa

Mergi la inceput

gabriela: the show must go on, right?

Mergi la inceput

cristal si ngh: bafta!!!!
adi: multumim mult de tot pentru sustinere si pentru gandurile atat de generoase, esti foarte speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am facut progesteronul in z. 21 si este 30, iar marja laboratorului pentru faza luteala este 1-25.
am luat si arefam 200.
influenteaza negativ aceasta marire? probabil e din cauza arefamului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

atena,

Adi +14

Mergi la inceput

simonia: e clar din cauza progesteronului luat, din cate stiu nu este nicio problema sa fie in cantitate mai mare, mai mica ar fi fost problema. Ti-a dat dr sa faci analiza de z 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Trec si eu pe la voi doar sa va salut, noutati nu am deocamdata.
Ce bine ca vine wk
Pupici la fete

Mergi la inceput